7

Само питам

преди 2 години

Собственикът защо не е в ареста? Прокуратурата почивен ден ли има?

6

АнонимеН

преди 2 години

АКО КУЧЕТО Е БИЛО И ВЪРЗАНО КАКТО ПИШЕ И ТАЯ БЕЗ ДА ГО ПОЗНАВА Е ОТИШЛА ДА ГО ПОГАЛИ! ПОЛУЧИЛА Е КАКВОТО ТЪРСИ!

5

Анонимен

преди 2 години

Много хора си взимат кучета,за да ги пазят от крадци. Особено по местата където живеят в къщи. Аз лично имам куче,но когато го взех веднага се погрижих да оправя оградата,за да няма как да бяга и го връзвам само когато изкарвам колата или идват хора на гости,за да няма инциденти. И винаги им казвам,че си пази територията и да не го доближават. Това са прости правила които ако се спазват няма да има инциденти.

4

АнонимеН

преди 2 години

РАБОТА НА КУЧЕТО Е ДА ПАЗИ ДВОРА! ПОМНЯ ЕДИН ПРИЯТЕЛ НА СЕЛО ИМАШЕ КУЧЕ - ГОЛЯМО ЕДРО И ЗЛО И СЕ РАЗХОЖДАШЕ СВОБОДНО ИЗ ДВОРА МУ , ТОГАВА ОЩЕ НЯМАШЕ МОБИЛНИ И НЕ СМЕЕХ ДА СЕ ДОБЛИЖА ДО ВРАТАТА НА ДВОРА МУ! НЕ ПОМНЯ КАК СМЕ КОМУНИКИРАЛИ, НО АКО БЯХ ВЛЯЗЪЛ В ДВОРА ПРИ КУЧЕТО СИГУРНО ЩЕШЕ ДА МЕ ИЗЕДЕ! В ТОЗИ СЛУЧАЙ КУЧЕТО НЯМА НИКАКВА ВИНА ,ТО СИ Е В ДВОРА И СИ ГО ПАЗИ!

3

Анонимен

преди 2 години

Как се бяга от ротвайлер назаден????Кучето не било агресивно, ясно. А нещо за стопанина от Клуб Ротвайлер няма ли да кажат? Примерно, стопанинът също да изкара едни три години на синджир. В цивилизованите страни ей така куче не може да си вземеш и съвсем пък не можеш и да го държиш в двора на синджир. Затвор за чубанина.

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Повечето хора на село ги държат на синджир цял живот нарочно "за да се били озлобили и да станели добри пазачи".Горкото животно е без вина виновно и цял живот затворник, щото му се е паднал собственик кроманьонец.Жената не е трябвало да го доближава.При непознато куче трябва то да реши дали иска контакт, дори и да не е агресивно му подаваш ръка под муцуната,ако реши да я подуши може и да позволи да го погалиш.Ръка над главата го приемат за заплаха.Собственика е за затвор,кучето за приспиване.

1

Анонимен

преди 2 години

Отглеждането на купища трябва да се забрани. Както не можеш да гледаш лъв в двора си, така да е й с тези животни.