36

преди 16 години

Не знам мъжко ли си,женско ли обаче никога през живота си не съм чел по-глупаво нещо от това което си написал/а ТО БИВА *** НАРОД АМА...

35

Самолетоносача

преди 16 години

Тази дърта смрадла няма ли най после да разбере че не трябва да дава детски а да се въведе семейно подоходно облагане.Който внася в НОИ ще получава който не работи няма да ражда.Тази крава не разбра ли че не трябва да поощрява *** да раждат.Какви са тези майки по на 13 14 години и на всичкото отгоре да им дава детски.Това е педофилия.Бащата се вкарва в затвора барабар с майката а детето се дава за осиновяванв.*** трябва да се научат че не може повече така.Отвратителна държава.Това дете да не го съсдаваме за държавата никакви детски.

34

преди 16 години

Браво на правителствотоТо показа че не е забравило и младите хора

33

българка

преди 16 години

Вярно е, че тези пари са нищо, но поне са някакво признание от отвратителната ни държава, че сме дръзнали да родим дете! Затова - или на всички, независимо от дохода, или на никого! Сега работим и плащаме данъци, за да могат *** да получават пари за техните деца! А те и без това са по-добре от нас - каквото им дойде, им идва чисто!

32

Imperatora

преди 16 години

Това е добре,за съжаление от това се възползват мръсните *** и се плодят като животни,най добре е тях да ги кастрират

31

22222

преди 16 години

Всяко дете има право на детски, нали е български гражданин, защо трябва де се влияе от дохода на родителите си.

30

Едно от децата на Бъ

преди 16 години

Не се притеснявай те! Раждайте си децата, отгледайе ги до завършване на средното в една езикова гимназия.. от там нанатък летище София.. и максимално най-далеч. Тук управляващите са заети с копуването на яхти и мерцедеси.. хубаво, че правят вратите 2-ву крилни гардероби че поне да могат да минават...

29

преди 16 години

ako cakame na tezi detski.............deteto mi ste sedi mnogo gladno, golo i boso

28

преди 16 години

eeee....to mnogo pari be hora edni svystni obuvki nyma da moga da mu kupy

27

roditel

преди 16 години

Коментарът ти показва само колко е качествено образованието в България, щом с две висши образования не можеш да изкараш повече от 300 лв. на месец (а с труд пробва ли? :-) ).

26

преди 16 години

parite sa edni i za balgarceta i za ciganceta

25

преди 16 години

Важното е да се раждат ***, а за българчетата кой го е еня?!

24

Ф.С.В

преди 16 години

Ако се загледаме в снимката ще разберем и мисълта на Масларова тогава-----ЕХ защо има камери в момента ,,така ми иде да му плесна пет щест шамара ,и да му опъна ушите на туй гевезе ,което като порасне ще ми работи до 70 годинки и ще се радва на една хубава малка пенсийка (масларовка)

23

Белов

преди 16 години

Какво като имате висши образования бе учите зада родителите ви да ви издаржат .Който му се струват смешни парите да не ги взима

22

преди 16 години

Държавата е длъжна да стимулира раждаемоста. Това че отговорноста за отглеждане на дете си е моя - прав си , но кажи как да родя дете и как да го отгледам с 600 лв доход на двамата. Нека заплатите ни станат по 1500 че и нагоре и тогава ще родя не едно а две деца. Но сега Масларова да ми се подиграва с тия 35 лв - мерси. И ако дохода ми е 300,01 лв пак няма да получа дори тях.

21

anonimus

преди 16 години

ако иска нещо да направи, първо да спре да дава всяка седмица 200 лв за фризьор, и после да помисли какви са тия надбавки?! За детски надбавки можем да говорим, когато сумата им се изравни с минималната заплата за страната - все пак детето и то е човек, защо да не му се полага поне дохода на 1 човек за нуждите му.Без друго не са чак толкова много децата. И като ги дават по-прецизно - а именно, да не ги дават на *** и безотговорни родители,дето са си дали децата на отглеждане на държавата, може са говорим за социална справедливост.

20

преди 16 години

Да, много превилно, освен това *** се въдят с пълна пара и ще дойде момент когато ще са повече от нас. И сега никой не може да каже колко са. Не ги ли стегнем сега, след време те ще ни завземат и ние ще сме малцинството... И как *** от властта не могат да го видят това? На никой не му пука че младите се изнесоха от България. Страната на *** и пенсионерите. Киселото мляко беше едно време...

19

Станише и Гоце Гоце

преди 16 години

Емилия Масларова за нея един гнусен *** и да й пръсне сли*вата + халката !!! Аве тоя народ до кога ще спи или сам да действам да си купя ракета Томахоук и да я пратя в парламента , когато са всичките прасета там поне ще ни се роди държавата тогава като се отървем от тая комунистическа напаст . . Щели да глобяват за *** кола . . ако ме спре КАТ-аджия ще му кажа : Аве п*дал измий с езика си пътя и ще си я измия . .

18

преди 16 години

Dolniat komentar e do nomer 7

17

do nomer 9

преди 16 години

Osem 4asa rabotq na den i sam s dve vishi obrazovaniq, no dori 300 lv bruten dohod na 4len ot semeistvoto ne polu4avam. Kakvo shte kajesh, v nas maikite li e vinata 4e ne ni stigat parite?