10

Анонимен

преди 2 години

Кривокраките буггароттатари на турчина Аспарух да се омитат бръжке от окупираните земи на източна Македония!

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да се създаде...комисия,която от днешна дата да провери всички официални македонски издания и документи вкл.и учебници.Ако някъде там...пише,че българите са кривокраки...татари и фашисти,всичко приклщчва на минутата.Всякакви македонски...вопли и ревове в чужди посолства са излишни.Да започват да си проверяват и контролират веднага всичко що се...печата в тази...територия.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимнж 5-Пак ли чуваш гласове???

7

Анонимен

преди 2 години

Северна Македония трябва да спази собствената си конституция, в която са написани даже сърби и роми, албанци и марсианци, само българи няма. Българите трябва да се включат като държавотворчески народ, защото това е истината.

6

та така

преди 2 години

е щам па им е толко тежко там да дойдат да живеят тук . сега вече сме в процес на промяна и по добър живот :)

5

Анонимен

преди 2 години

МАЛКА И КОМПЛЕКСИРАНА ДЪРЖАВА Е БЪЛГАРИЯ...УДРЯ БЕЗМИЛОСТНО ПО НАЙ-МАЛКИЯ СИ СЪСЕД-РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ,А НЕ ВИЖДА НАТОВСКАТА СИ ПАРТНЬОРКА ТУРЦИЯ КАК ТРУПА ВОЙСКИ НА ОБАЩАТА ИМ ГРАНИЦА...И ВСЪЩНОСТ,ЗА ДА УГОДЯТ НА ТУРЦИЯ МНОГО ИСТОРИЦИ В СОФИЯ ВЕЧЕ ОПРЕДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ КАТО ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)...

4

Промяна..., но..

преди 2 години

Договори, договори, договори от десетки години, а никой не работи и не се изпълняват особенно от македоните.Еми ....нема да стане работата. Така ще е и с новите.

3

1

преди 2 години

Българския народ е малък, но за сметка на това мнооого ***.Две години сваля от власт Борисов,който със зъби и нокти отстояваше българската независимост.И отстояваше ефикасно лавирайки между интересите на САЩ,ЕС,Русия и Турция.Много скоро ще се ревне,че БГ интереси са продадени от Киро лъжеца и компанията му,които всъщност са ръководени от предателя радев.А всъщност гласуващите за т.нар.промяна с малките си мозъчета и огромна злоба доведоха България до катастрофата в която вече се намираме

2

Анонимен

преди 2 години

Да живее Антична Антиваксидония! Забравете различията си, нека една Идея ви обединява! Вие всички сте антиваксидонци!

1

Анонимен

преди 2 години

Само някой да е посмял да отстъпи от българските интереси, леле, не ми се мисли какво ще става тука. Дано управляващите да имат достатъчно мозък и доблест, защото тия преговори са техния изпит. Преминат ли го, може и да останат на власт, скъсаме ли ги... падането от власт ще им е най-малкият проблем.