208

Пешо

преди 2 години

На кои всички, бе кире, е ясно, че прокуратурата на България не работи??? На Черепа, на Цв. василев, на Прокопиев, на Баневи, на Миню Стайков, на Бобокови и останалите обвиняеми олигарси??? Дали не пропускам някой???? А, на Радев и съветниците му, които работят в полза на чужди държави....също на Бойкикев, който въпреки, че е некадърен ламти за поста главен прокурор...е може би има още 5о-60 други "онеправдани" престъпници.

207

Учуден

преди 2 години

И каква вина има прокуратурата,че съдиите и адвокатите мотаят делото на Милен Цветков вече 3 години?!Какво да направи прокурорът в това дело,за да отчете Кирето и цялата па,плач дето му вика ура,че си е свършил добре работата?Сигурно трябва да влезе с един Ка,лашник и да разстреля целия съдебен състав и адвокатите начело с маминия синковец дето уби Милен?!Това дело очевадно крещи,че кучето е заровено в съда,а не в прокуратурата!Съдии и адвокати си прехвърлят топката,а накрая Гешев виновен?!

206

Математик

преди 2 години

Просто Киро ще се нагуши яко ,докато е премиер и след това ,като разбере,че работата отива на изуй ***,ще си удари камшика за Канада а ние ще псуваме,че пак ни излъгаха.

205

ХАРВАРД Е ПРЕД ФАЛИТ

преди 2 години

СТУДЕНТИТЕ БЯГАТ, КАТО УЛАВИ-КАТО ГЛЕДАТ НА КАКЪВ ИНДИВИД СА ДАЛИ КЕТАП..

204

КИРО-ДА ЗНАЕ..

преди 2 години

ШЕФА МУ(РАДЕВ) - ВЕЧЕ Е ПОДГОТВИЛ ПЕТОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО - ПЕКАНОВ ПОЕМА ЩАФЕТАТА ПО ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ...... В ИНТЕРЕС НА ОЛИГАРСИТЕ И ДС-ЧЕНГЕТА ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ...

203

115

преди 2 години

Не забравяйте че решенията за бъдещето на България се вземат извън границите на страната. Така че и прокуратура и прочее, работят според ершина.

202

ти също

преди 2 години

ДА, СЛЕД КАТО НЕ СЕ ЗАНИМАХА С ТВОИТЕ НЕВЕРНИ ДЕКЛАРАЦИИ И НЕ ТЕ ПРАТИХА В ЗАТВОРА, А В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ , ЯВНО НЕ РАБОТЯТ ДОБРЕ? АМА ЕВРПЕЙСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СПЯТ - ПИТАХА ТЕ КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР, А, КИРЕ, ЩОТО ЯСНО ЧЕ НЕ СИ ЧИТАВ...

201

Прав е човекът

преди 2 години

ако прокуратурата работеше,той щеше да е преминал през съдебно дело и осъден за нарушаване на основния закон на РБ-Конституцията.А за това си нарушене,определено като такова от Конституционния съд,той дори не е глобен.Ред други политически лица-и от предишните и от сегашните управляващи,би трябвало да са разследвани(след като им е взет имунитетът) и дадени на съд.Да,ама то тогава нямаше да има кой да управлява и да върши поредните шмекерии в собствена полза.

200

Анонимен

преди 2 години

Ако махнете Гешев ще има възстание. Той ще е искрата на народното недоволство

199

Анонимен

преди 2 години

Кирил, не залитай по социални придобивки и комунисти, това в Канада го няма

198

Шефа

преди 2 години

Примката около врата на самозабравилия се Гешев се затяга!Няма измъкване и тъй като е без достойнство , не се усеща и ще страда повече!

197

Анонимен

преди 2 години

Кире хич няма да ти е лесно,кат слушаш бат Румен ,а другите ги пренебрегваш.

196

Анонимен

преди 2 години

Преди малко по Бтв, Цацаров умълча "мисирките" с думите "Бъдете толерантни и ме изслушайте". А относно думите на Петков - Червените линии на премиера са първо - пандемията,второ- цена на тока,трето- цените изобщо, и чак тогава съм аз или Гешев.Това е признание за пълна управленска некомпетентност ,щом се оказах виновен за всичко, даже и за демографския срив.."

195

Анонимен

преди 2 години

Нали затова те избраха за да направиш нещо , не само да плямпаш като голям умник! Май е време да си взимаш великия рапар с обратната захапка и да Изчезнеш от където си изпълзял

194

Анонимен

преди 2 години

На всични е ясно, че си шмекер със зависимости. Бог да пази България. И не посягайте на прокуратурата, че тя май остана една от малкото мезависими, неовладяни и работеши институции в България

193

Стига вече!

преди 2 години

Институциите на държавна хранилка като Социално министерство, Образование и Здравеопазване ползват 60% от бюджета на Р България. Теглите 10 милиарда пак за тях. И после Гешев ви виновен. Айде спрете да разхищавате народната пара по комунисти

192

Стоедин

преди 2 години

Според мен проблема не е в прокуратурата. Бих казал, че Кирил Петков е (със)сериозен проблем. Изглежда има и зависимости. Лоша работа.

191

Определено

преди 2 години

Не Прокуратурата е виновна, а системата от социални институции. Щом си живял в Канада много добре знаеш за какво говоря. Примерно от всяка болница, детска градина, училище щом е държавно се краде. От пътищата, заводи, фабрики, митници - държавно ли е краде се и има корупция.

190

Абе

преди 2 години

Момче, занимавай се с твоите неща, досега освен че можеш да източваш язовири друго не си показал ! Прокуратурата не е твоя компетенция, нито твоя работа !

189

Най разумното

преди 2 години

Г-н премиер оставете комунистите и направете коалиция с ГЕРБ-СДС след местните избори.