40

Анонимен

преди 2 години

На въпрос от репортер към Байдън: Дали инфлацията е политически пасив преди междинните избори? Байдън отговорил: Не инфлацията е голям актив искам още инфлация, глупав учи син. :-)

39

Анонимен

преди 2 години

САЩ - 760 милиарда долара военен бюджет, ЕС - 300 милирда военен бюджет. Русия - 65 милиарда - близо 18 пъти по-малко. И пак не могат да настигнат Русия във военните технологии, Русия има абслютно военно превъзходство над НАТО, докато в САЩ 32 милиона американци (10% от населението) гладуват според думите на президента Байдън.

38

Анонимен

преди 2 години

Западът е в тежка икономическа и политичекса криза. Няма ресурси, икономиката се срива, населението обеднява. Жестока енергийна криза - а без енергии няма икономика.

37

Анонимен

преди 2 години

Лека полека Крвмъл ще не ще пак ще отстъпи в името на мира..Виновник ще намерят в Путин и ще го сменят като с Хрушчов.Руската федерация си е втори Ссср и разпада е неизбежен.

36

Анонимен

преди 2 години

Песков и Путин да прочетат историята от 1961-ва година да видят какво е направил Хрушчов и как Кенеди е клекнал и се ослал. По онова време още не е имало памперси та Кенеди сее омазал до ушите. Ако направят това дето Хрешчов е направил през 1961-ва година на Бай Дончо и памперсите нема да му помогнат.

35

черния

преди 2 години

До ха-ха След година две, САЩ ще ни подтикват да водим война в Делиормана. Ама ние сме за самоопределението на хората и ще се направи един референдум, който ще покаже къде трябва да е!

34

До 36

преди 2 години

Ти в Америка ли живееш?

33

дo 31

преди 2 години

Само между другото, военният бюджет на САЩ е 15 пъти по-голям от на Русия.ПЕТНАДЕСЕТ ПЪТИ.

32

Анонимен

преди 2 години

Интересна теза.САЩ се чудят кой да им храни армията.Обзалагам се ,че поне едно 80% от армията им е от афроамерикснци.А тези 8 хиляди са само афроамериканци,инструктори ,който са ги отписали вече.Защо не пратят синчето на Байдън,ами само афроамериканците изпращат,като пушечно месо.Нали демокрацията беше за всички или друг път.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 29 - То не беше Чечня, то не беше Грузия, то не беше Казахстан, то не беше Украйна, то не беше Армения, то не беше Сирия... Стига си вземал страната на една велика мърда пред страната на друга велика мърда. Братушките смачкаха с ботушките също толкова цивилни, колкото краварите взривиха с ракети. И двете държави + Китай ако изчезнат днес света ще се събуди в много по-мирно положение от сегашното. Тия 3 държави са от един дол дренки и всички глобални проблеми все от тях идват!

30

до 26

преди 2 години

Ти добре ли си?

29

Анонимен

преди 2 години

До 25Америка няма работа там. Някой казва ли им какво да правят с Мексико и колко да е висока стената.)))))Ха,ха,ха,примера с Мексико е не удачен, защото, ако им предложат да станат американски щат, въобще няма и да се замислят, само биха помолили американците да побързат с формалностите.

28

ха-ха

преди 2 години

Цялата работа се върти около Донбас.Украинците са подтиквани от САЩ да започнат война там,за да се намеси Русия и после да я обвинят.Русия,естествено взема съответните мерки-разполага войски така,че ако Украйна атакува Донбас,да я превземе в голяма степен.Което е доста респектиращо за укро-управлението.Естествено,САЩ не са доволни и полагат всички усилия война все пак да има,тя им е жизнено необходима.Само да не я получат по неприятен за тях начин.

27

яепм

преди 2 години

Че кой си ти бе пуфляк,че да те убеждава някой?Ти що не ме убедиш,че нямяш кокоши мозък?

26

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС нямат пари да се карат с Русия. Путин може да ги унищожи како икономически, така и военно.

25

Анонимен

преди 2 години

За САЩ границите на *** са свещени и ги пази, ама южната на САЩ е разграден двор и *** и пульо си влиза. Тия съвсем изтрещяхаа.

24

Анонимен

преди 2 години

То не беше Кувейт, то не беше Ирак,Либия, Сирия, Авганистан... яко смучене от кладенците. Все умиротворителни отряди. Агресори!

23

Анонимен

преди 2 години

Абе майна Кремълска, ние всички следим със загриженост вашите действия. Бах ***'а му НАТО ли струпа 100 000 войска в Украйна и окупира Украинска територия или Русия? Остави водката малко и погледни военната карта, че мисля че нещо бъркаш от коя страна трябва да гледаш бе майна!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ами заминавай да освобождаваш анексирания Крим. За 8 години НАТО защо не го освободи?

21

Анонимен

преди 2 години

Ние българите живеем добре в ЕС и НАТО. Никога през цялата 1300 годишна история на България ние българите не сме живяли толкова добре както днес в ЕС и НАТО. Ние българите сме благодарни, че ни взеха в ЕС и НАТО.