41

Българин

преди 2 години

Ние убиваме и за кихане...

40

Анонимен

преди 2 години

По времето на ГЕРБ израстнаха доста чалгари и е такива тарикати,дето за тях другите не съществуват и не се съобразяват,пречат на околните.Време беше да изгори някой!Тепърва ще има нетърпимост към такива нагли досадници и ще си патят!

39

до 50

преди 2 години

Смятам за НЕУМЕСТНО, че не си си възпитал роднината, че когато живее сред хора - трябва да се държи като човек.Ако си беше седял мирно и тихо в заведение, ако беше чел книжка, ако дори беше отишъл да свърши нещо полезно, сега нямаше да обясняваш кое е уместно и кое не.

38

Ами

преди 2 години

Така е, когато се строят блок до блок, с хиляди затворници в тях г.з до г.з и струват хиляди евра апартаментите. Въпрос на време е тази пренаселеност да ескалира в агресия. Цяла София прилича на огромна клоака, няма въздух, няма пространство, няма зеленина, няма спокойствие.Във всеки квартал е така. Стига вече! Повече няма накъде! А тепърва се обсъжда строителство на още нови жилищни квартали.... Ще има още убити!Да убиеш - какво падение....

37

Анонимен

преди 2 години

От всички коментари, АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ СМЯТА УБИЙСТВОТО ЗА НЕУМЕСТНО!

36

До 25

преди 2 години

Смятай колко им е писнало от животински изпълнения...

35

Анонимен

преди 2 години

УБИЙСТВО!!! Браво българи!

34

Анонимен

преди 2 години

Важното е да убиваме. Това ни прави цивилизована нация.

33

Анонимен

преди 2 години

Убиеца Денис Мустафа .Повече не е нужен коментар.

32

Равноправие

преди 2 години

Ако убитият човек беше жена, дори от европейската комисия щеше да има критика. Но е мъж, да мре бе!

31

Не са умни ама хич

преди 2 години

Тези се ежават с хората и със съдбата. Полицията още не е хванала ножара дето хинтероризира. Ами ако е в мазата ? И излезе пак? Пичове ще свършат пиратките !!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Пак повтарям: народът очевидно оправдава убийството, заради шум. От коментарите го виждам. ТОВА Е УБИЙСТВО!

29

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тези тъпотии, зарята и гърмежите не са ок в населеното място, трябва да се забранят. Даже този нелепо заминал си човешки живот трябва да катализира такава забрана, крайно време е!

28

Анонимен

преди 2 години

Убийството е по-малко престъпление от шума. Българска логика.

27

Българския мъж

преди 2 години

е нещо средно между австралопитек и неандерталец. Работи за 1000лв, кара S-класа с десен волан и на газ, тъпче се с евтин зоб за да заприлича на ''мъж'' и живее в панелката остнала от мама и тати. Когато пречиш на другите и не ти пука и се мислиш за безсмъртен... е съвсен нормално да си получиш заслуженото.

26

Анонимен

преди 2 години

Ами ако някой се изкашля в метрото и го намушкам с нож заради шума, пак ли мен ще подкрепяте?

25

Анонимен

преди 2 години

Ами не случайно българите са най-бедни и най-мизерни в Европа и дори в света. Важното е да има убийства, няма значение за какво. Един коментар не видях, който да осъжда убийството. Демек - да мрът българите, щото празнуват. Смятай, какъв народ....

24

Анонимен

преди 2 години

Всики тук оправдават убийството, заради заря... Умен народ еййй

23

Анонимен

преди 2 години

Някакъв наркоман убил човек (мъж, но човек) и целият народ плюе убития. Не сме народ а мръша!

22

Анонимен

преди 2 години

ляулин бате, те такива са и в надежда овча купел, примитивни. После защо умните бягат в чужбина, ами то тука е като в Кандахар. Вечер гърмат фоерверки, лятото минават мотори без ауспуси, в гората ловци и джипки, атв-та разорали всичко. Масово се правят cелсkи купони с много сръбско и чалгa до зори. Всеки земал един пес който развежда без намордник и каишка, всичко е оcрано. Някви 10-20г. "премиуми" без катализатори пушат като тецове, а шофъорите ги хлъзгат. Абе мaймуни. Чао ....