71

Анонимен

преди 2 години

ИМА ЕДНА МНОГО ХУБАВА НАРОДНА ПРИКАЗКА;КОГАТО ДВАМА СЕ КАРАТ ТРЕТИ ПЕЧЕЛИ...РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ВОДЯТ СПОР ЗА НЕЩО,КОЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ГЪРЦИЯ(ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ)И ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ВМРО (СЪЗДАДЕНО В СОЛУН)И МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК И 70-80 % ОТ АВТЕНТИЧНИЯ МАКЕДОНСКИ ФОЛКЛОР И КИРИЛ И МЕТОДИЙ ПРИНАДЛЕЖАТ НА ГЪРЦИЯ...

70

Гуру

преди 2 години

До до 74Па зошто не гласаат за Колев тие со паспортите?

69

Гуру

преди 2 години

Со Бугарите неможеме да се разбереме. Тие а имаат силата на ветото и нечесно го користат. Ние не бараме подршка туку само да не блокираат. Но бугарите мислат дека ова им е последна шанса да не направат *** и е не блокираат додека можа, без разлика што и да направиме друго. Затоа има нови и нови услови.

68

до 74

преди 2 години

илиндеци я са 10 я 5 платени македонски лица на територита на България, а вашите бугарски пасоши колко са

67

сърбе на върбе

преди 2 години

Главния злодей е Сърбия и разбира се Русия , те подклаждат истерията във вардарско срещу България и всичко българско с цел да не се допусне РСМ да влезе в ЕС , поне не преди Сърбия . Играта е двойна , хем скопските ени.чари държат РСМ далеч от ЕС , хем сриват авторитета на България . Решението : България официално да вдигне подкрепата за членство на РСМ и Сърбият в ЕС . На зла круша зъл прът е казал народа !

66

северомакедонец

преди 2 години

До Анонименкомши, от поне три години един точен цитат на български политичар във вашите медиуми нема. Ни еден!!! И често точно обратното на казното . Хеле като почне един превод.от български на северомакедонски ....ужас. мелничар е воденичар а воденичар мелничар. Свест немат вашите . Ама Бог вижда..пише във един български надпис на койне в македонския град Филипи. "българите сториха много добрини на християните, те забравиха, но бог вижда". Владетлят е Пресиан вероятно правуйчо на Самуил..

65

SHEFA

преди 2 години

ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА-ИМАМЕ ПЛАНИНА ПИРИН БЛИЗО ДО СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ И ТАМ НЕЗННАМ ДА ЖИВЕЯТ ДРУГ НАРОД ОСВЕН БЪЛГАРИ.-Я СЪМ ОТ ТАМ БЕ БО.К.Л.УУУУК.

64

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 2 години

До АнонименЗатвори си устата северомакедонче, по вашите медии нито веднах не са цитирали изцяло и без коментар българско официално лице. Срам. Лъжци са ви и новинарите и истеричарите....Шубелии

63

МАКЕДОНИЯ ЛИ!

преди 2 години

Има само една Македония и това е Титовата Македония, измислена от Ком.интерна. Тя ще съществува до изпепеляването на феодалните диктаторски режими от Космическата флотилия на Пентагона. А скопските македонисти, ако искат да избягат от ударите на българските закони трябва скоро да си приготвят куфарите за Делтата на Амазония... бг.

62

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНяма форум, няма нищо, Гуру.

61

Анонимен

преди 2 години

тея нашите що се разправят с Македония , да ударят Сърбия , Ноюският договор изтече , изкаме си неуредените двувластни имоти и прекрояване

60

Анонимен

преди 2 години

ами да ги преброят македонците в българия, защото председателя на омо илинден която няма съдебна регистрация с македонски пари е завършил скопския университет и отам си получава заплатата , искат освобождаване на пиринска окупирана македония и/петрич сандански благоевград и да се присъединят към македонската църква , около десетина платени лица - удбаши

59

Гуру

преди 2 години

До До ГуруТака е. Согласен сум. Всички да врнат паспортите веднага.

58

До Гуру

преди 2 години

Знаеш ли какво остава когато един македонец се изкъпе? *** вода и къпан българин....жалко че сте толкова заблудени. Заблудата не се измива...да не пиша други епитети. Надявам се, че нашите политици ще продължат по същият курс досега, а също и да въведат уседналост за българско гражданство и който не пребивава периодично в България да се оправя с македонският си паспорт. С пожелание за здраве и късмет през новата година!

57

Анонимен

преди 2 години

Петков,хубаво да си направи сметката какво ще говори в Скопие...Всяка грешка ще бъде мезабавно наказана...

56

Анонимен

преди 2 години

В интерес на Русия е да няма разрастване на ЕС на Балканския полуостров. В интерес на Сърбия е да няма силна българска държава - не дай си боже обединение с Македония. Така че, сещайте се кой има интерес да раздухва антибългарска кампания!

55

Анонимен

преди 2 години

До ГуруГуру, дай ми линк към някоя македонска медия, в която има форум и бих могъл да напиша мнението си така, както ти пишеш тук. Благодаря предварително.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако България беше Кувейт до сега щяха да забравят, че са били "македонци" .Бедни сме , няма какво да им дадем - само истината (те я знаят по -добре от нас ).На руските пари и сръбската демагогия нищо не можем да противопоставим .

53

Каракочев

преди 2 години

До ГуруГуру, не се прави на умряла лисица. Знаеш много добре какво искаме и не искаме. Не ви искаме нито езика, нито държавата. Искаме да не ни крадете историята.

52

Гуру

преди 2 години

До До гуруПиша в гугъл. *** ги изтриват на македонски, защото е чужд език.Аз не съм нито българин, нито сърбин, нито руснак, аз съм македонец.