6

Тато из Правец

преди 2 години

КирчоУ Лъжата и Кокорко- Гоум Хоум !

5

ГОЧО

преди 2 години

Демокрацията в БГ е абстрактно понятие! Никой не разбира тази дума. А Кирчо ще ви направи промяна, каквато не сте и сънували. Вие кво си мислите че се учи в харвърд, Българска история, култура и традиции ли????!!! Там се говори за глобална политикономика, която не търпи отделни култури, традиции и истории!!! За целта трябва да се унищожи семейството, като основна клетка на обществото, образованието да е на ниво малко над 0 и всичко изброено по-горе да се елиминира! Такава промяна чака всички!

4

22

преди 2 години

Стига сте харчили пари! Референдума е доста скъп, но в България няма никаква тежест. Просто ще научите нагласата на бългаското общество, която е ясна на всички. Даже ще отидат да си изразят мнението в този референдум може би 20%. А колко милиона ще похарчите?

3

Алооо

преди 2 години

Тоя дебелио какво се обажда пак? Трябва да има референдум дали ти и боко не трябва да сте на въжето задето дадохте толкова много милиарди за самолети на хартия. Има толкова нуждаещи се и болни хора на които можеше да се помогне, а да не говорим, че можеше да се инвестират в нещо смислено да се завъртят и после да си купим самолети само че с изработени пари. После разправят нямало пари за това и онова. Има пара за всичко, но не за всички.

2

Истина

преди 2 години

ДС олигархията никога няма да позволи българския народ да бъде питан за каквото и да е защото най големия враг на ДС комунистите олигархията е Демокрацията - пряката истинска демокрация . ДС харесва параванната дрмокрация - представителната тоест лъжливата фалшива демокрация . Парламентарната република е другото лице ба диктатурата. Не може 240 комуниста да казват какво ще става с нацията ни и с историята и бъдещето ни. Това е чиста диктатура

1

Барселона

преди 2 години

Твърдо за Референдум, при безизходица на Правителството