48

Анонимен

преди 2 години

братчеда ко вика, удри бай шиле

47

Анонимен

преди 2 години

Напоследък има много спортисти от инфаркт починали. Явно е чел за това и го разбирам защо не иска ваксина

46

Кое не е ясно?

преди 2 години

Когато ви поканят някъде и има условия....или ги изпълняваш, или не отиваш.

45

Анонимен

преди 2 години

Ноле предложил да има RUSSIA OPEN. На което от ITF отговорили..."Да, добре, ще видим..."ХА ХА ХА ХА

44

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е с отрицателен тест, го карантинират в пустинята, където са създали затворена територия. Няма излизане оттам, докато не те пуснат.

43

Родопите

преди 2 години

На сърбин и руснак - и аз не вярвам! Винаги под око!

42

Анте Готовина

преди 2 години

Тоя сръбски шизофреник защо изобщо му давате думата??? Нагли шовинисти, скоро ПАК ще ядете хурката, но този път прошка няма да има!

41

Анонимен

преди 2 години

Не съм му фен обаче преди седем години посещение в Австралия ме държаха 3-4 часа чак съобщенията и имейлите ми четоха. Всяка дреха една по една прегледаха, кучета душиха. Хиляди въпроси зададоха,имам чувството че искаха да хванат нещо,че да не ме пуснат да вляза. А сега с тоя ковид си представям какъв концлагер е станало там

40

Пирин

преди 2 години

На сърбин и руснак - не вярвам....

39

Ох

преди 2 години

Вече седмица чакам интервю с балдъзата на Джокович, цялата рода се изреди, само тя горката нищо не е казала още ....

38

Анонимен

преди 2 години

Джокович е тарикат отишъл е в Австралия с ясното си съзнание че за са влезеш в Австралия трябва да си ваксиниран,после почва с маймунджалъците

37

Муахаха

преди 2 години

Истината е че австралийската тенис федерация много искаха Джокович да е там и той самия много искаше да е там заобикаляйки правилата за да се покаже колко е велик! Опита да мине с документ тип - "наш човек е, гарантирам за него" и да каже на граничарите "ти мен знаеш ли ме кой съм" и те да козируват. Ама не се получи!Отделно,че излагането с второто му "боледуване" е голямо! На 16,12, дал положителен PCR,бил с температура,под карантина,ама на 18.12. играе тенис по улиците в Белград!

36

(-_-)

преди 2 години

Странно изчезна фамилията - Воислав Шешел се казва човека и направи трибунала в Хага за смях. 12 години го тормозеха, но той запази дух, защитава се сам и в крайна сметка се оправдава по обвинения като престъпления срещу човечеството, геноцид и прочие - всички до едно съчинени!

35

Анонимен

преди 2 години

До 32 Джокера е лъжец ,разкриха го ,че в последните две седмици на2021 год. ,когато е бил ,,болен,, се срещал в Сърбия с деца,награждавал,играл тенис тях ,участвал е и в други обществени прояви ,а би трябвало като болен да е под карантина.

34

Анонимен

преди 2 години

Да се похваля, и ние вече си имаме Новак Джокович. В днешния брой на "24 часа" има публикация "Чорбанов, цветният депутат - българският Джокович". В нея се описва случаят с проф.Чорбанов, който миналата година се разболял тежко, но оживял и оздравял, сега е депутат от ИТН в НС. Решил като лице с луковитски произход, а там има доста роми, да провокира скандал с непоказване на зелен сертификат. Защо председателят на НС не задели част от залата за такива без сертификат и да престоят там 10 дни?

33

чалга Open

преди 2 години

да организира.

32

Когато ви поканят

преди 2 години

някъде и има условия....или ги изпълняваш, или не отиваш.

31

Quickchannel

преди 2 години

Ще предава наживо заседанието на австрал. МВР срещу Джокович от 1 ч бълг време.

30

(-_-)

преди 2 години

Да, трудно се поддържат лъжите.. Все някой голям спортист или известна личност ще си позволи да е свободен.. Обикновено такива хора първо ги дискредитират чрез медии и всякакви мръсни похвати или ги затварят в някой затвор с фабрикувани обвинения, където обикновено стават нещастни случаи. Знам, че примера не е добър, но Воислав Беше обвинен във всички злини възможни.. 12 години го държаха в затвор. Сам се защитава и бива оправдан по всички обвинения!

29

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах като го е преболедувал през декември как толкова бързо се е възтановил. Обикновенно ги събаря за по дълго умората и възтановяването. Тоя чак и за такъв турнир готов. Нещо понамирисва историята му