26

АнонимеН

преди 2 години

А МОЖЕ И ДА НЕ ОТИДЕ!!! АВСТРАЛИЯ ЩЕ ВЪВЕДЕ ВАЛИДНОСТ НА СЕРТИФИКАТИТЕ ДА Е 9 МЕСЕЦА И ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ , А ТОЙ ОБЯВИ, ЧЕ ГО Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2021! С ДВЕ ДУМИ ДОКАТО НЕ СИ СЛОЖИ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА ЗА НЕГО АВСТРАЛИЯ Е ЗАТВОРА! ВЕРОЯТНО И ФАЩ, КАНАДА И ЕС СЪЩО!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимено 41 Ти се радвай, че има балканци и мъже като Джокович, а не мишки смачкани европейски, които са еталон за зомбирани и промити мозъци

24

Анонимен

преди 2 години

Да, ще отиде през 2023 но ще изостави Балканския тарикатлък в родината. Разбра по трудния начин че австралийските правила важат за всички без изключение!

23

АнонимеН

преди 2 години

ГОЛЯ ИЗЛАГАЦИЯ ЗА АВСТРАЛИЯ ЩОМ НЕ СА МУ ТУРИЛИ ЧЕРЕН ПЕЧАТ! ТАЯ ЛЪЖЛИВА НАГЛА ТВАР КОМУНИСТИЧЕСКА НЯМАШЕ И ДА СТЪПИ ТАМ ПОНЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 3 ГОДИНИ АКО НЕ И 5! КАТО СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ДА НЕ МУ ТУРЯТ ЧЕРЕН ПЕЧАТ СЕГА НЕКА ИМ СЕ ПОДИГРАВА!

22

...

преди 2 години

Джокович пак го извадиха от нафталина...

21

Анонимен

преди 2 години

Зяпайте си ГМО турнира на ваксаните. Ама нъцки. Сагата Джокович дава повече възможности за пропаганда на отровите. Елементарни кръглоземни сте.

20

пияница мистик

преди 2 години

Балканският Синдром му изигра много лоша шега на Ноле. Тук всички страдаме от погрешното схващане, че като си известен и с пари си над Закона и над всичко в света. Само че това си важи само за тук, за Балканския полуостров. В Цивилизацията не е така и той го разбра по трудния начин де. След 3 години ще е по-дърт, а младите ще са на първа линия. Пропусна заради един инат да стане най-великия тенисист в света

19

Глух Пор

преди 2 години

До Ноле,Ноле!- Добри, практични и доходни съвети даваш. Съветвам хората които едва свързват двата края да те послушат и сконят главици и се набодат, дори с бустери. Но при Джокович нещата са други. И той можеше както и вероятно други там, да си купи без проблем сертификат че е боцнат. Само в Германия разкриха 400 канала където доктори изливат ваксата в мивката стещу заплащане. Но той е решил да не го прави. Щото не е зависим и наведен като теб!

18

Глух Пор

преди 2 години

До телеканал петолъчка-- Да не си с четвътти бустер бе? Или е от петолъчката ти? Какво ме интересува от къде е родом Джокович? А тук не става дума дори за тенис!

17

Анонимен

преди 2 години

Ако си изкара фалшив положителен тест, ще го пуснат. При истински отрицателен не пускат там.

16

Анонимен

преди 2 години

ПИЧ

15

АнонимеН

преди 2 години

ЕПА АВСТРАЛИЙСКИТЕ ВЛАСТИ АКО НЕ СА МУ НАБИЛИ ЧЕРЕН ПЕЧАТ ЗНАЧИ СА СУПЕР ТЪ-ПИ!

14

Ноле,Ноле!

преди 2 години

Заради един инат,що пара изпусна!Ама нали не живееш,само с чест и достойство,давай!Ум,царува,ум робува,ум патки пасе!Ама и най умният си е малко ***!Упех!

13

Глух Пор

преди 2 години

До 9 - Ами Австралия си бе много читава, преди това фашистко правителство. И е за пръв път там експеримента. Защо да не се надяваме че ще доброто време ще се върне там? Срещу фашистки закони или комунистически, което е същото, всеки е длъжен да се опълчи! И не е само Джокович, а по цял свят хората се бунтуват, дори ваксани и излъгани! Милиони но не са известни! Но пък Австрия си има исторически корени за тия неща и ще падне последна.

12

мдааа

преди 2 години

базето голям страх.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Наскоро си купи къща в Испания и от около година уж там му е основното жилище, но реално никой не знае. Но това не е "отдавна" и най-вероятно не се води основното му жилище.

10

Анонимен

преди 2 години

Да не се ядосва Ноле, а да си пусне Луда по тебе и да врътне един кючек, да му мине.

9

Анонимен

преди 2 години

А стига с тоя Джокович, бе!

8

ГРОБАР

преди 2 години

Ако се ваксинира нахален наглец

7

Анонимен

преди 2 години

Ауу нали в Австралия бяха кенгура, що ще се връща сръбския манг...