48

Анонимен

преди 2 години

А назначените от квотата на бсп кога ще се освободят?!

47

Анонимен

преди 2 години

И Московски да се върне с охрана и да се съди за убийство в пияно състояние и при непредпазливост.

46

лейтенант Дръвников

преди 2 години

До старшина Страшников Ха-ха дори и така да е , този трябва да си ходи, нека някой друг да се облажи сега, пак е по-справедливо отколкото само един да дебелее.

45

Анонимен

преди 2 години

Ако липсваше на някого досега 100 000 българи да са излезнали на протести в Испания. Щяха да протестират хора с техните лица, а не анонимните платени тpoлове на герп.

44

старшина Страшников

преди 2 години

За никакво оптимизиране на броя на лицата, назначени за ръководители на задгранични представителства не става въпрос, а за чегъртане на чуждите и назначаване на някое агентче на ДС или някоя червена мисирка.

43

Я

преди 2 години

Явно с дейността ми като председател на КПКОНПИ и като прокурор съм засегнал нечии интереси. Моля. По скоро с бездействието си.

42

Анонимен

преди 2 години

Каква интелигентно и честно лице има този човек! Досущ като председателя на партията Борисов. Как можаха да уволнят такъв голям експерт?

41

Анонимен

преди 2 години

До амиА Румен Спецов успя ли да декларира онези 1,5 млн лв укрити ДДС, за които има установен ревизионен акт издаден от самия Асен Василев?

40

Анонимен

преди 2 години

Тива е първото парвителство от 30 години, което има толкова много министерства, 23 на брой. При предишното на Борисов бяха 17. Става въпрос за една огромна администрация, за огромна лапачка. Това са стотици хиляди гладни гърла, изтинки пълчища от партойци на ДБ, Трифонов, Мая Манилова, Радев, ИТН, Петков и всякакви други експерти.Не случайно по данни на самото правителство за месец Декември те са изхарчили над 9 млрд лв. и дефицитът вече е над 4 млрд лв.

39

Брацигов

преди 2 години

Ха-ха тоя "умник" не отрича че назначението му е политическо,(то ще е глупаво да го отрича де), а се оправдава че имало и други такива.(Тука Кирчо да си вземе бележка и да види кои са) В такъв случай въпроса дали знае езици е излишен, за испанския няма какво да питаме, а английския на тиквата сигурно е по-добър

38

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се освобождават места, че по схемата 10-4-4-3 много гладници чакат

37

ами

преди 2 години

"Явно с дейността ми като председател на КПКОНПИ и като прокурор съм засегнал нечии интереси" Точно обратното Пацо,не успя да засегнеш нито една едра риба,самият ти имаше незаконна "тераса" от 200 кв.,която не си я деклрарирал,а беше шеф на агенция,към която всеки държавен служител деклрарираше всяка имотче и сметка пред тебе.Парадоксално,нали?!?

36

Анонимен

преди 2 години

Как замина там? Всички знаем! Дори и испански език не говори. Взел да се обяснява , че прибирането в България било реваншизъм. Хайде терасата го чака. Що мръвки може да изпече на неа.

35

Анонимен

преди 2 години

До Бай РамаданКога ще почвате тези четири моста над р Дунава, трите тунела под Стара Планина, магистралата Враца-Шумен?

34

Бай Рамадан

преди 2 години

Сигурно е научил е и синчето си на гербаджийски мурафети - как да вади мнго пари без да работи.

33

Анонимен

преди 2 години

До да беА сега Радев като взе втори мандат засегна ли интересите на Пламен Бобоков, който беше основен спонсор на кампанията чу?

32

пенсионер

преди 2 години

Става все по-зле след всяко уволнение на човек на ГЕРБ

31

Da

преди 2 години

Това е единственото нещо, което одобрявам на новото правителство. Този *** отдавна трябваше да е безработен.

30

да бе

преди 2 години

Не пич, там е работата, че като прокурор и шеф на КПКОНПИ не засегна интересите на Борисов, за което беше и възнаграден.

29

Дако от Сокако

преди 2 години

Мнатрата на герберските троловаци че високите цени идвали от действията на зеления чорап, може да мине само пред други гербераски троляци - надъхваейте се едни други лошо няма. Аиначе кирчовците и кокорчовците може да не са идеалните хора за тези длъжности, но колкото повече гербави калинки изчегъртат, толкова по голям рейтинг ще имат. Цените щяха да са каквито са дори и Тиквун великолепни да беше на власт и това го знае всеки който може да събере 2 и 2.