12

факт

преди 2 години

Всъщност Назърбаев се заигра с Турция.Което нямаше как да му се размине.Сега следва пълно прочистване на турските агенти организирали метежа.Може и някой западен да изгори покрай тях.Планът на Ердоган за ислямска дъга на изток е на път да се спихне.Току виж насочил усилията си на запад-към Балканите,където има същите претенции.

11

Анонимен

преди 2 години

В Казахстан са плащани по 100 на месец по случай пандемията чак до Август миналата година.А на вас колко ви плати Брюксел ? Нали вие сте европейци а тия не са?ЕС взе от вас чрез печатане вноски и други схеми за да даде на ,,бизнеса,, От сега на татък няма да има значение дали е диктатура или не е а дали дава или взема като ЕС.Такъв стана света. Освен това ако В Китай енерго потреблението продължава да расте с такива темпове енергоносителите ще удрят все по големи върхове а това не е добре за ЕС

10

Анонимен

преди 2 години

Кефи как нито една медия не пише, че почти всички корпорации в Казахстан са западни... Включително и енергетиката, която е в западни ръце - от където уж тръгнаха и протестите. ___________________ ЛЪЖА.!. Има всякакви компании, руски, китайски, арабски, вкл. т.н. западни. Особено в енергетиката! Не основно западни, а всякакви, западни също. Манипулиране фактите, но не толкова тънко.

9

Анонимен

преди 2 години

И у назе е така..

8

Анонимен

преди 2 години

Странно как при тоталитарния режим в Казахстан, пред очите на огромните служби на полиция, граничари, войска и спецчасти, 20000-30000 терористи са се появили от нищото доскоро. Ама, нужен е винаги външен враг, по ленински ..

7

Анонимен

преди 2 години

Кефи как нито една медия не пише, че почти всички корпорации в Казахстан са западни... Включително и енергетиката, която е в западни ръце - от където уж тръгнаха и протестите.

6

lol

преди 2 години

Нали уж всичко беше инициарано от лошите западняци? Нали щяха да изкарват доказателства за външна намеса? А то какво стана? Единия разчистил хората на другия и сложил своите си на техните места...а народа кучета го яли :D :D :D Типично развитие за феодална държава от съветски тип.

5

Анонимен

преди 2 години

Наемниците на ЦРУ от Ислямска държава ги командироваха там...

4

Пълен контрол

преди 2 години

Вовата владее ситуацията, няма що. След като получи уверения за подкрепа от Китай, Токаев изведнъж си вирна носа и помоли "учтиво" повиканите от него "миротворци" да си ходят няма и две седмици след пристигането им. И демонстративно назначи за министър на информацията отявлен националист и озлобен русофоб. Китай може да се заиграва с Вовата срещу Запада, но няма да пусне лесно казахстанските ресурси, твърде изобилни са.

3

Анонимен

преди 2 години

Още преди да го каже тяхния президент го разбрах от един руски офицер засекли са от най гадните ислямисти от ислямска държава

2

Анонимен

преди 2 години

Казват че радикален ислям е действал.

1

Анонимен

преди 2 години

Същото ще му се случи и на Радев тук. Не случайно се беше скрил като лалугер вчера!