107

Анонимен

преди 2 години

До ИСТИНАТА Като на Баце, витамин Ц. Всички в НС са с фалшиви безсрочни сертификати, дадени им за награда за прокарване на Нопвия Световен Ред,

106

Анонимен

преди 2 години

Автомобили, шофьори, съветници, секлецарки, пари в плик, безплатен паркинг на централният площад, автоматично актуализиране на заплатите поне два пъти годишно, все въпроси, които нито един избирател не задава: да имат ли политиците привилегии?

105

Анонимен

преди 2 години

Киро Вампиро ползва Конституцията за тоалетна хартия!!!

104

Анонимен

преди 2 години

Ами добре,ХАЙДЕ ПЪК ТОГАВА ИСКАТЕ ЛИ ДА СМЕ ПЪРВАТА СТРАНА КАЗАЛА НЕ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ? КОЙТО ИСКА ДА ПЪТУВА ДА СИ ПРАВИ,НО ОФИЦИАЛНО ДА НЕ ГО ПРИЗНАЕМ В ДЪРЖАВАТА СИ ,ДА НЕ ГО ИЗИСКВАМЕ И ДА НЕ ГО ПРЕДСТАВЯМЕ ,ДАЖЕ ДА ГО ИМАМЕ ?! БИЗНЕСЪТ ДА СЕ ВКЛЮЧИ СЪЩО И ДА ОТКАЗВА ,ДА НЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ ГЛОБИ,ПОЛИЦАИТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ,А ВОЕННИТЕ ДА НЕ ПРЕЧАТ.ХАЙДЕ БЕ ,НЕКА СМЕ ЕДИННИ,НА ВСИЧКИ НИ СЕ СПИРА РАБОТАТА ! НЕКА ДА СМЕ ПЪРВАТА ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ ПРИЗНАВА НА ТЕРИТОРИЯТА СИ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ !

103

ИСТИНАТА

преди 2 години

Сегашните депутати задължително по един БУСТЕР да им бият!

102

ИСТИНАТА

преди 2 години

Тия от Възраждане да ги причакат на входа на парламента и да им набият ЕДНА МОЩНА ВАКСИНА ОТЗАД! Може и да мирясат. Всичко е пунта мара!

101

пастух

преди 2 години

До Anonimen Знаеш ли какво значи "Съединението прави силата" "Един за всички, всички за един" Масонски брътвежи.

100

ИТН-ЛъжеХъшове

преди 2 години

Малко момченце намери граната в мигом натръшка два-три депутата баба и дядо му дали наган в къщи напразно очакват Доган. Малката Клара беряла малини малката Клара настъпила мина Още ги помня дори и на сън Сини очи върху стария пън. Обядва дълго депутата обядва дълго я, го виж заседнала му кост в устата уж депутат, а вече бивш. Фил Димитров на строеж си играл тихо отзад приближил самосвал Нямало викове, нямало стон само ботушки стърчат от бетон Сашката Лилов се къпал във Нил....

99

Анонимен

преди 2 години

През 1992 г. 24% от населението са били децата, а през 2021 те са само 14% НСИ - Преоброяване21 Вие за едни сертификати оревахте орталъка.

98

Хунтата на чорапа

преди 2 години

НС е под пълния контрол на генерала льотчик.

97

Симитлайну

преди 2 години

Приказка за стълбата. Хванеш ли кокъла..., и гледай ти да си добре.

96

пастух

преди 2 години

До Anonimen Всички в НС са актьори за оспиване на стадото, това е от 1879г насам.

95

Анонимен

преди 2 години

Минете на онлайн заседания, убихте ми образованието с тоя софтуер, затова имат високи заплати айтита та защото градят дигитални затвор, ще ни накарат само дигитални документи да имаме, както и пари, а накрая ключа за целия Интернет световен западен ще държи един човек, уж Е. Мъск за пред масовата, кво ни чака ква диктатура само..

94

Анонимен

преди 2 години

154 значи от 240. Има малка надежда за вот на недоверие. ИТН трябва да покажат че са народни хора, а не мекерета на чорапчо.

93

пенсионер 1

преди 2 години

Всички се прегърнаха за зелевия сертификат-Кирчо,Бойко,Доган,Корнелия и Христо!Подмяната е в ход!

92

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам ,че нова телевизия става пропагандна телевизия! Като почнеш от малоумния николаев и онази мачка мяукаща седнала до него,та чак до вечерта.Само Гала запазва неутралитет за сега.Ще сменям канала ..

91

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се ваксинираме с ГМО. По-скоро пак ще запалим Райхстага.

90

Анонимен

преди 2 години

Защо продавате канцерогенни храни по масовите магазини, а се правите на загрижени за ковид, пфуу

89

аааааа!

преди 2 години

До Адженда 21То и Национал-социалистите бяха курнас с униформи на Хуго Бос ама някои поне увиснаха на въжето.

88

Anonimen

преди 2 години

Защо ИТН И ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ ГЛАСУВАХА, А се скриха като мишки? Имат достатъчно депутати, резултатите саа 154 за, 4 въздържали се, никой против? Виждате ли каква игра е - не влизат да гласуват, а после против сме! Ами като си против, излез и го кажи, а не само да врякаш, щото следят кой ще гласува против, нали?