72

Анонимен

преди 2 години

По времето на Тодор Живков ,България ,имаше Впечетляваща Аемия !!!Изключително ЗдрАвеопазване ,Икономика ,Земеделие ,Образование ,Култура и Население от 9 милиона !!!!!За Престъпността - яма да пиша !

71

Реалист

преди 2 години

За година "чегъртане" ,само това ли ви остана мили "другари", къщата Барселона и чекмеджета! Изчакайте Рашков да изтрезнее, па може да ви спусне и други опорки! Тия отдавна се изтъркаха!

70

Реалист

преди 2 години

Ще стане вече година откакто Борисов не е във властта, "другари"! Докога ще продължавате с простотиите ...Борисов е "виновен"! Кажете поне едно нещо, което да сте направили по-добре от него , щото аз не се сещам! Хайде ,похвалете се!

69

Анонимен

преди 2 години

Боци се мисли за Тодор Живков. И има много общи черти, но все пак Тато беше по-изискан в маниерите. Макар, че когато падна от власт бях чавдарче още, но имам ярки спомени.

68

Анонимен

преди 2 години

За моя джоб винаги съм се грижил сам и гладен, жаден и без отопление не съм бил никога, както и семейството ми. Работя от далечната вече 1983 г. Скоро ще се пенсионирам. Преживял съм Лукановата и Виденовата зима и няма как някой да ме будалка, че сега е едва ли не същото. Много е различно и изобщо не е толкова критично. Крадливата сикаджийската мутра надава вой до небесата, че не може да си пълни чекмеджетата както преди. Още не разбира , че част от политическото минало, че е свършен!

67

ЛЪЖА

преди 2 години

Никакво НАТО не е спирало АЕЦ-Белене, а комунистите начело с Р.Овч., които изгониха немския инвеститор! Ако американците са спрели Ю.П., те щяха да спрат и Балкански поток, но не го спряха! Истината е ,че руснаците с АЕЦ и Ю.П. ни подготвяха нов Крим, само дето сметките им излязоха криви!

66

Къде е

преди 2 години

...Радев ,бе? Пак ли се скри като Мишок , когато държавата затъва в кризи! СлаФчу отдавна не се е изхождал от фейсбук! Асенчо се накара на бизнеса, че не могат да му изкарат парите, а Корнелия затъна в някакви соц.отклонения, и надали ще се върне от там! Един Кирчо оставиха сам да залъгва народа, ама като гледам, и на него му увяхна сервилната и самодоволна усмивка на лицето! Само пара"зитите останаха във форума...Боко, Бай Ставрри, Чекмеджан, Баце,Толупа..., и продължават да блестят с простотии

65

Анонимен

преди 2 години

Важно е че НАТО ни притискат за СМ а не Русия. НАТО и ЕС забраниха на Русия да прави АЕЦ Белене и южен порок и сега ц цените скачат а Борис беше техен слуга. Ако някой плаща по-евтин ток трябва да държавата да покрие разликата с пазара и така пичели само ЧЕС и ЕС ВЕИ и;и американски марици от тока а държавтаа се точи и трупа дългове и после пак народа ще плати. Контрол на цените и махане на пазара са решенията.

64

Анонимен

преди 2 години

Да си чувал нещо ,за слънчеви батерии ?????Да не би ,да ги имаше централите преди 10 години !!!??Съсипахте ли ги ??

63

Щирлиц

преди 2 години

Този се загрижи за българите?Какво стана с лошия мат`рял,нещо го забрави,мутро ненагледна.

62

Анонимен

преди 2 години

Може да е лицемерен, но пак нацели десятката. Така е. Стария хитрец и бито куче знае какво говори. Друг е въпроса, че не му пука и му е през оная работа.

61

РАДЕВ С НОВА ПАРТИЯ

преди 2 години

НЕГОВИ СЛУЖИТЕЛИ СА МАЯ, ХАДЖИГЕНОМ, БАРБИКЯН, КОПРИНКАТА.. СЪС СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ДС/БКП /ДАНС...... ОТЦЕПВАТ ЦЕЛИ СТРУКТУРИ ОТ БСП, ДБ, ИТН, ПП..

60

митко

преди 2 години

Този наглец вместо да е в затвора пак се опитва да ръси мозък.Боко Тиквата и чадъра му Гешев трябва да лежат доживот при бай Ставри.И рано или късно това ще стане.

59

до 61

преди 2 години

Радев пусна на ски целия български народ като го обрече на мизерия. Дори намаза ските с мас наречена ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО. Книгата "Лечебният глад" е пред изчерпване.

58

ПроСоТо

преди 2 години

фрапантно !...Мутрата,която над 12 години БЪРКАШЕ В ДЖОБА на българите,фанал да реве,че некой си "НЕНАЗОВАН" "посягал" към изтънелия български джоб !)!!...И вие го гледате кротко и се подсмихвате :-"Остаи го бре,чилякя е невменяем!"..?!?!?!

57

Анонимен

преди 2 години

От де накъде.Църквата е богата,да се бръкне малко поне за своите храмове и да не дири държавата.И без това няма никаква социална роля както на запад.И какво е туй християнство,Йоан Рилски живял сам човека и се топлил на съчки и Божия любов,а днешните с ролекси и мерцедеси.Това днешното не е автентично християнство!

56

Анонимен

преди 2 години

И да има по-нагъл ром от Тиквата в България, сигурно е инвалид и не можем да го видим, защото не излиза от колибата!

55

Анонимен

преди 2 години

Радев днес отиде да кара ски, не можете да го стигнете никога. Освен това Боци, нарежданията идват от Херо не от теб вече.

54

ПРЕВРАТА НА РАДЕВ

преди 2 години

Е ПОДГОТВЯН ОТ 7 ГОДИНИ.... СЛАВИ ТРИФОНОВ И РУМЕН РАДЕВ СА АКТИВНИТЕ УЧАСТНИЦИ В ЗАГОВОРА....

53

Анонимен

преди 2 години

Наглото ромско пpace скоро ще напълни трапа!