60

До 57

преди 2 години

Аре стига пък всички са умирали заради неспазване на налудничави мерки. Ще спреш ти микроскопичен вирус ей така?! Как пък един не се намери да каже, че някой е умрял, защото има вирус и да го приеме като съдба, колкото и да е голяма болката му? Ама не, все е защото другите не били спазвали "мерките"! Милите те, свети води ненапити...

59

Анонимен

преди 2 години

1600? Кой ги брои, тоя дето прави статистиката ли, или сте изтървали една нула.? Нищо де, свиквайте, всеки ден ще има протести!

58

Анонимен

преди 2 години

Стотици? Хм... Снимките и видеата съвсем друго показват, ама айде, от нас да мине, вие поне мъцате нещичко, има сайтове, дето и думичка не обелват, че някакви протести се случват по света.

57

Aнонимен

преди 2 години

Защото ваксинираните разнасят заразата, а имунитета им е занулен, благодарение на т. нар. ваксина

56

Ситуацията в САЩ

преди 2 години

Въпреки обещанията, че ваксините, маските и локдауните ще спасяват животи, смъртността в най-трудоспособна възраст се е увеличила през 2021 г., като в някои щати е достигнала 60%.2 За 12-месечния период, приключващ през октомври 2021 г., смъртността сред хората на възраст от 18 до 49 години се е увеличила средно с 40% в САЩ. Внезапният ръст на смъртността в разцвета на силите е в сравнение със същия период през 2018-2019 г., когато нямаше опустошителни локдауни и принудителни експерименти.

55

В момента съм

преди 2 години

В неплатен отпуск , защото във фирмата в която работя от 30 души 20 са ваксинирани и естествено много болни Омикрон няма кво да е !!! Останалите 10 сега се чудим как да си съкратим бюджета да изкараме тези 14 дена ...заради принудително ваксинираните ...!!! Благодарим на мерките и ваксините....и Огромно Благодаря на СЗО ....

54

0т 59

преди 2 години

Живея в Испания и виждам какво се случва

53

Aнонимен

преди 2 години

Продажните Блиц, днес, и основните тв. медии изнасят единствено и само лъжи около Ковид

52

Do 59

преди 2 години

Точно така, такива като теб са достойни за уважение. Няма нищо срамно, подвел се е човек в цялата суматоха и страхуване, в цялата денонощна пропаганда. Важното е да не се допуска втори път грешката.

51

Хиляди

преди 2 години

Не стотици....и протеста тече с дни вече , малко закъснявате с инфото , пък то и непълно !!! Има ежедневни сблъсъци с полиция всеки ден....ама всеки които се интересува го знае . Навсякъде из мрежата са , но вие май не ползвате социални мрежи ?!

50

Анонимен

преди 2 години

2/3 от оживелите ваксинирани няма да си сложим бустер. Имаме си негативните последици, които до 1-2г ще се задълбочат, може би фатално

49

Анонимен

преди 2 години

Ваксаните са най-опасните в момента. 1. Те първи се заразиха с Омикрон и от тук нататък ще са все така силно податливи на вирусни инфекции. 2. Ходят къде ли не и разнасят. 3. Заради ваксаните вирусът мутира в други варианти, защото не получава отговор от организма и не успява да влезе в него, чуди се как да пробие и избива в нови варианти. Вижте, милио хора, цял живот боледуваме от вируси, грипове и пневмонии и винаги са били опасни! Проветрете си малко домовете и главите,току виж ви дойде акъл!

48

Анонимен

преди 2 години

Заради невярващи във вируса и не спазващи мерките , умряха майка ми и баща ми, а синът ми едва оцеля . Това беше преди да дойдат ваксините. Проклети да сте!!!

47

Aнонимен

преди 2 години

До 51: грешно изчисляваш, случайно населението в България да е еднакво на брой 1980г и сега???? България от 30г е с отрицателен естествен прираст, който се измерва в промили, ако изобщо ти говори нещо това

46

Aнонимен

преди 2 години

Психопат, теб някой да те е спрял бустер след бустер да си слагаш??????

45

До 51

преди 2 години

Бе, моля ти се, що народ го записаха в смъртния акт с ковид... че даже и катастрофирали, умрели от раните си... измислена статистика, дето никой не знае къде се пише, къде се прави, къде се подавата. Пишат си по блниците каквото си искат. Те само що народ умориха излишно по ковид отделенията, вместо да лекуват пациентите от каквото реално бяха приети в болница. Зор голям всеки да е в ковид отделение + на апарат. Да текат пари и пътеки. Бялата мафия.

44

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните намаляват логично и очаквано. У нас ежедневно с по стотина души.

43

Анонимен

преди 2 години

Смъртност от ковид - Испания 1980/ 1 милион , Португалия 1928/ 1 млн, Дания - 645/ 1 млн , Румъния - 3078/ 1 млн. България - 4800/ 1 млн. Колкото по-малко ваксинирани, толкова повече умрели.

42

Aнонимен

преди 2 години

Лошото е, че тестът е за смърт и инвалидност и голямото зануляване в новия световен ред

41

до 46

преди 2 години

Ходи им доказвай на ваксърите.... не могат да приемат все още, че участваха в един тест, ама то т-ъпотията не ходи по дърветата.