91

Анонимен

преди 2 години

Ковида ще отмине, но антиваксърите, които оцелеят от глупостта си, няма да станат по-умни, а напротив - тъй като знаят, че са на грешната позиция, ще им се обостря чувството за неудовлетворение, тъй че вече се търси следващата дъвка, която да дъвчат! 6 Жи?

90

Анонимен

преди 2 години

До 94/Не трябва закон за антиваксърите, а за такива, които публикуват информация, без да са специалисти в тази област-математици, ортопеди, кардиолози и по този начин създават страх и паника....Мангъров е специалист. А ти си се ваксувай през месец за здраве, може и да минеш през ситото...

89

Анонимен

преди 2 години

До Елемаг "97,ето сам доказваш,че с фалшив номера не минава." Минава, бе, приятелю, те са пристигнали в Германия с тия фалшиви сертификати и си работеха тук няколко месеца, преди да дойде полицията. Казах ти вече, някой от тези, пред които се хвалеха, ги е мелднал в полицията. За тия няколко месеца са могли спокойно да пръскат заразата, особено като се има предвид че се прибираха в България по празниците. По ирония на съдбата единия сега е болен от Ковид, на всичко отгоре.

88

Анонимен

преди 2 години

До 94 АнонименДоста ти е отворена устата и като нищо може да ти бъде затворена завинаги

87

Елемаг

преди 2 години

97,ето сам доказваш,че с фалшив номера не минава.Отново правим извода,който е направен.Заразяват тия със сертификат пътувайки из Европа.Ех,дървен философе!!!

86

ЧИЧО

преди 2 години

До Анонимен 82,ВИДЯ ЛИ КАК ДЕЙСТВАТ ПОЛИЦАИТЕ В БРЮКСЕЛ.С ВОДНИ СТРУИ И ГАЗ.ОНЯ *** РАШКОВ ИЗПРАТИ НАШИТЕ ЧЕНГЕТА БЕЗ ПАЛКИ НА ПРОТЕСТА НА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖЕНИЕ,,,НА НШИЯ ПРОТЕСТ МУ ТРЯБВАХА 3 ВОДОНОСКИ .ТАМАН ЩЕШЕ ДА СТИГНАТ ЗА ИЗКЪПВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.

85

Анонимен

преди 2 години

До Елемаг "Но пробвай да излъжеш летище в Германия или Англия с фалшив сертификат.Няма бе братче,пукат ви са опорките на хипохондриците ваксъри!!!" Тъй като живея в Германия, и по една "случайност" познавам двама българи, които са с фалшив сертификат. Те даже си се хвалят с това пред останалите, защото го мислят за голямо геройство. Обаче не беше задълго. Полицията им дойде на гости, щото явно някой ги е мелднал, че са с фалшиви документи.

84

Елемаг

преди 2 години

93 пак лъжеш:Фалшивите минават номера в някоя кръчма тука ,или МОл дето охрана само гледа листа копиран на десетки хора.Но пробвай да излъжеш летище в Германия или Англия с фалшив сертификат.Няма бе братче,пукат ви са опорките на хипохондриците ваксъри!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се направи закон за интернет тези които пишат лъжи за ваксините за ковида 5 години затвор ако беше направен този закон сега убиеците антиваксари като Мангъров нямаше да пишат лъжи за ваксините нае българите само от тоягата разбираме от нищо друго

82

Анонимен

преди 2 години

До Елемаг "Сещай се ,кой се движи из цяла Европа и ходи на екзотични почивки." Хора с фалшиви сертификати и негативни тестове? Впрочем, не е нужно да "пътуват в цяла Европа". Достатъчни са "местните" неваксинирани.

81

Мунчо Китаров

преди 2 години

Абе тоя у ред ли е? Какво ПАДАНЕ на сертификати? Нали за чужбина пак НЯМА ДА МОЖЕ да се ПЪТУВА --- Поредната ЛЪЖА и ИЗМАМА и ПРАХ в ОЧИТЕ на хората. Много хора си изкарва прехраната в чужбина и често пътуват и са подложени на тормоз със сертификати и ваксини плюс бустери.

80

Неее

преди 2 години

Новината за 100 000 протестиращи в Брюксел срещу ковид измамата изчезна. Забранена е в правилните медии. Тия дето се хранят от фармацевтичните измамници. Отдавна не се интересувам от стъкмистиката. Затвор за ковид-измамниците.

79

Елемаг

преди 2 години

88 антиваксърите като мен не могат да мръднат дори до Сърбия,да си пием ракията.Сещай се ,кой се движи из цяла Европа и ходи на екзотични почивки.

78

Петковата ЗИМА

преди 2 години

След Жан Виденовата Зима иде Кирчо Петковата зима нова СМЪРТНА ВЪЛНА се задава ПРИЧИНЕНА от ИНФЛАЦИЯТА в безпаричие и в икономическа криза УМИРАТ най-МНОГО хора.

77

Анонимен

преди 2 години

Ангиваксарите убиеци престъпници терористи сеят ковида из цяла България

76

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТО С Е ЧУДЯ КАКВО ЩЕ РАБОТИШ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА. 2 Г. ПЪРВА НОВИНА Е КОВИДА. КАТО ПРИКЛЮЧИ ХРАНИЛКАТА, С ТВА НЕККАДЪРНО ПИСАНЕ, НЕ ТЕ ВИЖДАМ...

75

Анонимен

преди 2 години

Много скоро антиваксарите терористи престъпници убиеци в България ще бъдат наказани от бог никой не може да избяга от божието наказание и всеки си получава това което заслужава

74

Анонимен

преди 2 години

До Елемаг Нещо не ми отговори на въпроса: как така главно неваксинирани "вземат дават" в тия статистики от Ковид?

73

Анонимен

преди 2 години

Мерките ви не работят! нооо фашизма няма да си тръгне без бой!

72

Ръб!

преди 2 години

На мене като ми стане тегаво, мокра една кърпа с водя и я слагам на главата отгоре. Спира изпаряването на изпитата ракия. Биквам се на леглото и се правя на умрял.