78

Анонимен

преди 2 години

Ми то не може 30 години да грабиш и хоп за една всичко да се оправи...

77

Бонго Бонго

преди 2 години

Оооо, Ко прайш уее Ваньо!Май не успяхте да унищожите Бойко а??Няма пари от черепа.

76

да ама не

преди 2 години

Иван Костов еи единствения премиеир , който хвана руски агенти по бели *** и затова го свалиха руските кириакстефчовци и копейкаджии.Освен това никой нямаше топки да откаже на руснаците да прелетят през България за косово и никой нямаше топки да откаже на американците да приеме 10 000 албанци косовари.Македония ги пре и какво стана завладяха една трета от страната и албански стана второ официален език.Не е лесно да си човек с характер а Костов е точно такъв.На руските агенти не им харесва-г

75

Бойкикев е по-велик

преди 2 години

от Костов...

74

Анонимен

преди 2 години

Костов е най-великият държавник в новата ни история, но не случи на народ. ДС спретнаха цял лексикон с лъжи, които и досега някакви безмозъчни повтарят. Нито е продал, нито е крал. Това, което направи за тези 4 години е несъемеримо в новата ни история. От една фалирала държава през 1997, до 2001 направи държава с работеща икономика, а долърът стана от 3000 лв, на 1.75. Но народът си заслужи и Царя и Станишев, и Борисов. Толкова. Насила хубост не става.

73

КОСТОВИЦАТА

преди 2 години

..както винаги пусна "бисер", след положи началото на краденето на България. ***.

72

Анонимен

преди 2 години

диференциални уравнения хахаа комунист маскиран!

71

Аз

преди 2 години

Абе ти срам нямаш ли от народа, че още изказваш мнения. Я кажи, като си тръгнал да коментираш защо разпродаде за жълти стотинки държавата.

70

Анонимен

преди 2 години

Само Костов може да я оправи тази държава!

69

Мдааа

преди 2 години

За вашите доходи г-н Костов може да е динамика на пазара, но за пенсионери, трудещите се българи на заплата е криза, мизерия, компромис. Хората ги е страх да не загубят и малкото, които са постигнали с почтен труд. Не са лапали комисионни и подаръци от благодарни усвоители на държавни пари със съмнителен произход. Малко срама имайте, наглостта не е благодетел! Ситият, на гладния не вярва

68

Анонимен

преди 2 години

Завреният зет е ментор на две от четирите партии (БСП и ДП, която трябва да се преименува на Комунистическа). Няма как и четирите партии да контролираш. Най-правилната коалиция беше ПП и Герб, така завреният зет щеше да е в изолация. Дано Гешев успее да го осъди

67

Пенчо питанката

преди 2 години

Тоа КостоФФ , още ли не е вкаран в затвора???

66

Г-н Радев

преди 2 години

Знаете ли че Военна полиция изтезава цивилни Българи!?Г-н Радев знаете ли!?

65

Иване, кажи си...

преди 2 години

че си в отбора на ДС /БКП - с Радев, Рашков, и СИЕ......

64

Анонимен

преди 2 години

Йес мена Киро всички го харесват, ще ви закопае и пак ще го харесвате защото си го заслужихте и избрахте сами.

63

Българин

преди 2 години

Реално Костов унищожи цвета на нацията както са го направили комунистите през 1944год.Направи го като ги остави без препитание.Проправи път на мутрите и бандитите да завземат държавата.

62

Анонимен

преди 2 години

Що пък "най-големия". Костов ОТКАЗА да преме в България албанските бежанци. Които от 10 000 тогава вече щяха да са 100 000. Никой друг до сега не е отказвал нищо на никого.

61

Анонимен

преди 2 години

Най-големия национален предател коментира други национални предатели.

60

Анонимен

преди 2 години

НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ САМО 20 ДЕНА! Управляват от 5ти април миналата година когато Радев се зае да ни "оправя". Вече 9 месеца.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Чеки, бе чиче! Само 20 дена са управлявали тез, от които 9 бяха празници! Кво искаш ся?" "Тез" управляват от май месец.