15

до 13

преди 2 години

Интересен доклад за Англия - //assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdfНа тяхното Здравно Министерство е. От 38 страница е интересно - 'ваксинираните' умрели са доста повече от неваксинираните!

14

Бай Вирус

преди 2 години

Бай Дън пък се жалва че в Америка конгреса отменил заповедта му за задължителна ваксинация на служителите в големите компании. Току виж излязло че не само абонатите на Пфайзер имат право да се ползват от благата на цивилизацията посредством бембен сертификат.

13

АнонимеН

преди 2 години

ПРИЗНАВАТ СИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО Е БИЛО ЕДНА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ СЪС СМЕШЕН ЕФЕКТ! НО С ДЕЙСТВИЯТА СИ НАЙ-МНОГО ДА ЯДОСАТ БИЛИ И ДА ИМ ПУСНЕ ДЕЛТАКРОН :D

12

до 12

преди 2 години

Доста тъжно е как не можеш да отсееш фалшивите новини. Ама за човек с 2000лв. заплата- толкоз. Не се напрягай повече, няма смисъл да те поучаваме. Животът достатъчно се подиграл с тебе.

11

Анонимен

преди 2 години

Това стана защото Борис Джонсън иска да си спаси ложата, не защото много му пука за хората.

10

Анонимен

преди 2 години

Всичко свърши. Вирусът там е ендемичен, благодарение на ваксинацията. Е, за Гай *** всичките са експериментални коктейли- едно време лая как Пфайзер имало за богаташите, пък за него само АЗ. Ако в Англия някой умре от КОВИД, то той е антиваксър. Болниците- празни. Всичко е спокойно, смъртност сред ваксинираните (с която и да е ваксина) няма никаква.

9

минувач

преди 2 години

Потърсете - UK Statisticians Find Massive Death Spike During Covid 'Vaccine' Campaigns. 70% от 'жертвите са били ваксинирани!

8

Отменят ги

преди 2 години

Отменят ги щото още малко и Борис щеше да изхвърчи. Най- малко 500 милиарда бяха раздадени за Ковид периода. Загряха машините за печатане на пари. Ако някой си спомня в средата на минала година Борис каза ,,Ново затваряне на страната няма да има категорично"

7

Анонимен

преди 2 години

Киро Гриндъра какво чака? Да следва господарите!

6

Анонимен

преди 2 години

Браво! След шест години и в България. Дано!

5

до 7 АнонимеН

преди 2 години

Супер добре са. Махат всичко защото няма никакъв смисъл от глупавите марки и тук не е кене фа България

4

АнонимеН

преди 2 години

СУПЕР ЗЛЕ СА!!! СЪС ПО 100 ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН! МАХАТ МЕРКИТЕ , ЗАЩОТО ВИЖДАТ, ЧЕ ТОЧНО ВАКСИНИРАНЕТО ТОТАЛНО НЕ РАБОТИ!

3

Анонимен

преди 2 години

Сега със тази скапана здравна система в България ще сте още 2 години със ковид хахахахах

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАТО ВЗЕМАТ ДА ДЕЙСТВАТ ВАКСИНИТЕ СКОРО МОЖЕ ДА НЯМА И ХОРА

1

Анонимен

преди 2 години

Да им пратим Витанов и Кунчев да ги нахокат малко..