439

Анонимен

преди 2 години

Неграмотните европеиди халюцинират и лъжат в безсилието си... кеф!

438

Анонимен

преди 2 години

До 568Тази опорка висна преди 4 години тро'ли. "Причината е, че е диктатор, който слага ръка на всичко, което може" - точно за това твърдение атлантикът Марк Рюте трябваше да изрече по националната им телевизия: Лъжата в политиката не е грях. Next!

437

Лекарства за нос

преди 2 години

и китаеца каза хубави неща. ще се окаже че бyлгаристан е един от малкото останали васали на опг питер, дето живеят в 1988 и другите са виновени

436

Анонимен

преди 2 години

Андреас Клут е колумнист на Bloomberg-----------------------------------------------------------Андреас е англо-саксонски пропагандист независимо от националния си произход. Така че който иска да му се вързва .... :)

435

Анонимен

преди 2 години

До 566Съюзниците са изпратили стоки по Ленд Лиз на СССР на стойност около 11 млрд. долара, а Великобритания е получила стоки за около 33 млрд. "///СССРето пък е има 150пъти по - голяма територия от Великобритания, 1000+, пъти повече природни ресурси и 4 пъти повече по население. И правилният въпрос е защо само САЩ помагаха на Великобритания?

434

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 561 "Поредният пасквил от нarлоcaксите. Путин никога няма да нападне Окрайна без причина." Защо без причина? Причината е, че е диктатор, който слага ръка на всичко, което може.

433

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 560.....Добре, бистране, служи насоросоидите за дребни стотинки!

432

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 550 Съюзниците са изпратили стоки по Ленд Лиз на СССР на стойност около 11 млрд. долара, а Великобритания е получила стоки за около 33 млрд. долара. Следователно ингилизите трябваше да превземат Берлин три пъти и да забият забият три знамена на Райхстага, нали? Пък те не си показаха носа от зеленясалия си остров. И Манерхайм нищо не е пускал, защото Пътят на живота е минавал през частта от Ладожкото езеро, контролирана от Съветите. Пък и Манерхайм е знаел какво го чака.

431

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller------! Много добре помня и Дубровка, и Беслан, и Ница, и Лондон, и онзи концерт в Манчестър, и още много неща! Легнах на плочите, за да направя страхотна снимка на Северната кула! Помня и по-стари случай - ранчото Уейко например! И Гайана. И случая с жената на Роман Полански! Защо нея, а не него? И онзи универмаг в...уф, забравих, някъде в Средния запад! Ти май искаше да кажеш нещо? Не ти се удаде, не ти е силната страна! Опитай пак!

430

Анонимен

преди 2 години

До Чети да знаеш! Поляците не са яли само плъхове тогава. И поляци са яли... че да помнят как се влиза в Москва!

429

Анонимен

преди 2 години

Поредният пасквил от нarлоcaксите. Путин никога няма да нападне Окрайна без причина. Но двуличните западняци насъскват не особено умните окраинци да нападнат Донбас и Луганск. Ако укрите направят тази грешка Путин ще им напълни ззадницитe с ракети. Ама много ракети. Ще ги срине. Укрите знаят това и много се чудят дали ракетите ще са 5000 или 6000. Зеленски го знае това, защото Путин му го е казал. А Путин не говори празни приказки... Да не говорим за студените зими, които очакват Европата после.

428

Анонимен

преди 2 години

До Чети да знаеш!-2 "пиеха вода от Сена, а френските келнери носеха бързо виното на руските офицери, оттам и думата "бистро"!" Хахахахахаха. Русофилските бавни с техните фантасмагории. Бистро идва от френската дума за дребен прислужник - "бистран".

427

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха......Сестричке шавлива, устичката ти е, как да кажа, воняща на нещо с аромата на белина, хлъзгаво! Бой за теб, може да помогне! А НАТО са убийци на мирни хора, лично чух взривовете на бомбите в Кральевац, малко градче току до нашата граница! Знаеш ли какво е Depleted Uranium? Аз знам, премина на наша територия и по тревата остана нещо оранжево и мазно! И десетки хора за късо време измряха от рак!Това е ТЕРОРИЗЪМ! Презирам НАТО, мразя плачещото от щастие юдейче с Трабанта!

426

Анонимен

преди 2 години

До Размисли на глас....В нашето селце с останали 10 души има два трактора ЮМЗ, които работят всекидневно. Е, нямат климатици! Единият притежател има пари да купи нов, лъскав, с климатик, работи ако щеш с бели ръкавици! Не иска такъв: "Ще се разпадне веднага по тези долища и камънаци!". Руското е вечно!

425

Чети да знаеш!-2

преди 2 години

...пиеха вода от Сена, а френските келнери носеха бързо виното на руските офицери, оттам и думата "бистро"! Русия наби османците в 12 войни, в една от които ни освободи от петвековно иго, за да се намират днес Хкременти, които да я плюят за това, забравили десетките хиляди руски жертви. Изпуснах да кажа, че Петър Велики отучи шведите от войнствените им нрави и Швеция просперира, като не участва повече във войни! Биха персите и разни други азиатци. Прескачам и отивам на ВСВ. И нея спечелиха!

424

Анонимен

преди 2 години

Нека да напомня на сористутките че ще ги бием и *** като едно време. И тоя път никакво белене мелене, никой няма нужда от такива директно мъчения и екзекуция на всички замесени. И сега почвайте да църкате и да се правите на жертви след като си го просите от години.

423

'Енталпия'

преди 2 години

Тероризмът е създаден, като начин и метод на водене на война от срещу англичаните в Палестина. От 60-те години до днес пиндосите създават терористични организации на територията на държавите, които след това окупират под предлог за борба срещу тероризма. Същият метод, като демократ-мутрите , които застраховаха срещу самите тях. Афганистан е поредният проект, оставиха оръжие и технологии за милиарди на талибаните, сега те се отплащат с цветни революции в съседни страни, както им поръчат

422

Чети да знаеш!

преди 2 години

До Анонимен 550-----Дришъл, Русия разби половците (куманите), хан Мамай, при Молоди избиха почти цялата войска на кримските татари на хан Гирей, Минин и Пожарский прогониха поляците, които бяха влезли в Кремъл, бяха обсадени и изядоха плъховете там, пуснаха Наполеон в опожарената Москва, той се чуди и си тръгна, направиха с него реми при Бородино и той побягна,тормозен от партизани, накрая подло изостави Великата армия и се прибра в Париж. Останалото го знаете - Ватерло и т.н., а казашкитеконе

421

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 548....Пить надо меньше.

420

Щирлиц

преди 2 години

Ама още ли не сте влезли,вземете пример от България,изоставате,ей!