194

Анонимен

преди 2 години

Дронове се прихващат с дронове -- скрий се с тъпните си.

193

Слаба Памет и IQ

преди 2 години

"Експертите" - нли предсказвахте погором и разпад на руската армия в Сирия? А видяхме небивал темп на водене военни действия от руската и авиация - и то не с най-новата техника. Видяхме великата туция да се ребчи и да си плаща за изцепките, видяхме великата американска армия злобно да си брани заграбения петрол и да си крие невидимките и да бяга из пустинята от руски БТРи- МАЛКО ЛИ ВИ Е? или обичате фантастиката, а не реалността?

192

Стига глупости

преди 2 години

До Krom: С БНП ли ще воюват според теб?

191

Анонимен

преди 2 години

Тук криза, там криза и накрая идва ред на Аляска.

190

Анонимен

преди 2 години

Кремъл е предупредил фашингтън -- започне ли патаклама в ист. европа, удрят пиндостан с ядрени ракети.

189

Krom

преди 2 години

До IQ 3.14 - 214 - стига бе! И от кога руснаците с БП по малък от италианския са "световна суперсила"? Да не говорим, че външната им политика основана на партенките за "превантивни удари" по източна Европа иска доста повече средства отколкото имат.

188

Анонимен

преди 2 години

"Могат ли събитията от Минск и Алмати да застигнат и Москва?" -- що за глюпост, но че ще застигнат фашингтън, това да. Оправете си куците анализи -- зелка фасулева -- звездата-плагиат на днес.бг.

187

Въпрос

преди 2 години

с понижена трудност: Докога европейците (в т.ч. и тези с IQ 3.14) ще се радват на трупането на оръжие край границите на Русия? Отговорът е лесен: докато започне патакламата. Един изстрел може да се окаже достатъчен за начало, и няма да има значение кой е стрелял първи. И ще намесят и нас. По трудният въпрос е: ние какво ще спечелим от това?

186

Да бе!

преди 2 години

Турците доста са напреднали - открили са колелото :):):):)

185

Дебилите

преди 2 години

Се смеят ей така - ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

184

IQ 3.14

преди 2 години

До селяниннемат пари за бъхтане тия. дръват се като шкембелака в северна корея, белким им се размине цирка с газта за пореден път

183

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 211 Кво общо има отношението към външната политика на световна суперсила с етническия произход на обособена група, населяваща балканите, шумкар? и кой си ти, инж Балкански, да знаеш кой кога се ядосва и кой кво е чел. Тва е един от хилядите сайтове за новини- не дотам успешен заместник на вестника с кафето сутрин. ако си решил че е нещо по сериозно - бегом на психиатър преди да си изпрегнал

182

МИРО

преди 2 години

КАКВАТО Е АМЕРИКА С АМЕРИКАНЦИТЕ,ТАКЪВ Е И НАШИЯТ РАДЕВ!!! ТАКА Е, ЗАЩОТО ТОЙ Е ТЯХЕН ВЪЗПИТАНИК!!!

181

селянин

преди 2 години

до 208ами то й другаря Путин не казва война а продължение на диалога с военни средства та полжението е лошо веке иде реч за мурабе дано да си остане из тамошната околия

180

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14 - 200 - карай, важното е, че се изнерви и пак се появи като Другаря "Боби" - виден русофил и "познавач" на руската душевност. Нищо, че не е прочел и един руски автор. Той "познава" добре Русия от пропагандните сайтове за асиметрична пропаганда - където руснаците са царе. Има такива "българи".

179

РУСОФИЛ

преди 2 години

КАТО МНОГО ИСКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ОТИВАТ ПОД ЗЕМЯТА И ТАМ ДА ОСТАНАТ!!!НИКАКВИ УКРАЙНИ,РУСИИ ЗА ТЯХ!!АМЕРИКАНЦИТЕ СА ДОЛНИ ПЛЕМЕНА!!!

178

Мечти, мечти

преди 2 години

Русия мечтае за да си върне цяла Източна Европа, заедно с България, разбира се, но вече сме в НАТО и това никога няма да се случи.

177

Русофил

преди 2 години

Само Русия и НИКОГА АМЕРИКА!АМЕРИКА ДА СЕ РАЗЛОЖИ И СЕ РАЗПАДНЕ!!! АМЕРИКАНЦИТЕ СА ДОЛНА НАЦИЯ БЕЗ КУЛТУРА И ТРАДИЦИИ,ПЪЛНИ ОТКАЧАЛНИЦИ!!!ТЕ СА ДОЛНИ ЗАВОЕВАТЕЛИ!!!!КОЙ ГИ ОБИЧА?САМО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ТЕЗИ ТИКВЕНИЦИ!!!

176

IQ 3.14

преди 2 години

До Не било компютри..ее има снимки и на панцирите и на с400, другарю Погорелов. или са взривени от вагнер, като катюшите в игралния филм, "да не попадат в ръцете на окупатора" :)))))) от бая време днесбеге не е било такъв извор на фатмащина и ефрейтория

175

IQ 3.14

преди 2 години

До Боби колко и да тъпчеш сложни изречения със "засукана терминология" нема да изглеждаш по хумен. да ми обясниш на ежедневен български, кво значи опен сорс при зенитни ракети (секретни, божем). правят ги на "кой заварил", или работят така"?