20

Жоро

преди 2 години

Интересно, май някой лъже или е лъгал.Потърсете в google: bnt 1180617newsОказва се, че още на 4ти Януари са били вече над 81% заети.

19

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече хората се подчиняват толкова повече ще затягат мерките.

18

Пен

преди 2 години

А колко са общо леглата ?

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Те тез са много здрави вярно с целия коктейл от химия и стимуланти в тях. Бягай и ти с твоите тъпотии :D

16

Сахар

преди 2 години

То пък в България едни мерки... Всичко е наужким. Вирусът си върви нагоре и надолу, а политиците го отдават на мерките, които били предприели...

15

Анонимен

преди 2 години

Ужас пак ще се чака, да умират хора по стълбите. Тези са луди!

14

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте сградата на народното събрание. Теменужка "ковидясала" пък със "зелен" сертификат. Тоя ковид ще зарази всички депутати в парламента. Не признава "зелен" сертификат тоя пусти му "ковид".

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ми те така могат с едно телефонно обаждане и един послушен лекар да ни изпозатворят" ...... Един послушен лекар, който отговаря за леглата във всичките болници? Не разбрахте ли, че никой не иска да ви затваря. Това са абсолютно ненужни главоболия. Обаче ако се напълнят болниците, ще ви затворят, няма къде да ходят.

12

Тътъ

преди 2 години

То ясно,че друго освен Covid няма.Ако можеха леглата да лекуват,то и у нас в къщи има четири свободни.Легла в интензивното ще има ,защото всеки ден умират хора и освобождават,ама ще останат ли лекари,сестри и санитарки,да ги обслужват?Тотално сме се омазали с неадекватни управляващи.

11

Sofia Centre

преди 2 години

Тия осъзнават ли ,че ще направят гражданска война??? На всеки му писна от репресии!!! Унищожихте бизнесите, направихте бедните още по-бедни. След революцията няма да има бедни хора живеещи в мизерия !!! БЪЛГАРИЯ Е СВЯТА И ВЕЛИКА !!!! Достатъчно плодородна е земята ни ,не трябва да има гладуващи!!!

10

Кметка-марионетка

преди 2 години

Това недоразумение от коя дупка се пръкна... да идват изборите и да я ичегъртваме най-накрая да си бега у селото от дето дойде...

9

Анонимен

преди 2 години

Трябвало да си бием експерименталния коктейл за да не са пълни болниците :)) ми че те точно ваксинирани ги пълнят бе!!Преди 2 дни професионален ММА боец здрав като камък получил инфаркт,но разбирасе че не се споменава за ваксина,а как зачестиха толкова тия случаи при професионални спортисти си остава загадка..

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Важното е легла да има, а с такива е пълно по складовете, ако се наложи за час, два и ще ги монтират в арена Армеец" .......... Направо по парковете, кой ще ти ги разкарва болните от цяла София до арена Армеец.

7

Анонимен

преди 2 години

Успех да следите мерки, софия е 2млн и всички си правим каквото си искаме. Само тук таме в някой рейс можете да следите.

6

Анонимен

преди 2 години

Това нещо, за обвързване на броя интензивни легла с мерките, е поредното велико куроландско изц(в)ъкване. Ми те така могат с едно телефонно обаждане и един послушен лекар да ни изпозатворят като ***.

5

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение. Браво на Фандъкова. Софиянци може да се гордеят с такъв кмет. Важното е легла да има, а с такива е пълно по складовете, ако се наложи за час, два и ще ги монтират в арена Армеец

4

Анонимен

преди 2 години

"от началото на годината в градския транспорт са направени проверки на около 1500 превозни средства, издадени са около 60 акта за нарушения" ................ Искате да кажете, че нарушенията са толкова малко? Във всяко вагонче на метрото има хора без маски.

3

Анонимен

преди 2 години

С мерки и без мерки всичко ще приключи ! Хората не са богове !

2

Серсеми

преди 2 години

Като пламне целият град вече ще е късно за всякакви мерки.

1

Възрожденец

преди 2 години

Явно е имало смисъл от протеста. На следващият ден веднага промениха плана за справяне с пандемията. Сега даже и Фандъкова го потвърждава. Въпреки че столицата е с най-висок брой заразени мерки не са необходими. Легла има и ако се наложи ви а ги могат да докараха още толкова. Сега Ваксърите да се успокоят или да се затварят по мазетата и да оставят другите да живеят.