320

дедо Ташунко

преди 2 години

Има справедливост и това нека да бъде за урок на Ноле. Най- добре да се отказва вече да играе тенис и да си пише мемоарите. Радвам се, че натриха носа на Конската глава. Натриха носа и на антиваксърите. За много години!

319

Анонимен

преди 2 години

Всички ще загубят, но политиците в австралия и организаторите на турнира - повече. Джокович ще си намери къде да спечели и пари и слава, не че му липсват, даже в конкретната ситуация пак печели уважението на всички със здрав разум.

318

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Закони ,закони, ама фашистки ? Демокрация ли ?

317

ШибиРиби

преди 2 години

Ако Джоката още се мотка в Австралия ще изпусне протеста на Възраждане

316

до 337

преди 2 години

Само доказват, че вече в света няма да е важно кой е най-добрият тенисист, а кой е най-голям конформист. Купата им вече няма никаква стойност. Опорочиха Големия Шлем.

315

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбрахте ли че от вас нищо не зависи и вашето мнение е безпредметно. Коментирането е безмислено о никой не го интересува.Министъра е взел еднолично решение.

314

Анонимен

преди 2 години

И тове е водеща новина по националната телевизия.Защо занимават хората с тая чалгаджийска особа.Хората имат закони,балканските номера не минават .Както казаха от Австралийското правосъдие - Ще гледате Джокович друг път..

313

1

преди 2 години

"За това неразбирателство тенисистът обвини агента си". Що за ла.йно трябва да си да топиш човек от собствения си екип! Ако си мъж поеми си отговорността!

312

Наблюдател

преди 2 години

Браво на Ноле само така.Човека им показа как трябва да се държи един мъж.А не като 99 процента от политиците с лакираните нокти.

311

mne

преди 2 години

Браво за решението. Аз пък се чудя на Ноле, като ще лъже, защо не си извади фалшив сертификат, че се е ваксинирал. Надали някой щеше да заподозре. С неговите милиони съм сигурна, че всеки един лекар в Сърбия щеше да му го издаде. Или почти всеки.

310

Анонимен

преди 2 години

Браво , адмирации за Австралия , с това доказват , че Голям шлем неслучайно е там!

309

Анонимен

преди 2 години

В такива демокрстични дтрани ксто Кенгурото балканските хитри номерца не минават тоеа трябва да го запомните и в други наидтина работещи демокрацията страни не гояоря за краварите те нямат нищо общо с демокрация

308

Ако

преди 2 години

джокера беше чаахкинче на 87 позиция по тенис ,шяха да го ексулсират веднага . Но нали е богопомазан, при толкова нарушения и толкова адвокати , още не са го върнали.

307

тоя

преди 2 години

лъже повече от североМаке.

306

???

преди 2 години

Австралия е тоталитарна англо-сакси система за каторжници... Правилата им са от там, Министръра (тоест Бюрократа) можел да отменя решенията на съда им.... Тогава за какво е тоя съд??? Пращайте австралийските бюрократи за съдии и свършвайте позорния цирк ...

305

човек

преди 2 години

Ако си г*й може да участваш? Ако си нарк***н можеш да участваш? Ако си спинозен можеш да участаш?Но ако нямаш ваксина и си здрав не можеш?Да си живеят на този остров и да се наливат до припадък акто го правят щом това е щастието им, но това което съм видял от австралииците като поведение е отвратително.

304

До 292

преди 2 години

"Браво. Хора с достойнство и закони." - Там е работата, че човека, на когото и да не му харесва, не е нарушил никакви закони. Има административно нарушение за грешни данни в декларацията за влизане, но съдът реши че те са законово нарушение и не са решаващи за това да му се даде виза.Аплодирайте Австралииците ако смятате че са прави да раздават "морално правосъдие", но това не е върховенство на законът, а отмъщение на тълпата.

303

Весо

преди 2 години

Аз му се кефя. В спорта всичко е позволено. И *** вкараха даже.

302

Уточнение

преди 2 години

Три месеца след заразяване с Ковид ПСР тестовете са положителни. Защото остатъците от РНК са все още в носоглътката. През този период се правят само латерални тестове, тъй като протеините се изчистват по-бързо. Фактът че е имал отрицателен ПСР тест две седмици след положителния навеждат на мисълта че първият е бил фалшив с цел да се уреди с медицинско изключение за турнира.

301

Анонимен

преди 2 години

До ОПА сега ще има мачкай Гришоооо, ако 3457 в света не му свети маслото в 1 кръг :))))