179

Istinata

преди 2 години

*** лъжливи медии. Оплакванията са БЕЗБРОЙ. Всичко е лъжа, всичко, както едно време по време на комунизма. Колкото вярна неше информацията тогава, толкова и сега. Ми нали пак искате да го правите комунизъм бе!

178

анонимен

преди 2 години

Пилците се броят напролет , ако не тази-другата.

177

Анонимен

преди 2 години

"Оценката на риска трябва да се прави в съотношение с ползата от ваксините", докато не пострада някой твой близък.. и тогава съвсем друга песен ще пееш.

176

Анонимен

преди 2 години

"Пишете глупости пък после се питайте защо българите не се ваксинират. DNES.BG e най-долния новинарски сайд." - Кое са глупостите? Че ваксините увреждат хората и ги убиват ли? Това, че ти искаш нещо не означава, че то е истина. Иска ти се да няма такива неща, защото си ваксиниран, но е факт, че вече има много починали и увредени хора. Колко от тях са подали сигнал е съвсем друг въпрос. Чел съм в разни статии, че в такива ситуации само 1% от пострадалите се оплакват. Сметни си сам... Честито!

175

Анонимен

преди 2 години

Каквито и да са няма да ги научите от тук

174

Анонимен

преди 2 години

Колко елементарна манипулация хаха В Германия били поставени 155 млн. ваксини и на всеки 125 000 имунизации имало оплакване. Да, но тези ваксини са поставени на 3 пъти по-малко хора т.е. на всеки 40-50 000 човека се е оплакал някой, а колко не са се оплакали и колко са умряли, без роднините им да се досетят, че е от ваксината? Както знаем последното нещо, което би минало през главата на един ваксър е, че проблемите му със здравето му имат нещо общо с ваксината срещу Ковид?

173

Нова Зеландия

преди 2 години

Да коментират Нова Зеландия, където от Март до Октомври нямат почти никакъв ковид, но пък си се ваксинират. Съответно човек като насложи графиката на броя поставени ваксини и броя умрели хора за страната и корелация 100%. Ако не вярвате потърсете: Hatchardreport Relationship Between Covid-19 Vaccination and All Cause Mortality

172

Анонимен

преди 2 години

Колко жалби са подали българите? Николко, защото си знаят, че те са си виновни предварително...Защото тук осъдени и лишени от права лекари няма, защото здравеопазванито ни е свещена крава и виновни са винаги пациентите. Така вероятно е в цитираните страни - трябва да имаш пари и търпение, за да осъдиш медмафията...Но въпреки всичко трябва да се информират, да се засипват с информация отговорните за проваленото здраве и смъртта на вярващите.

171

Анонимен

преди 2 години

Какви увреждания?! Нали са "тествани и безопасни"....

170

Cъгласен

преди 2 години

С мненията на Фюрера. Хората в България трябва да разсъждават по-трезво и да не се подвеждат от самодейни "специалисти".

169

Нищо ново

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер Винаги съм казвал, че в страна, в която една врачка беше национална фигура, има цели телевизии с ясновидци, хората ходят да им леят куршум и да им бабуват, вместо да ходят на лекар, и имат по няколко годишни фестивала за гоненето на злидухове, няма място за цивилизация и наука. Там властва неграмотност и безхаберие. Затова и политически са на дъното, защото са лесни за манипулация.

168

До Анонимен ТОЧНО. Купваш си зелен сертификат за 300 лева, с който гарантираш, че си имунизиран, заминаваш за Западна Европа или САЩ, или няъде си, гепи те Ковид - щото нямало такава болест - и логично ритваш камбаната. При пост мортум анализ на кръвта се оказва, че умрелият (умрелите) НЕ са били никога имунизирани срещу Ковид, сиреч са пътували с фалшиф Сертификат и са платили 300 лева за погребението си. Точка.

167

До Нищо ново --- И не само това. Когато им отворите очите, за да видят истината, те казват, че това е неистина. Същите хора положително вярват в Дядо Мраз, Баба Яга и как Световното правителство от Масони съкращава животът им чрез пръскане от въздуха (кемтрейли), инжектиране на чипове и умишлено заразяване с Ковид. Когато живеех в България нямаше толкова хора с изкривена психика, логика и образование.

166

Анонимен

преди 2 години

Много сте ми забавни с починалите от КОВИД ваксинирани. Такъв случай сигурно е 1/100000. У нас, разбира се, ваксинираните починали са от тези със сертификатите от по 300лв..

165

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

В началото на 1990 ме изписаха от психиатрията с името НРБ. Оттогава съм ОК, но явно има още недоизлекувани.

164

Нищо ново

преди 2 години

До До Нищо ново "Значи казваш, че "детето е прието с Ковид след ваксината"?!? Дано някога научим истината каква е. Но дълбоко се съмнявам. Аз не разпространявам "фалшиви новини", а споделям информация." Разбира се, че разпространяваш фалшиви новини, тъй като твърдиш, че детето е починало от ваксината, а в статията, която цитираш не пише нищо такова. Нарочно пропусна и това, че детето е прието с КОВИД. Оттам нататък виждам, че изпадаш в конспирации от типа "никога няма да разберем, но е така".

163

До 176

преди 2 години

На психиатър ходил ли си? Вземи да отидеш!

162

Анонимен

преди 2 години

До До 171/173 Активно спортувам и изглеждам по-добре, откогато ти НЯКОГА си изглеждал или ЩЕ изглеждаш. Единственото спасение на такива перковци като теб е, че се криете зад екрана. Ако видиш на какъв човек говориш ТИ ще се скриеш в "дупката си" (впрочем, живея в доста просторен дом).

161

До До 171/173 --- Имунизиран съм два пъти, имам и трета бустърна доза, имунизиран съм и срещу грип, както моя милост така и семейството ми и до ДНЕС никой от нас не се е разболял. От всички имунизирани в организацията, в която работя, не съм чул някой да е умрал или разболял. Това е положението.

160

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До 170 / До 168 --- Нема страшно. И един мой колега в Германия говореше така и вече не е между нас. Мир на душата му.