69

Анонимен

преди 2 години

Скоро в университетите ще има специалност вирусна-математика

68

Анонимен

преди 2 години

Математиците се оказаха съвременните врачки по време на пандемията. Куцо и сакато се упражнява върху числа и представя получените резултати като "факти".

67

До VVV

преди 2 години

Не сме го изкарали всичките. Просто антитата са го изкарали няколко пъти!

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64! Льольоо, прочети ли какво написах или белщиш по подразбиране? Написах, че преболедувах много по-леко любимата ти болест! А идиотската ваксина ми причини много повече страдание. Сега дали ти стана по-ясно? Сега разбра ли, че интелекта ти е много под критичния минимум? КРЕТЕНОИД!

65

ИСТИНАТА

преди 2 години

Тоя си каза - макс. 10 000 теста на ден е капацитета. А нас ни хвърлят в очите едни 30-40 хил. теста на ден уж правени. Хайде синхронизирайте си лъжите поне...

64

Анонимен

преди 2 години

Ей така ни пресмятат 8 млд планетяни. При комунизма, така се правеше петилетен план. После всичко се изпълняваше.

63

Анонимен

преди 2 години

Как така решиха, че сме с нисък процент ваксинирани като не знаят колко е населението на България?

62

Ваксиниран

преди 2 години

Като чета тая антиваксърия тука *** заболява главата! По добре да не общуваш никога с антиваксъри! Отивайте на бунтчето, да ви видим кои сте и да ви сочим с пръст!

61

Обаче

преди 2 години

По коя формула ги изкара 35000 случая дневно така нареченият математик, така и не стана ясно.

60

Боли ме зъб

преди 2 години

Може ли другаря математик да ми пресметне кога да ида на зъболекар, колко са реално оплакващи се от зъби? От тях колко са с кариес и колко са с мъдреци? Също така ще е добре и да сметне математически кога ще ми е следващата зъбоболка, кога ще ми третата,четвъртата ,петата и така до осмата? Ще е супер и ако пресметне колко пичи въшки за хванати тая година по морето, колко сифилиса и колко трипера и през тази година с колко ще е увеличението на срамните болести? ще очаквам с интерес данните!

59

Анонимен

преди 2 години

Да ги закръгли направо на 1млн. заразени дневно и за 1 седмица се избавяме от Омакарона :))) Ама няма да има далавера тогава, нали???

58

Анонимен

преди 2 години

ЦИТАТ+%=::/ Излиза, че Омикрон или е даже по-тежък от Делта, или излиза, че не се тества добре и се изпускат много случаи, смята Лъчезар Томов./ ИЗЛИЗА, че се СПУСКАТ много случаи

57

Анонимен

преди 2 години

До Защо? *** те трябва да ви играят по една палка и да ви пращат обратно да бачкате. Уж пари нямате, а се развявате в работен ден по протести.

56

селянин

преди 2 години

повече от 10000 теста не могли да се правят ся и я да се направим на математик денеска са 7120 и са 18% пита се коко теста са направени или заболяваемоста е към 70%а поне се разберете кат лажете

55

...

преди 2 години

Абе не знам, *** знам, че това е единствената епидемия дето математици лекуват предсказват и управляват! Така се прави! Следващия път когато ви заболи я зъб я крак идете на някой математик да ви лекува!!!!

54

Защо?

преди 2 години

Заптиета спират и бавят автобусите за протеста!Това ДЕМОКРАТИЧНА държава ли е или някаква КЛОАКА?

53

Анонимен

преди 2 години

До Хахаххахаххаха Не си много умен нали. Някой може и да няма симптоми, но някои хора умират. Кое е смешното тук, освен нивото ти на интелект?

52

Анонимен

преди 2 години

До До 52При членуване се удвоява буквата "т". Научи се ти да пишеш!

51

Анонимен

преди 2 години

До 58 А тест прави ли си?

50

Хахаххахаххаха

преди 2 години

До До 52, хайде стига с простотиите! Любимата ви болест мина за 2 дни и беше доста по-лека от идиотската ваксина!!!!! Която освен всичко друго от нищо не пази! Само бута парици в джобовете на "правилните хора"!