45

1-н

преди 2 години

клиенти има...овце за стригане и дране обаче няма! като се научите че българина е Клиент, ще Ви потръгне, дотогава има къде да си харча парите...

44

Анонимен

преди 2 години

Като не можете да правите легално бизнес така ще е. Не може да правиш хотел или заведение с 2 лв основен капитал. И да дереш всеки наред с без да си си мръднал пръста. И после да си накупиш джипове и охрана и да се изкарваш жертва.

43

До коментираш

преди 2 години

60/40 първо прочети на какви критерии трябва да отговаряш да ти ги дадат, тогава се изказвай неподготвен....

42

Кон

преди 2 години

Конското месо е много хубаво като измре коня правим каима и я слагаме в камерата и зимата си правиме кюфтета месото е много вкусно води се деликатес сухо месо чисто червено,и продаваме агнешко по 6 лева килограм пълни с натриева хлорид и вода да тежът повече много обичам конско месо не се напълнява от него няма мазнини само протеини.

41

Ами, да...

преди 2 години

ШЕ фалират, БЕ..... ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"..... КВО искат повече. ХАХАХААА... ГЕРБ ВИ ГО КАЗАХА ОЩЕ В НАЧАЛОТО....

40

Анонимен

преди 2 години

Фалирайте мамицатаа ви кожодерска мутренска

39

Анонимен

преди 2 години

Еми братле, не мога да ги съжаля вече.. Отначало ок, ядоха пиха от данъците на всички ама после приеха зелените сертификати и сами си подписаха смъртните присъди. Да, всички сме в кюпя, като не можем да се вдигнем и да ги изметем всичките продажници в народното събрание така ще е. Ти сметни, някакъв си дет живял цял живот в друга държа и плащал данъци там ще ми казва аз дали мога или не мога да отида в ресторант. Еми зааслужаваме си съдбата, сори.

38

Анонимен

преди 2 години

Гласуваоте пак на машините на слави трифонов сега нека тои да ви оправя голям дипломат нека сега тои понесе отговорност.

37

Анонимен

преди 2 години

Продавай скъпата кола г- н бизнесмен...

36

Анонимен

преди 2 години

Е нали им давата 60/40% само че е не е ясно от къде ще идват парите до живот пак гласуваите на машините на мадуро хората си искат хартиените бюлетини.

35

До наблюдател

преди 2 години

Много точна оценка сте дали, всичко идва от енергоресурсите, трябва обективно да се гледа на нещата, не с омраза ,както повечето в този форум

34

Диди

преди 2 години

Само по форумите сте силни в живота сте едно нищо давате и оценки

33

Ванката

преди 2 години

И кво като фалират вие с омразни души по форумите, ще ви се оправи живота ли? Жалка нация никога не сме били единни

32

Наблюдател

преди 2 години

Това е само началото. Първо ще фалират ресторантите, после наред са и без това малкото предприятия. А цената на тока в България винаги е била интересна тена. Самия факт, че с години се изнасяше евтината ел. енергия от АЕЦ Козлодуй, а в същото време КЕВР принуждаваше домакинствата и бизнеса да купуват скъпия ток на разните ВЕИ-та говори достатъчно. Това "пазарен" принцип ли е? Ами те и сега, ако действат пазарно трябва да изкупуват най-евтините ток. Другите да се спасяват или да намалят цената!!

31

absurd

преди 2 години

Всеки момент чакам да му турят и акциз на тоя ток

30

Анонимен

преди 2 години

Дори и така да е, кой я заложи тази бомба ? Кирчо с 10 дневно управление или Бойко с 10 годишно ?

29

Анонимен

преди 2 години

За един склад в който има само една крушка, получихме фактура 50 лв. Електричеството беше на стойност 2 лв. а останалите данъци и такси - 48 лв. Преди година, сметката беше по около 14 лв. Откакто "либерализираха" пазара и съпругите на съдии и магистрати си направиха фирми по веригата и смучат такси, цените станаха непосилни. Не ми пука дали електроенергията ще поскъпне 3 пъти (от 2 на 6 лева) пука ми че ми наслагват всички тези мутренски допълнителни такси.

28

Глупости

преди 2 години

ДРЕМЕ МИ ЗА ТИЯ.... ХАХАХААА...

27

Анонимен

преди 2 години

Основната причина за празните хотели и ресторанти се нарича АЛЧНОСТ.

26

Saki

преди 2 години

Е този с трите затворени заведения във Варна , от половин година само за него пишете. Заведенията не вървят но пък разноса върви на макс