1016

Споко

преди 2 години

В Испания натделя здравия разум. Правителството се отказа да изпраща изтребители в България и бойни кораби в Черно море.

1015

в заблуда си

преди 2 години

До Шах и мат: София е също цел за руските тактически ядрени бойни глави, както и няколко военни бази и големи градове. Ние сме част от НАТО, което означава, че сме враг! Не слуайно САЩ иска да има повече държави в НАТО! Колкото повече държави в НАТО, толкова по малко ракети е падат в САЩ, щото ще трябват ракети и за Европа, включително и за БГ.

1014

Анонимен

преди 2 години

Навремето русофилите в България са били образовани хора.Сега е обратното.

1013

Баш селянин

преди 2 години

Аба аку е немаше Русията дъл щеши да има спор и толкуз многу писание *** към утдолу???

1012

Ванга го е казала

преди 2 години

След войната, хората ще падат по улицата и ще умират от глад с джобове пълни са пари! Както и: Останалите живи, ще завиждат на изпарилите се задето бързо са умрели, защото тях ще ги убива бавно и мъчително остатъчната радиация.

1011

Шах и мат

преди 2 години

До само питамАко изобщо се стигне до конфликт Русия ще удари директно САЩ и ще унищожи гнездото на осите. Те вече го заявиха ясно.

1010

да ви светна

преди 2 години

От сигурни източници зная, че предстои голяма война в Европа! Които не са в състояние да се евакуират трябва да се погрижат са своята сигурност, като оборудват подземни съоръжения (може и пещери) в места годни за живеене. Овреме се снабдете с необходимите лекарства, храна и вода, както и с устройства за пречистване на въздуха.

1009

Я, па Я

преди 2 години

Русия се е отнасяла с БГ така както се отнася сега с Украйна сега през целия 19 и 20 век и продължава да е така и сега. През 1879 г., през 1885 г., през 1903 г., през 1913 г., през периода 1923-1925 г., през 1944 г. и след 2004 г. Просто това, че по волята на съдбата сме се оказали без пряка граница с Русия ни е спасило от по тежки проблеми от типа на сегашния украински.

1008

Анонимен

преди 2 години

Българския народ също не иска чужди войски на наша територия. България не е застрашена и не трябва да се превръща в дразнител за съседите си. В един момент САЩ ще си тръгнат, но съседите ни остават....

1007

Анонимен

преди 2 години

Приемането ни в НАТО е само за да се защиити политическата класа и богатсвото на на Запада.Да се защити имането на колнизаторите ограбили света в миналото.Ние и румънците сме пушечното месо на ЗападаНикой не мисли за България и нека американофилите не ни говорят приказки колко хубаво ще бъде у нас.От толкова хубаво след влизането ни в НАТО и ЕС България остана 6 милиона и все повече се обезлюдява.Защо ли?Явно с политиката си към Русия ще бъдем опитни мишки за алчите западни фамилии.

1006

Русия не е враг

преди 2 години

Вън от Нато и ЕС!

1005

само питам

преди 2 години

Проверихте ли какво е състоянието на противоядрените бункери, защото ще ви трябват?

1004

трябва да знаете

преди 2 години

че *** предствалява заплаха за вашата сигурност, независимо дали ще има война в Европа или няма да има! Пълното спиране на руски газ и нефт ще означава хиперинфлация и скок на цените до небесата. Говорим за инфмация от рода на 1000 % която ще бъде много бързо. Обръщайте парите в стоки, защото след войната няма да има какво да купувате с тези пари. Не забравяйте да си купите и лекарства които лекуват лъчева болест, защото ще ви трябват!

1003

Анонимен

преди 2 години

Русия не иска нищо от България. Русия е наясно, че България не може сама да решава дали да има войски на НАТО или не. Исканията на Русия не са дори към НАТО, Русия направи предложенията си за сигурност към САЩ.

1002

Анонимен

преди 2 години

На исканията на Русия към САЩ да изнесат техниката и военните съоръжения на НАТО до линията от 1997г. генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че такива искания могат да предявяват само победителите. Русия отговори, че няма искания към НАТО и че не разговаря нито с НАТО, нито с чиновници от НАТО, ами със САЩ.

1001

Анонимен

преди 2 години

В последното интервю Байдън каза, че "не е сигурно, дали Русия ще победи при конвенционална война". Не е сигурно значи. Което означава - ядрена война с Русия ще загубим, а в конвенционална война не е сигурно дали ще я спечелим.

1000

Анонимен

преди 2 години

Байдън е много сдържан в изказванията си.

999

Анонимен

преди 2 години

ДНР и ЛНР са признати за автономни от минските споразумения подписани от Украйна. Украйна трябва само да ги изпълни.

998

Анонимен

преди 2 години

Байдън накрая ще каже - САЩ си имат достатъчно проблеми спешно да решава, за това вие там в Европа се оправяйте, воювайте с Русия и побеждавайте, Русия е изостанала и слаба икономически, успех.

997

според мен

преди 2 години

Путин за да предотврати нахлуването на *** в ДНР и ЛНР, трябва спешно да ги признае и да го включи в договора за колективна сигурност.