67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 Русия да изпълни Киевското споразумение от 1997ма!

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "А защо западнофилчетата твърдят че про западно прявителство е ок" Защото сме се самоопределеили като стремящи се към демократичен и правов ред. Вие, приятелчетата на Путин като какви сте се самоопределили?

65

Анонимен

преди 2 години

А защо западнофилчетата твърдят че про западно прявителство е ок

64

Дано се разберат

преди 2 години

Какво печелят европейските държави ако НАТО и Русия струпат войски като за реални военни действия от двете страни на руско-украинската граница. Не е ли по-добре да се договорят никой да не разполага военни части над определен контингент до границата? А като се струпат, може и да почнат да се стрелят, и тогава кой първи гръмнал ще е без значение. И ще забъркат и нас.

63

Анонимен

преди 2 години

Абе,36, що не предложиш на руснаците да си изнесат оръжията в Северна Корея да не пречат на НАТО. Като ти гледам акъла, ми приличаш на човек, който може и да повярва, че това ще се случи. :)

62

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен: Смешен си. Какво искаш да кажеш с тези километри? Колко километра има от София до Белград например? 406 километра. Да вземем да кажем, че Белград е край нашата граница.

61

Анонимен

преди 2 години

До и НАТО се разамириса Размириса се, но май не е "НАТО".

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "А с какво марионетно про западно правителство е по-легитимно от марионетно про руско." С нищо. Въпросът е, че русофилчетата твърдите, че е ОК, ако правителството е проруско марионетно. Мдаааа.

59

Анонимен

преди 2 години

До и НАТО се разамириса И аз съжалявам, че в момента в който изгубиш аргументите си и започваш да "не разбираш". Ако кажеш какво не си разбрал, мога да се опитам да ти го обясня, но съм сигурен, че това е просто опит да избягаш от рухващите ти тези. Не е лошо да помислиш за истинността на аргументите си, а не, както обиквновено става, да мислиш как да лъжете по-рафинирано следващият път.

58

Анонимен

преди 2 години

До Не е ли ясно? "Откъде го прочете това? Русия не иска оръжия на НАТО край нейните граници. Берлин край руската граница ли е? Не, нали." От Берлин до Калининград са 760 километра. От руската граница с Украйна до Москва са около 800 километра. Какво казваше?

57

Анонимен

преди 2 години

А с какво марионетно про западно правителство е по-легитимно от марионетно про руско.

56

Анонимен

преди 2 години

Проблема на Раша са самолетоносачите тяхното унищожение е поверено на атомните атакуващи подводници които са все по-малко и стари а РФ няма пари за нови.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Поставянето на марионетни прозападни правителства в съответните държави дали ги прави все още суверени." Не. Само ако държавите са оглавявани и управлявани от лично подбрани марионетки на Путин, само тогава могат да се приемат за суверенни ....

54

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Анонимен 64: Откъде го прочете това? Русия не иска оръжия на НАТО край нейните граници. Берлин край руската граница ли е? Не, нали. Има ли американски бази в Германия? Да, има, там са още от края на ВСВ. Поставяла ли е Русия условие те да се изтеглят оттам? Не, нали. Ако САЩ са насочили ракети от Германия към Русия, то и Рисия е насочила към тях. Това което иска Русия е да няма ракети КРАЙ НЕЙНАТА ГРАНИЦА., т.е. в Украйна, Литва, Латвия, Грузия. Нещо неясно?

53

Анонимен

преди 2 години

До и НАТО се разамириса Дотук" си с аргументите за това защо Русия се опитва да лъже за "географските" условия за разположение на оръжия. Освен, че показва, че се меси в работите на суверенни държави. Нещо, срещу което ти нямаш никакви възражения, въпреки "възмущението" ти срещу същото, че някоя държави прави нещо под натиска на САЩ. Изглежда, че си си се възпитал в доста неприятен двоен стандарт.

52

Анонимен

преди 2 години

Я Путин и Байдън да си премерят ракетите

51

Анонимен

преди 2 години

До НАТО се разамириса 1)Другите държави са суверенни и могат да правят каквото преценят, че е в интерес на тяхната национална сигурност.Русия се меси в суверенните дела на други държави. Това чии са оръжията не играе никаква роля за това защо са там. Ако една държава преценява, че е в интерес на националната безопасност да има определени оръжия на територията си, не е работа на Русия да решава дали е така или не. Още повече, когато ТЯ създава опасността 2)напротив - слушаме какво Кремъл "искал"

50

Анонимен

преди 2 години

До 57. Много си зле! Ама много! Толкова много, че ми е ясно, че няма смисъл да ти обяснявам очевидни неща. Само ще си загубя времето. Просто гледай какво ще става в близките дни и месеци.

49

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости Точно това иска Русия: тя да остави ракетите си близо до своите граници т.е. близо до множество европейски градове, но иска НАТО да изтегли своите оттам, за да не заплашва руските такива. Няма никакъв тунел на времето - руснаците на практика искат да бъдат оставени само те да заплашват с ракети европейските градове.

48

Суверенно право?

преди 2 години

И Куба имаше суверенно право да разположи на своя територия ракети, насочени към САЩ, но САЩ бяха готови за това да водят война - това беше Караибската криза. Размина се - САЩ си изтеглиха ракетите от Турция, а Русия - от Куба.