180

Анонимен

преди 2 години

Янките бягат, а онова още ***. На мен ми е смешно как тролчета се охълцвате накрая. Либерастката демокрация приключи. Само тук още в нета пърдите още. Не можете да излезете никъде. И не заради ковида. Просто ще ви бият. Я направи сега прайд да те видим :))

179

Анонимен

преди 2 години

На 21 април 1975 г. започва бягството на американците от столицата на Виетнам Сайгон

178

Анонимен

преди 2 години

Зaпacитe нa пpиpoдeн гaз в Гepмaния, ĸoятo имa eдин oт нaй-гoлeмитe пoдзeмни гaзoви мoщнocти в Eвpoпa, ca пaднaли дo иcтopичecĸи ниcĸи нивa в cpaвнeниe c пpeдишни гoдини. Toвa cъoбщиxa cвeтoвнитe aгeнции, цитиpaйĸи Mиниcтepcтвoтo нa иĸoнoмиĸaтa нa cтpaнaтa."Cпopeд ĸoнcoлидиpaния peгиcтъp нa гaзoвитe xpaнилищa нa Eвpoпeйcĸaтa acoциaция (Gа nfrаtruсturе Еurоре), cъopъжeниятa зa cъxpaнeниe нa гaз в Гepмaния ca зaпълнeни c 50,6%", зaявиxa oт гepмaнcĸoтo миниcтepcтвo нa иĸoнoмиĸaтa.Toвa cъoтвeтcтвa нa тeopeтичнa нaличнocт нa пpиpoдeн

177

Анонимен

преди 2 години

Само забравяш че натото решава кой да вкарва и кой не. А натото е сащ. На сащ не им трябва алжир. На сащ им трябва украйна. Обаче това е руска територия. Не е като разни хаити и други острови които са заграбили подлите янки

176

Анонимен

преди 2 години

Украйна желае да влезе в НАТО.Всички са доволни.Русия не е.На кого е нужна ескалация в случая? Кой е губещия?Ами недоволния!

175

Анонимен

преди 2 години

Взимам пуканките и бирата.

174

До Кранчето !!

преди 2 години

Ако го врътне, на кого ще я продава тая газ, на талибаните ли или на марсианците ? И без това от друго вече почти не му остана от какво да прави рубли !

173

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да се спре,докато Русия не заприлича на КНДР!Ама виновни са западняците,че в Русия има заводи на всякакви западни фирми!Да ги изнесат оттам! Защо са направили заводи на Рено,БМВ,Фолксваген Самсунг и много други!Да ги затворят и изнесат извън Русия!

172

до 256

преди 2 години

Всички си минаха по реда.И СССР и НАТО!

171

Позорът продължава !

преди 2 години

Байдън поне в това е последователен ! Но нищо чудно утре да забрави какво се е случило, и да ги върне !

170

Анонимен

преди 2 години

Само баварските фирми в Русия били над 1600! Има 4 завода на Бош.Аз имам дрелка Бош произведена в Русия. Никой няма интерес от война-Путин-също.

169

ха-ха

преди 2 години

До до 247Гледай да няма Казахстан 2-укротяване на опърничавата Украйна.Впрочем,последните ос*рани в Афганистан бяха американците.

168

идея

преди 2 години

Да си внесат 100-на талибани и да им дадат по един калашник и РПГ.Останалата работа талибаните ще си я свършат сами!

167

Една добра идея

преди 2 години

Американците по-добре да строят бункери у тях си,щото Украйна е дребна цел за Путин.

166

Кранчето !!

преди 2 години

Путин да врътне кранчето и не само Украйна ще разбере. Европа също. Каква война ??

165

българин

преди 2 години

Служех по времето на Щит 82! В последният ден от занятието така напихме руснаците,че отмъкнахме антената на радиостанцията им!В замяна им оставихме нашата.И то защото старшината беше хвърлил око на руската антена.Купи пиене за 60 лева и руснаците бяха в безсъзнание ,а ние офейкахме с антената!Та украинците да дойдат да ги обучим как се вари 65 градусова ракия!През 988 година Русия за малко да стане ислямска държава.Но ислямът забранявал водката и така се покръстили.Стари традиции имат в пиенето!

164

до 247

преди 2 години

В такава война победител няма да има.Ще има Афганистан 2!

163

Е нищо

преди 2 години

Те вече имат солиден опит !

162

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да не помагаме на Украинската ЕССР(европейска съюзна съветска република), докато не приемат Истанбулската Конвеция и не си назначат за върховен управляващ нeгър-гeй в инвалидна количка... да се покажат и те малко европейци! Иначе да си вървят с Русия и да не ни занимават!

161

РАНО Е!

преди 2 години

Американците са големи бързаци, защо толкова рано евакуират посолството си, като мужиците ще нападнат Украйна чак през март.