49

Безполезен търтей

преди 2 години

Румбата е един безполезен пенсиониран военен под чехъл - и още 5 год. ще продължи да е на държавната хранилка, както е свикнал цял живот ! Какъв е смисъла да имаме такъв за Президент - дребнав, завистлив и отмъстителен нищонеправещ празнодумец ?!

48

Мда

преди 2 години

Общо взето не трябва да се навира е между шамарите. Който иска да се бие с Русия-да заминава, нищо против, но да не ангажира държавата. Иначе ще е забавно да видим Роско Плевнята, Мони Паси, Ленчето с кремчето и цялата а пушки на рамо как маршируват в посока Москва. Току виж я превзели...

47

Анонимен

преди 2 години

До АлоооЛека корекция. Тая шайка от америка, никога не води война на собствена територия, а други държави, тотално разрушени, направи горди и проспериращи. Примери: Германия, Япония, Ю.Корея, Италия, Полша, ...

46

Анонимен

преди 2 години

Ако преди години САЩ се опасяваха от ядрен удар на Русия, днес САЩ разглеждат нещата съвършено различно. Сега САЩ усещат безспорното военно-стратегическо превъзходство на Русия което все повече нараства и факта, че руското оръжие може да ги унищожие без те да могат да отговорят.

45

Анонимен

преди 2 години

"Никой не е искал нищо от България" - защо трябва някой да иска, нямаш ли мнение и позиция? Или си свикнал само да изпълняваш каквото ти поискат руснаците?

44

Алооо

преди 2 години

Ще поискат, не бой се. Въпроса е, вие какво ще отговорите и дали сте готови да сложите сигурността и живота на българите под въпрос. Ако да, ковид бързо ще бъде забравен, а ще имаме доста по-сериозни проблеми. Тая шайка от америка, никога не води война на собствена територия, а завлича други държави, които в последствие са тотално разрушени.

43

Анонимен

преди 2 години

Ако Южен поток беше построен сеганямаше да има енергийна криза, а България щеше да е глобален енергиен играч в Европа. Евтина газ, евтино отопление за всички, около половин милиард приходи за държавата от транзит, с които ако не се крадат можеха да се строят болници, детски градини, пътища, висoки заплати за учителите, образование и университети.

42

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с Южен Поток, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

41

Анонимен

преди 2 години

Капитализацията на Газпром е минимална. Всички свръхпечалби на държавната организация Газпром които получава от продажбита на газ в ЕС не отиват в дивиденти за олигарси или инвеститори ами в инвестиционните програми на руския газов гигант за да се преразпределят след това по цялата икономика на Русия - инфраструктурни проекти, пътища, образование, здравеопазване, подобряване и разширяване на газопреноснтата структура.

40

Анонимен

преди 2 години

Те ни знаят, за какво да искат нещо.

39

?!?

преди 2 години

Тоз човек някаква позиция въобще има ли? Участвали в политиката или просто ще празнодумства. Така ли ще връща България на картата, като мълчи като бит дераст

38

Анонимен

преди 2 години

Крим е част от Руската федерация, и Русия няма нужда някой да го потвърждава.

37

Анонимен

преди 2 години

Световната картина много бързо се промени. 2021г стана окончателно ясно абсолютното стратегическо и военно превъзходство на Русия пред САЩ. Съюзът между Русия и Китай е по силен иконономически и военно от запада. Русия и Китай са новите световни лидери. За първи път от 18 век насам западът губи световната си доминация. Завърши епохата на глобален свят управляван от САЩ с помоща на техните васали от източна Европа.

36

Rumbon Pinochet

преди 2 години

Ами Крим е "руски" ... Какъв да е ... ?!

35

Млъккк

преди 2 години

Сатанинско изчччадие! Ни си един проклет кабалист като всички узурпирали властта! Не те ли е срам да позволяваш да ни пръскат така агресивно бе нешттттастнико? За тебе ще има специално местенце в огниното езеро,да знаеш!!!!!

34

наблюдател 2022г.

преди 2 години

Лъже др. Радев. Русия не иска България да е в ЕС НАТО.И той е готов да изпълни повелята на БКП-БСП. Клел се е в тази партия.Сам си го каза преди време.

33

Анонимен

преди 2 години

Съединени Англосаксонски Рептилии не смятат европейците от Източна Европа за хора, а ти искаш да те питат!? При положение, че си техен продукт!

32

Анонимен

преди 2 години

Е, че това се знаеше. Слухът, че САЩ щели да пращат войски в България беше фалшива новина измислена в пасолството.

31

Анонимен

преди 2 години

Никой нищо не е искал от нас,ние по стара Българска традиция всичко даваме.

30

121

преди 2 години

Айде да ни е честито връщането във Варшавския договор