23

Анонимен

преди 2 години

Става все по-жалко, освен Минджев вече лъжат и пресцентъра на НС. Гешев не спи.

22

Анонимен

преди 2 години

Може теста сутринта да ти е отрицателен, а вечерта вече да е положителен. Гарантирам го с главата си. Защото при мен стана точно това. Болен от семейството ми даде позитивна проба а аз бях негативна. След 8 часа и аз бях с позитивна проба. Това чудо се развива мълниеносно. Не знам с кой акъл някои хора си мислят че като се тестват в понеделник и до петък са все негативни?

21

нали

преди 2 години

тази болница беше обвинена за трансплантации на органи от съмнителни роднини!? Защо трябва да вярваме тогава за валидността на теста?

20

Мацка

преди 2 години

До 17Пич, Изглежда видимо грозен! Не болен! И да попитам, ваксината и тя ли така му е сложена, както му е направен теста хаха

19

Анонимен

преди 2 години

Заведете дело за измама. Каква болница какви 5 лева

18

Айде сега

преди 2 години

проверете в системата кога, къде и от кого са въведени данните. Хайде, министър Божанов, нали ще се управляваме електронно. Проверката трябва да стане за три минути, а не да се рови в хартийки, дописвани пост фактум.Хаси интелекта лъха от тоя! Ама е слушал лекциите на Киро Карантината - сам си го каза!

17

Анонимен

преди 2 години

Страх майноле тресе ...

16

Анонимен

преди 2 години

Лъжи като перничанин

15

Анонимен

преди 2 години

Из между снимките, които публикуваха медиите от заседанието на КСНС имаше една, на която Никола Минчев беше без маска. Изглеждаше видимо болен. С големи тъмни кръгове около очите. Бил си е болен от сутринта.

14

Ахмак

преди 2 години

Няма такива бързи PСR тестове. А даже и да има КСНС приключи в 20 часа, а първити публикувани новини по електронните медии че лъжльо е положителен са в 21.37. Това е час и 40 мин. Кога приключи съвета, кога отиде в болница, кога направи 2 теста, кога излязоха резултатите и кога съобщиха на медиите за това. Или материала беше горов много преди Лъжеца от ПП да си направи тест, ако изобщо си е правил такъвв. Размърдайте си закърнелите мозъци и си отворете широко затворените очи

13

Анонимен

преди 2 години

Нетърпеливите гербери се правят на антиваксъри. Почакайте, има време за затвор, за дълъг затвор. Много от вас ще избягат и вече са се приготвили да избягат. Пренесли са пачките в Турция. Само чакат Гешев да се освободи, и заминават. Вчерашният герберски цирк беше композиран от Пиар Севи Бойко.

12

Анонимен

преди 2 години

Толкова млад, а вече лъжец и бушон. Направо не е за вярване, тотален срив в доверието след този 'номер'. Или е хипохондрик или е бушон - не е ли така?

11

?????????

преди 2 години

Долна лъжа. Това което този лъжец публикува вчера във фейсбук не е никакъв резултат от тест. Няма нито име на кой са тези резултати, нито име на лаборатория, нито печат. Просто някакъв хвърчащ лист който той сам си е написал на компа и си е разпечатал на принтер в къщи. Не сме чак толкова *** за колкото ни взимат лъжльовците от Прецакахме Пенсионерите ( ПП ). Ще бъдете махнати съвсем скоро. Влязахте в политиката с лъжа, продължавате с лъжи и служите на чужди черни сили. Продажници сте.

10

Зеления сополофикат

преди 2 години

Нагласена работа и провокации към протестиращите. Оставете фалшивите позитивни тестове настрана, но как ще обясните, че едно училище реши да направи родителска среща на 12.12 от 12:00 часа?!? Писна ми от дискриминация и скандално нарушаване на гражданските и конституционалните права на неваксинираните. Лобистите и биг-фарма да си носят отговорности за пострадалите от експерименталките.

9

Анонимен

преди 2 години

Ковид е измама. Как да има тестове за несъществуващ вирус?

8

12

преди 2 години

От ПП обичат да развяват менте документи. Та и този сертификат е менте. Мога да си принтирам такива колкото щете. Доколкото си спомням дори беше написан на лице само с две имена. Много сте зле.

7

Анонимен

преди 2 години

Аз не познавам умрял от ковид. Не лъжете. Видяхте хората на протеста. Нямаше ковид.

6

Анонимен

преди 2 години

Казват се ПП в превод Просто Прости

5

Анонимен

преди 2 години

Това момче не е за НС .Кой го набутал там?

4

Анонимен

преди 2 години

От кога има бърз PCR тест?Мой познат се влоши в събота вечер и понеже преди година не пускаха никой без PCR в болница, изчакаха до сутринта в понеделник да излезе резултата, приеха го и до вечерта в понеделник човека почина.