257

--

преди 2 години

Гаден полуевреин ***, когато България беше с Русия имаше 200 000 армия, 240 изтребителя и една от най силните армии на балканите, икономиката работеше, за 30 години я разграбихте и още има за крадене. Америка какво докара, скъп ток, скъпа газ, вериги които изнасят парите които уж са ниги дали като помощ мода да изброявам още и още. Само такива *** като теб са добре.

256

Теди

преди 2 години

ВЯРНО Е

255

Ей Соломончо

преди 2 години

Ми *** в Руското посолство и им се скарай малко бе сладур - кажи им че си Атлантик Страшник и да видим какво ще стане , ако не те удавят в чашка за кафе ?!

254

Анонимен

преди 2 години

До Iozeff - Те такива не се съобразяват с референдуми ! Референдумите са дъвка за наивниците , които нямат то-ки да се борят и да си пазят държавата , традициите и народа , и затова такива изпълзяват от клоаката , правят поразиите и пак в клоаката !

253

Iozeff

преди 2 години

Сюлейман Паси,поптодорова,плевналиев,харизанов,онази торба александър йорданов!,всичките са слуги на америка! Като толкова разбират от това нато,да направят един референдум в България и да видят резултата!

252

Анонимен

преди 2 години

Соломон Паси е един лигльо и ревльо..............той вкара България в НАТО незаконно, без референдум...............тоя антибългарин и ционист, който се фукаше с с един стар и грозен Трабант!!

251

Анонимен

преди 2 години

Мони Паси е предател, продажник и срам за България

250

Анонимен

преди 2 години

С Русия трябва да се говори, когато вкараме Соломон Паси и другите национални предатели в затвора до живот .. Колкото и да се напрягам ... Не мога да си спомня някой да ме е питал дали искам в НАТО или не .. То, и за ЕС нямам такъв спомен ... Между другото ...

249

ББ

преди 2 години

Света ни има нужда от Справедлива и просперираща...отворена към Света Русия,е ние ще отстояваме Суверенитета и Свободата си както и колкото можем..."малка" ...ограбена България е лоялен партньор,Народа ми е Свободен Народ...Бог да накаже политиците ни обслужващите ги и наследниците им...Амин!!!

248

Друга новина....

преди 2 години

...."Влиятелен US конгресмен зове за военни учения в България и РумънияМайкъл Маккол настоява и за съвместни тренировки в Полша и Прибалтика, за да се демонстрира сериозност пред Путин"....Бе тоя вред ли е или дъската отдавна му хлопа?

247

ББ

преди 2 години

като част от Свободният Свят Русия ще е в пъти по влиятелна...с война в Украйна или където и да било...защо го причинявате на децата си хора?...къде е хитлер...и какво остави след себе си?деца?богатства?някой почита ли го...е шепа хулигани,приятели...политиците жертват животите на нашите деца...нашите животи...нека не им го позволяваме повече...плащаме им да работят за просперитета ни...не да ни правят войни...не забравяите вие работите за нас!!!

246

ББ

преди 2 години

г-н Путин има полезен ход,да въведе Русия в Демократичният и Свободен Свят,...може да допринесе толкова много,че ви е бедна фантазията,Русия е велика страна и заслужава достойно място...но не със заплахи и рекет,може да направи Света ни по Справедлив .,хората по-щастливи,Света ни го заслужава,децата ни го заслужават г-н Путин!

245

Соломон Паси

преди 2 години

С Русия трябва да се говори с голямо уважение и с отлично въоръжение.....И с доста памперсо!!!

244

Алекс

преди 2 години

Всеки ден нов глас от политическото сметище.Престанете да ни занимавате с политици,които отдавна сме ги изхвърлили от употреба.

243

Анонимен

преди 2 години

'' Соломон Паси: С Русия трябва да се говори '' ........................... Ние с Русия няма какво да говорим, както казва Юрий Борисович Швец, майор в КГБ ... Русия в момента се управлява от наркокартел ... наркокартел въоръжен с ядрено оръжие. С наркокартел не се разговаря, С наркокартел се воюва.

242

ББ

преди 2 години

та рубашките са десетилетия назад технологично след САЩ,и го знаят...султанО им свали самолет и уби руски военни...само защото са минали покрай границата им...всеки може да го провери...и тишина,надявам се путин да не е на химикали,ще доведе Русия до изчезване,Народите на Русия не заслужават подобна съдба,няма да можете да излетите дори,опасна игра си е,налагат ни я...да играем

241

ББ

преди 2 години

хаха а късмет да нахлуят рубашките...над 30 мил. украйнци...и подкрепа от Нато...путин ще закопае Русия...Русия и Народа им са готини...политиците им ги водят...както тоя ланкащият ни цитиращ г-жа Тачър...ама с царО ни закриха армията...училищата...защо не купуваха оръжия...ами с ограбеното си купуваха...хотели и банки?...политиците са престъпници и отнемат животи!!!

240

ДО 335

преди 2 години

До САРМАТХайде сега, обясни какво значи, че сте русофили?Ще защитите Русия, ако тя проявява агресия и опупира чужди суверенни територии???Ще я защитите, дори и когато е в ущърб на собствената ви родина???Въпросите ми са риторични. Много добре знае, че вие- русофилите, в душата си, сте продали България на Русия. Много отдавна.

239

До 344

преди 2 години

До АнонименА, вас, русофилите, които бихте продали България на Путин, на секундата, къде и как трябва да ви овесим??

238

Анонимен

преди 2 години

този агент на една израелска служба кво се обажда , правилно му каза покойния проф Василев ай сиктир като не ти харесва ходи си в израел