33

Анонимен

преди 2 години

Сигурно има семейни проблеми.

32

Бай Ставри

преди 2 години

В затвора милионерите си живеят добре а алкохола е повече от този по кръчмите мой познат е карал курсове за готвач при тая пиянка та от първо лице нам ,че НЕ ИЗТРЕЗНЯВА ,точните думи бяха "трезвен не съм го виждал".

31

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде при лек режим и най-вероятно съботите и неделите ще го пускат да си ходи вкъщи. Ще работи пак като готвач на затворниците и така ще си работи същото. Не виждам никакви трагедии.

30

IQ 3.14

преди 2 години

ъъъ тоест са минали колко ? три месеца. още година и половина под гаранция докато минат жаленки и преразглеждания. ше види кауша, ако мине покрай него. бай иван го свалят от жигулата с 1 промил и отива 3 години по бързата процедура. не знам що изобщо му праите реклама на тоя новоизлюпен сун дзъ

29

Киро Х

преди 2 години

OK, кашавар Токев ще търка нара в пандиза, но какво, аджеба става с убиецът на Милен Цветков и синче на мама? Защо никой не говори за това?

28

Анонимен

преди 2 години

Колко ли народ можеше да е още жив, ако пияници като тоя даваха по 10лв. за такси?

27

наблюдател

преди 2 години

Тук говорим за рецидив, повторно установено шофиране в нетрезво състояние. Ако случаят беше в друга държава от ЕС съм убеден, че присъдата щеше да е по-сериозна. Отделно щеше да има и конфискация на автомобила и сериозна глоба. Така, че в случая не говорим за добър пример, а за лош такъв. Няма как да не си понесе наказанието, да не си придава излишен героизъм.

26

Анонимен

преди 2 години

Добре че не са пострадали невинни заради неговите житейски уроци.

25

танер

преди 2 години

дрън дрън... първия път като го осъдиха условно що не каза живота е най големия учител ала бала ами продължи да пие и прави мазало само да излезе няма да се учудя ако сгази някой на пешеходна..

24

Анонимен

преди 2 години

От как балансирах втората чакра минах на левия бряг,и взе че ми хареса.

23

1/3

преди 2 години

Ще си признае, къде ще върви. При този видеозапис оставаше и да не признае.Намалят присъдата с 1/3. Той ми беше по-симпатичен от Силвена и от Виктор Ангелов, ама.........

22

Анонимен

преди 2 години

"Няма по-добър учител от живота!"..................А-ХА-ХА, празни приказки от един пълен въздухар !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Админите как обаче бързо трият коментарите за бахарчето, пазят го като свещенна крава някой да не попита, а защо той не лежи, щом два пъти и друсан и пиян е хващан... ей тия мръсните пари за свещи да си ги харчите...

20

Хвани такси!

преди 2 години

Нека да е за урок на всички които си мислят че като се нафиркат до козирката и след това могат да седнат зад волана и да управляват автомобил.

19

До 24

преди 2 години

Браво на познатите ти. Аз не познавам излекувани алкохолици. Познавам/х умрели от цероза.

18

Анонимен

преди 2 години

Да, сгрешил е, наистина. И аз веднъж се качих в колата на много пияна глава, а беше дъждовно и хлъзгаво и така се завъртях на 180 градуса, че почти се качих на тротоара. Добре, че беше 12 часа и нямаше жива кола или човек наоколо. Много беше страшно. Тогава си взех поука и вече дори и глътка алкохол не пия преди да карам.

17

Анонимен

преди 2 години

-Този незнам какъв е и за какъв се има но знам че му е време да ходи да се лукува от Алкохолизъм. Алкохолна зависимисто от това боледува. Имам познати които бяха алкохолици и се излекуваха сега не поглеждат изобщо алкохол. Но този едвали ще отиде да се лекува и ще продължи да кара пиян

16

Анонимен

преди 2 години

Законът трябва да е еднакъв за всички закононарушители. Тези, дето масово не спазват Конституцията например не са в затвора.

15

Зaпознат

преди 2 години

Личи си ,че е добър човек, който има проблем със своите демони, но като мъж си поема отговорността. Бахаров надрусам , пиян и с условна, наглееше по студията и няма да лежи

14

Анонимен

преди 2 години

Аз се усетих навреме! Направо бях на ръба..., вече над 12 години почти не пия. По празниците - на Нова Година и Рождения ден по 100-200 грама, и на следващия ден отново на "сух режим". Вече почти не ме дразни, но без контрол и воля, потъвам геройски!