215

Анонимен

преди 2 години

Не ме е страх от война - Страх ме е от простотията и невежеството на хората , които са наивни и лесни за манипулиране и са готови да платят тарикатлъка , на тези които никога няма да застанат отпред или да пратят децата си ! Пълнят главите на простолюдието с измислици и пропаганда , потриват доволно ръчички и гледат сеир , а после калкулират печалбата от нещастието на наивниците !

214

Анонимен

преди 2 години

Аз ще си спестя коментарите , и ще изчакам следващата статия , да видя тази какво ще направи с тази пушка от кухнята , "дето си е купила след като е чула войниците да коментират " - Все едно да си купиш инструменти за ремонт на автомобил , но да не знаеш че под капака имало двигател ! Какво *** лельо , ще го играеш снайперист от прозореца ли ?! На никой не му дреме за Вас , най-малко пък на Запада , но нещастието Ви е че сте на границата с Русия и ще си платите прескъпо за илюзията "демокрация"

213

Гошо

преди 2 години

То се видя днес в Киев пред "Радата" защо се "въоръжават"

212

Анонимен

преди 2 години

Обикновените хора със сигурност не се въоръжават. Пак сте пресисали някоя простотия тиражирана от американските медии.

211

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 231 "Армията на Украйна е в състояние да премаже бандитските милиции в Луганск и Донецк".2014г.видяхме какви са възможностите на украинската армия.Опълченците ги разнебитиха от бой.

210

пущиняк

преди 2 години

До срамота е,Ем въоръжаваш се, защо стоиш с изути га.щи? Вземи пример от тази от статията! Всеки е свободен да си харчи парите за каквито си иска глупости! Тази да беше си взела night vision, че руснаците като и спрат тока през нощта ще е като сляпа като къртица!

209

Анонимен

преди 2 години

1300 евро - гладувала е 13 месеца. Бори се, бори се, за разсшпията и смехотията, в която живееш. Разпадната и опоскана, корумпирана страна. Изгладувай по 1 пушка и за децата си. Имаш още време до пенсия - тамън ще ти стигне

208

Анонимен

преди 2 години

Откачалки има колкото искате, точно тази история е важна, за да се създава допълнително напрежение сред хората. Едва ли хората се въоръжават. Тази война не е на Украйна, а на САЩ, още по-малко е на обикновените хора, които искат да живеят нормално.

207

Анонимен

преди 2 години

Наречи го журнaля и не го обиждай повече!

206

Анонимен

преди 2 години

А бе иронизирате това за Кьрджалийско ама да знаете,че един ден и това ще стане! Не е решила все още Турция, не е станала,ама реши ли с какво ще ги вьзпреш?! С несьществуващите Ф-ки или с рьждясалите аероплани,Миг-овете?! ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!!

205

Да бе,

преди 2 години

Най-православен е ония гей, чиято мумия лежи във фризера на Красной площадье! Другите "православни" се нижат да му се кланят! А Самодержавеца Путин , искаше да го обяви за ..."светец"! Няма по-голяма гавра със православието!

204

Анонимен

преди 2 години

Слава Украину!Слава!Слава!Слава!

203

Анонимен

преди 2 години

До !!зависи къде си бил в коя част ако в западната част например във лъвов ако питаш на руски език вместо отговор можеш да получиш и по кратуната

202

Възраждане на СССР

преди 2 години

Бог ще порази всяка ръка вдигната срещу Русия!! Люлката на православието!!

201

!!

преди 2 години

Бил съм в Украйна. Там на украински говорят само по телевизията. Хората помежду си говорят на руски. Даже като вземат интервю от някого по телевизията, журналистите говорят на украински, а хората им отговарят на руски. Силно се съмнявам, че някой ще тръгне да се бие с руснаците :) :) :)

200

Анонимен

преди 2 години

,,...ако Турция струпа 200 хил.войска по границите на бг..." Ако наистина струпат то за един ден бьлгарите ще станат или македонци или турци!На бас!!!!

199

Анонимен

преди 2 години

Глупости !

198

Само някои и

преди 2 години

Може би защото са УКРАИНЦИ, а САЩ добре поработиха, за да ги ИЗМАМЯТ, че Русия ще ги нападне.

197

Анонимен

преди 2 години

При тия високи цени на изкуствените торове, много по изгодно за украинците е да наторят земята си с руски тъ.паци и без друго светът няма никаква нуждда от тях.

196

Анонимен

преди 2 години

До до 220 Там където стъпи руснак на украинска земя там и ще го закопаят завинаги.