11

Анонимен

преди 2 години

Има пострадало дете блъснато на пешеходна пътека, за това е апела

10

МИТЬО ОЧИТЕ

преди 2 години

Ама пак ли ще ме оперират???

9

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски цървулВземат от всички групи.Моля,ако можете дарявайте.

8

До 9

преди 2 години

Щом не са поискали легло да си носиш, добре е.Иначе кръвта е за момичето, блъснато в Люлин. Дано има късмет!

7

Джей Джей Окоча

преди 2 години

Никой нищо не казва за областните болници и това,че като дариш кръв,болницата я продава на мурргавите и ти после отиваш да я купуваш от тях !!! Така е и в Ловеч,Враца и Видин !

6

Анонимен

преди 2 години

Първо да допълня, че искат за даряване да са минали поне 2 седмици след ваксина и проверяват сертификатите онлайн. После да допълня и списъка за приемане в БГ болница - тоалетна хартия, чаршафи, дребни монети за рушвет на санитарите, кръв, лекарства.. нещо пропускам ли?

5

Анонимен

преди 2 години

Каква беля бе бал Ък? Какво да се направили, да най-разпространена е сред чистото българско общество, *** са повече B. Просто българина не дарява кръв, ти колко пъти си дарявал? И всички ми излизат, че имали ниско кръвно и ще припаднат.

4

Ямболски цървул

преди 2 години

С 0+ съм...съжалявам. А кръв от ваксинирани,дали взимат? До колкото разбрах,май отказвали.

3

Анонимен

преди 2 години

Мисля че доста хора ще помогнат, но само да напомня че на митьо очото му намериха 100 банки отнкръвен център, не с доброволно пожертвования. В същия период за родилка след катастрофа имаше призиви за събиране..

2

Анонимен

преди 2 години

Не са ми минали 2м от предното даряване, иначе с удоволствие. Не е страшно, жена съм, с нисък хемоглобин и малко компромисно ми разрешават, но не ме е бутнало. Помогнете, не знаете кога ще опрете до такава нужда. За рутинни операции вече искат по 3 бележки от всеки, ще трябва да се научим освен смс-и, и кръв да даряваме.

1

Съжалявам

преди 2 години

Аз съм с такава група,но когато отидох за кръводаряване заради мой близък,се оказа че съм с високо кръвно.Сестрата каза - Искрено съжалявам,че те губим като донор .