50

Лекар

преди 2 години

Който кара делта сега, веднага след това може да се разболее и от омикрон. Който кара омикрон сега, след месец може пак да е болен от омикрон. Най-важни са мерките и изолацията. Като се има предвид безотговорността и егоизма, като национална черта на българина, никога няма да се отървем от ковида. Ваксинацията пази ваксинирания от тежко протичане и смърт. Пази от заразяване от предишните варианти, но не от заразяване с омикрон. Неваксинираните ще си карате инфекцията отново и отново.

49

Ицо Хазарта е Тъпак

преди 2 години

"Тези 140 места постоянно ако мутират и ние ако трябва да изчерпим всички възможни мутации и да направим ваксини срещу тях, това означава безкрайно ваксиниране." ХАХАХАХАХАХА, А ДЮБРЮТРЮ, ИГЛЕНИЦИ

48

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще дойдете на мангъровия.

47

Анонимен

преди 2 години

Да, ама някои ще ги зарази неваксинирани, а други на четиринайсет бустера, ако оцелеят изобщо.

46

Най-краткия виц

преди 2 години

Един китаец изял...

45

ЩЕ

преди 2 години

До АНАЛОГИЯТА БЪДЕ според плановете--КОМУНИЗЪМ+ФАШИЗЪМ

44

Песимист

преди 2 години

Браво на София - вече 534 753 напълно ваксинирани. За ужас на Неваксинираните, които Амгълов наплаши вчера - тоест над 47% от Софиянци са предпазени от тежко боледуване и бродят навред ;-) При НЕваксинираните - процента починали от Делта е 4% - тоест при 1000 заболели неваксинирани - 40 души почиват за съжаление. При 10 000 - бройката не е за казване. При омикрона казват щяла да бъде 1% - тогава очакваме при 10 000 - по 100 починали на ден. Е къде е логиката да не си ваксиниран?

43

Анонимен

преди 2 години

А грипа няма да зарази всички, той си подбира по симпатия.

42

м,да

преди 2 години

Омикрон се превръща във вид хрема...всички я караме!

41

Факт

преди 2 години

Рисковата група няма. Има ясна зависимост от възрастта и процентите на починалите. Няма по-голям процент починали с придружаващи заболявания, отколкото са хората със същите заболявания сред цялото население на същата възраст, даже са по-малко.

40

Анонимен

преди 2 години

До РеалистТи колкото и да си даваш компетентните оценки, не можеш да пребориш мафията :)) Плюс това, има малко индивиди, дето верват че имало лекарство или ваксина против грип, щом са толкова плитки, просто ги избягвай :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Е добре като си набиеш 4та доза, и случайно оживееш, и се появи след 6 месеца като ти изчезнат антителата щам с името "Зетакрон" например, какво правим ?

38

Mdaa..

преди 2 години

пазете рисковите групи - над 65г. младите които движат всичко .. у лево ! децата - у десно..да живее България !

37

Реалист

преди 2 години

Доста се изсилва този с числата, които дава. Засега все още няма достатъчно наблюдения за Омикрон, за да твърди например, че заразността му била 70 пъти по-висока, а смъртността 10 пъти по-ниска или за ефективността от ваксините. В България продължават да си умират над 4% от приключилите с вируса и под 96% оздравяват.

36

Факт

преди 2 години

Най-краткия виц: "Учен от БАН".

35

Анонимен

преди 2 години

До така е 39Виж ся мен, всичко е бизнес :) Ако попиташ джипито ти за какво става на въпрос, ще извади тъпия си поглед и ще те излъже.....:))) Аз мога да прощавам, обаче да не знаеш нищо и да лъжеш по тази тема, това си е подсъдимо :)))

34

накрая

преди 2 години

някой да напише истината

33

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно, на човек му потича носа. Твърде много учени и математици на глава от населението. Събирайте рецепти от бабите си.

32

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо,но за вак'саджиите питам и вие ли ще минете през оооомикрончо????

31

Анонимен

преди 2 години

Аааа, недейте така! Вярвайте в науката!!! Ако две дози не ви опраят, десетина ще ви опраят. Боцкайте се!!!!