252

Анонимен

преди 2 години

Даже от омикрон умират антиваксърите.

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 Гербав, и баце Ви допусна да влезе заразата в началото. Вместо да затвори границите или да ги държи в карантина, още първият завърнал се ... ром обиколи цяла България, докато му излезе положителният тест.

250

2356

преди 2 години

Ако всички с симптоми и контактни се тестваха ,да сме затворили всичко.Децата окапаха,ама ваканцията -след седмица,дотогава яко ще се омажем.

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 Ваксаджия, преди "великите Ви вакси" 85 % го боледуваха леко или безсимптомно. Ако с ваксата стават 90 %, то за 5 % ли е целият този вой, не че е станал 90, де, пак си е 85 %. Нали точно на тези, дето нямат имунитет им трябва помощ. Щом ваксата не им я дава, защо карате ВСИЧКИ да участват в експеримента? Вие без съмнение сте информиран за всички оправдания, но мислите ли каква изобщо е ползата?

248

555

преди 2 години

Хора , преди да вземете съдбоносни решения за вас и вашите близки изгледайте интервюто на световно известния лекар Владимир Зеленко,който излекува Д.Тръмп от ковид19 .Напишете на гугал: "Едно интервю задължително за гледане" Също и изявлението на нобеловия лауреат и вирусолог-Люк Монтание на митинг в Милано против зеления сертификат. Напишете на гугал:"Нобелистът Люк Монтание на протест в Италия."---трети или четвърти сайт. Линкове не давам, защото понякога ги трият.

247

Анонимен

преди 2 години

Честита промяна. Първо място по смъртност

246

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269 "Ваксаджия, всеки ден има починали ваксинирани, а не трябваше да има. Всеки ден има хоспитализирани ваксинирани, а не трябваше да има." Ефективността на ваксините НИКОГА не е била 100%. Когато обявиха Пфайзер обявиха, че ефективността й е 90%. Това означава, че рпи 10% от вксинираните дори няма имунен отговор, тъй че си МНОГО ЗЛЕ информиран.

245

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше тоя вирус с какво ли щяха да си пълнят сайтовете жур.налята. Където отвориш, само тъ.потии се пишат, опит за всяване на страх, превърнали са се в информационно бюро на погребалните агенции.. Балъците отдавна свършиха, не го ли проумяват.

244

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 275 "Нали управляващите са все ваксаджии," Кой? Тоя, дето разправяше, че вирус има само на Шипка, или тия, които направиха такъв "план" за "реакция", че НИКОГА няма да ви наложат сериозни мерки, или тоя, който и в момента прави така, че гражданите да трябва да висят на дълги опашки в студа, ако искат да се ваксинират?

243

Анонимен

преди 2 години

Бг мамата ги е яд, че тук не могат да трият и да блокират пишещи с мнения различни от пропагандаторските.

242

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 260 Нали управляващите са все ваксаджии, като Вас и им "вирее мозък в крратуните". Защо не ги държат в карантина, докато не се уверят, че не са заразни?

241

Анонимен

преди 2 години

Веч,,,, от Новините гледам само Времето

240

Анонимен

преди 2 години

Бг мама е форум от корумпирани политици, паникьорки и престъпници, които трябва да си понесат последиците за престъпления срещу човечеството

239

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТАНЕТЕ, ПРЕСТАНЕТЕ, ПРЕСТАНЕТЕ да бълвате никому ненужна информация! Подлудихте хората. Това е истински терор!

238

Анонимен

преди 2 години

До Бay 262 Само че трябва да се докаже, не стига подозрението.

237

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 Ваксаджия, всеки ден има починали ваксинирани, а не трябваше да има. Всеки ден има хоспитализирани ваксинирани, а не трябваше да има. Рекламата на ваксините е лъжлива. Тях кой ги уби? Излиза, че Вие.

236

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните носят зараза през границите инак как ще дойде Макрона Не ваксинираните са ограничени да пътуват

235

Анонимен

преди 2 години

Съд за рекламиращите ковид и ваксините медии. Журналисти и редактори в затвора доживот

234

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден числата са хиляди по сметките отдавна излиза всички са заразени ???? Да ама Не !

233

Анонимен

преди 2 години

До До 256/258"Хаха, идея нямаш колко съм допринесъл да са само 20 % препаратизираните. А вие се разпознавате от километри.." Сигурен съм. Антиваксърите освен да се занимавате с просстотии друго не правите така или иначе. Поредния Мангъргеле. Радвай се, радваш се на смъртта на собствения народ. Вие това заслужавате - да изчезнете по-бързо.