134

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не спират ковита,а го възпроизвеждат непрекъснато,те го причиняват наново и наново.Точно затова най-ваксинираните държави,с по 90% ваксинирано население в момента имат огромен брой нови случаи!В по-неваксинираната част на света изобщо няма толкова много случаи.Естествено че това трябва да е личен избор,и ако го нямаш се превръщаш в чист роб.Затова е и протеста днес ако някой оше не е разбрал

133

haha

преди 2 години

Явно коментариите са от австралийското посолство в Белград. Как иначе може да се оцени твърденито че Австралия е правова държава??? Правова държава е тая в която върховенството на закона се признава и от изпълнителната власт - тоест държавните бюрокарти... А в Австралия некакъв си държавен чиновник можел да отмени решението на Съда... Та това дори при Нацистиката Дикатура не е правено... Бетер Хитлерова Германия.

132

...

преди 2 години

Семество психари,болни шовинисти...

131

Край

преди 2 години

Маааан бегай бе. Джокович бил нещо като Левски и Че Гевара - ходил в Австралия да ги освобождава.Не съм ваксиниран и не смятам че младите хора трябва да го правят ОБАЧЕ австралииците са решили друго. И те имат право на това. Хората там си пишат законите и си ги спазват.На дедо Джоко момчето да си млати бегхендите и да не се изживява като революционер

130

Анонимен

преди 2 години

Последователен е отеца, не може да се отрече. Щом има роби, ще има и нов Спартак. Той ще освободи робите. След това ще има и нов Христос дето ще им донесе любов и щастие, ако не тук на грешната земя то поне в ... царството небесно.

129

СМЕХ!

преди 2 години

АААААААААААААААХАХАХХАХАХАХАХ.........

128

Дидо

преди 2 години

До Мазния Испанец "Ноле освен да събира компира на нивата с трактор, за друго вече не става." Ми утре ще вземат да направят същото с някой наш спортист... щото е от малка балканска страна ... и тогава пак ли така ще им се връзваме. Сега очаквам и някой от шоу бизнеса да нарочат (предполагам от някоя малка страна ... ) Мисля че много им се иска да нарочат някой Китаец, Руснак или Индиец ама те големи ... ще вземат да ревнат милиони.... :-)

127

панцир

преди 2 години

ВЕЛИКИ СЪРБИ И РУСНАЦИ Браво докажете на света,българите мишоци скрити били европейци с гайдите,лука,чесъна.

126

Майстора

преди 2 години

За Фаучи няма кой един ред да драсне, за цялата камара доказателства и свидетелства за кошмарната му задкулисна дейност, но за Джокович който не участва в Ритуалите на Култа към Великия Ковид - всеки ден по десет писания. Всичко е пред очите ви, но тези със затворени очи не виждат.

125

Анонимен

преди 2 години

Фамилия Джокович се лъснаха като 100% балкански пр-о-с'та-ци!

124

Май послъгва

преди 2 години

Новак казвал истината според Сърджан, пък излъгал в декларацията си за виза, че 14 дни преди Австралия не е посещавал други страни, и чак като извадиха видео от Испания, се призна, че е ИЗЛЪГАЛ !

123

Оруел

преди 2 години

Гледам, чета от време на време и се ужасявам колко лесно ни манипулират и внушават каквото си пожелаят световните ПиАр-и. Вярно че ние като мачкани балканци сме най-недоверчиви и мнителни но няма да удържим световния напор. За западняците няма да говорим те от десетилетия практически са престанали да мислят и са ги превърнали в андроиди консуматори действащи по команда. Как лесно ни разделят, правят ни по слаби и така лесно ни управляват и манипулират. Жалко .... не отиват нещата на добре... :-(

122

11

преди 2 години

До Надал ---- А ако австралопитеците са приели, че всички трябва да бъдат с едно м.... ухо, ти ще си го отрежеш ли за да влезеш у държавата им?

121

1

преди 2 години

ДЕКЛАРАЦИЯТА НЕ Е ГРЕШНА , А ПОПЪЛНЕНА НЕВЯРНО И ТО СЪВСЕМ УМИШЛЕНО.ГОЛЯМА МЪКА,СРЪБСКИЯ ИЗМАМНИК НЕ УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ "ГЛУПАВИТЕ" АВСТРАЛИЙЦИ

120

Надал

преди 2 години

На кого е отворил очите този твърдоглав сърбин? Попълнил е грешно декларацията за влизане в Австралия, а отделно почти 100% е сигурно, че и PCR тестът му е фалшив. Да си добър тенесист,а и спортист изобщо, не ти дава право да не спазваш общите норми на дадена държава.

119

Анонимен

преди 2 години

Много интересно Джокович къде е спечелил тези 150 милиона ,може би в робските страни като Австралия ,Англия,САЩ,прогнилата западна Европа или си е седял в свободна Сърбия и там ги е натрупал ?

118

Анонимен

преди 2 години

Австралийският съд показа , че е безпристрастен и справедлив. Властите на Австралия , обаче , какви са ? Бяха прекрачени много черти. Огромният фалш " Ковид - 19 " блесна с неотразима светлина. Фалшиви хора, с фалшив блясък, с фалшиви идеи, поведение, фалшиво общество. Това показа Австралия на света. Един екзотичен континент, интересен, загадъчен, но населен с фалшиви хора. Разбира се не всички, но достатъчно на брой , за да подкрепят целия този фарс.

117

11

преди 2 години

По-скоро, отворил е очите на 30 млн. австралопитеци.

116

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха:Вярно е това. Говорил съм със сърби от Пирот и Димитровград-Цариброд. Но не ги съжалявам. Сърбите са подлеци. Както ти се усмихват, така ти забиват нож в гърба.

115

Професионалист

преди 2 години

Може да е най-добрият тенисист в света ,но е и голям лъжец.Присъщо за балканец.Хората не са балъци.