25

радевщина в действие

преди 2 години

от медиите : " Пламен Георгиев си отива по лично разпореждане на диктатора Радев, тъй като КПКОНПИ с председател Пламен Георгиев стартира проверката за конфликт на интереси на президента, който назначи любовницата си Десислава Генчева на два трудови договора във ВВСНа някого да не е ясно? " ....

24

Анонимен

преди 2 години

Браво Кирил! Всичко трябва да се изчегърта, от най-ниските до най-високите етажи на държавната администрация всичко трябва да се уволни и да се назначата нови хора лоялни на промяната и на западните партньори, млади хора с езици и западно мислене!

23

Анонимен

преди 2 години

Докато не се сменят всички мафиотски гербави структури няма да се оправим.Тия са се оплели като свински черва, докато ги разплетем бая зор ще видим.

22

това ли е промяната

преди 2 години

9 МИЛИАРДА похарчени за Декември 2021г.!!!!! .........КЪДЕ СА ПАРИТЕ?????

21

L.

преди 2 години

Другите защо по-късно? Даже вече трябваше да е сторено!

20

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртването на ГЕРБ продължава,а живота на Боце извън власта става все по непоносим..

19

До 16

преди 2 години

Ке праят,ке праят,бе маке.Друг начин няма.Само чегъртане му е майката.

18

Minuva42

преди 2 години

Нарочно ли дават области на партии, които не са получили гласове от съответните областни градове? Това ми прилича на типично комунистическо мероприятие тип "Сега ще ви покажем колко е безсмислено да се борите с нас..." "Не гласувахте за нас и все пак ще ви управляваме..."

17

Анонимен

преди 2 години

Честито на новите мултимилионери. Държавата се парцелира и разграбва до последно! Вече са окрадени 9 милиарда. Хемус е изоставен строеж. Поне корупцията вече е нулева :)

16

От хунтата

преди 2 години

А Пл. Узунов с торбичките за какъв ще го назначите. И той е от почтенните за промяната

15

Анонимен

преди 2 години

Нищо не правят. Цените растат, инфлацията расте, доходите падат, българите обедняват от ден на ден не от месец на месец, а наш Кирчо взел да сменя областни управители. АЛООООУУ уланкулу кога ще замразиш покачването на цените? Смъкни ДДС на стоките от първа необходимост, дай старт на БЕЛЕНЕ, предоговори цената на газа с Азерите или Руснаците. Една среща не си направил за газа или тока с нито един от шефовете на енергийните холдинги! НЕЩО НАПРАВИ ТА поне малко въздух да си поеме обикновения човек!

14

КИРЕ ЯЗОВИРО

преди 2 години

..И НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ...ПРИ ЧЕРЕПИТЕ Е ТАКА...

13

селянин

преди 2 години

Тея нещо друго освен рокади ке праят ли

12

Продължаваме промяна

преди 2 години

Чагърт, чагърт, чагъртамеСега ще подгоним и македонския космонавт.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе много ме интересува. Тва са си проблеми на партиите и на администрацията. Искаме реални икономически и финансови мерки за преодоляване на кризата с цените и доставките. Всеки нов безработен или обеднял е потенциален избирател на копейката и потенциален протестър. Направете най-сетне нещо за хората, бе дя.вол ви взел. некадърна работа.

10

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев им е най-добрият адвокат, мога да си представя другите какви са

9

Анонимен

преди 2 години

Кабинета управлява на час по лъжичка. Не се знае кой, къде, какво трябва да върши. Кирчо оня ден обяснява, че се надява да бъде избран някой добър човек с опит за шеф на КЕВР, щото от него нищо не зависи, то това става от парламента, а той там не е като да води коалиция с мнозинство и няма какво да стори човека. Отделно не може да очакваме правителството да направи нещо, то от хората зависи да се свърши работа. "Ако искаме чисто по пътищата да излезем да чистим". Това не е сериозно просто!

8

Зозо

преди 2 години

Рундювците накрая така ще се оакат, че 20 години няма да се оправим.

7

Анонимен

преди 2 години

Искаме нови избори

6

Анонимен

преди 2 години

Вън оставка нищо не правятОставка