206

Анонимен

преди 2 години

Браво, Джоко! Това е големият спортист има позиция и си я отстоява. Страх ги е да те пуснат да не им смачка ваксинираните черти под кръста!

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 271 "или докато си пишем?" Докато си пишем. Отнема буквално 5 минути. Виждам, че се изчерпа. Пътувай.

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267 Защо вместо да ми се пъчиш не седнеш и не провериш, вместо да движиш горещ въздух? Елементарно е: сядаш, засичаш и след това, ако не те е срам, се връщаш да докладваш. Нека позная: няма нужда, нали? Какво стана с приказките ти, че времето било едиколко си и ако го пресрочат има наказания? В ПЪРВИЯ ГЕЙМ ОТ ПЪРВИЯ СЕТ на въпросния мач НИТО ВЕДНЪЖ не се вместиха във времето. Времето межди точките в ГШ е 20 секунди. Я погледни пак какво си драскал.

203

Анонимен

преди 2 години

Упоритостта винаги е основна част от характера на големите спортисти. И няма как да е другояче, защото няма как без да си упорит да печелиш постоянно независимо от умора, болежки и други такива. Джокович има 20 титли от Големия шлем, интересно ми е кой ще победи в тази битка на упоритостта? :)

202

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва да изиграе тенис мачовете си на летищната писта.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 264 "Вместо да ми се правиш " Не мога да те образовам постоянно, но си направих експеримента да засека времената между излизането на топката в аут и вкарването и разиграването от първия гейм: ето ги и тях: 41 секунди, 38 секунди, 41 секунди, 37 секунди, 45 секунди. Ако не ми вярваш си ги засечи сам. Тези времена включват и втори сервис, там където е имало такъв. И това е началото, после нещата станаха ДОСТА по-провлачени.

200

Анонимен

преди 2 години

Джокович не е ваксиниран ,но за да работиш за Джокович трябва да си ваксиниран

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 "Ти даже не знаеш кой му забранява да участва." Няма нужда да знам. Крейг Тили е лично посредника между Джокович и Австралийските власти. Това е ясно на всеки, който си е имал вземане даване с неща околко турнири от ГШ.

198

Пиша коментар

преди 2 години

Ваксинирани умни и красиви да освиркат някого, па бил той и неваксиниран? Абсурд. Нимож дъбъди.

197

Анонимен

преди 2 години

Излиза въпроса Джококович не е ваксиниран а всички хора екипа му които работят за него и с които е кацнал в Австралия са ваксинирани.

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 261 "Милиони? Едни сто бона и клякат." Хихихи. Директора на АО, на когото заплатата му с бонусите НА МЕСЕЦ е над милион, ще си сложи главата в торбата, и то за 100 хиляди пършиви долара. Само балкански тарикати си мислят, че така функционират нещата.

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 259 "Аре сега изчисли ако се забавиш 2-3 секунди на сервис, колко сервиса са това, че да има разлика между 6 часов мач и 2 часа мач?" Вместо да ми се правиш на интересен вземи един часовник със секундна стрелка или смартфон и сядаш да гледаш "най-великия мач" и да засичаш време между точките. Сам ще разбереш колко неадекватни неща пишеш.

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 "Точно ще клекнаат заради паричките на Джокович, моето дете! И там мислиш няма корупция ли?" О, да, сигурен съм ,че Джокович просто ще предложи на Крей Тили "едни милиони" и ще го пуснат. Джоукъри.

193

Анонимен

преди 2 години

Браво на Джокович! Желая му успех! Дано смачка всички ваксинирани на първенството на Австралия!

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 254 "Ако беше така, защо следващите им мачове между двамата на ГШ не бяха по 6 часа?" Неадекватните въпроси продължават. Отговорът на неадекватен въпрос може да е само: поради множество причини.

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 254 "Ей изтрещял, има си време за биене на начален удар. Ако го преминеш получаваш предупреждение. Папaгалец, преди 3 часа ти го написах!" Още едно доказателство, че не си спомняш НИЩО от "най-великия (според теб) мач". Въпросните играчи са ИЗВЕСТНИ с нарушаването на въпросното правило и въпреки че специално заради това се въведе дори часовник, ОТНОВО не се спазва точно от тях. Отиди гледай мача с часовник отборяващ секунди и засичай, за да разбереш колко си заблуден.

190

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 251 "Да пробвам да гледам Борг и Макенроу? Все едно да гледам футбол с Пеле през 50-те? На забавен каданс?" Имам по-добра идея: я *** намери една дървена ракета като техните, и се опитай да направиш ЕДИН удар с нея. После вземи една като на Надал да речем и направи същото. Само да ти обясня. Разликата, зависимост от сетъпа е 480 грама за дървената и около 340 за ракетката на Надал. Кажи пак за 50 те и "забавения каданс" :))))

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 247 "Явно не си гледал финала 2012-та. Точно защото мачът преливаше от технически удари мачът беше 6 часа." Неверен извод и явно от "великия мач" не си спомняш много. Продължителността на мача беше такава, защото и двамата тенисисти абсолютно грубо игнорираха правилата за време между отделните точки и удължаваха до безкрай. ТОВА е причината за продължителността, а не "техническите удари" (няма такава гллупост).

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 "Кой ти каза, че се моли? Или ще го пуснат или си заминава." Точно се моли, иначе нямаше да чака и адвокатчетата му да търсят как да го набутат в страната, а щеше да си е вдигнал чукалата, след като са му казали, че няма да мине просто така.

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 243 "Не знам колко нов фен съм" Пробвай с "когато Борг и Макенроу играеха" Иначе, аз говоря за истински ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ на играта. Не рандъм мнения на тоя или оня, казани скоро след като някой важен мач е свършил. Това е разликата между някой, като Бъд Колинс и някой, като Сафин, или дори Сампрас.