69

Анонимен

преди 2 години

Народ който сам си избира крайно либерални лидери не се нуждае от война за да стигне до просяшка тояга. Сами си го искат и сами ще си го получат. Помнете ми думите Германия ще обеднее здраво до 2035г, когато трябва да постигнат нулеви емисии.

68

Анонимен

преди 2 години

Председателката на Зелените - Аналена Бербок, която сега е външен министър беше казала в предизборната си кампания, че ако температурата се повиши с 1. и не знам колко градуса и децата в Германия няма да доживеят до 40 години, всички ще умрат. И германцте се страхуват да не умрат и и вярват.

67

Анонимен

преди 2 години

Ядрената енергия е опасна, газта е лоша, тъй като я доставят лошите руснаци, въглищата не са екологични... Какво остана? Да се топли на фотоволтаици, а когато няма слънце - на свещи. И после се чудим защо тока стана с космически цени.

66

Анонимен

преди 2 години

Германия произвежда около 30% от електроенергията си от въглища. В Русия само 13% от ел енергията е от въглища, другото е АЕЦ и газови централи които са много по чисти, а АЕЦ е без въглеродни емисии. Ако признаят АЕЦ за зелена енергия Русия изведнъж ще се окаже най-зелената страна и Германия и целия ЕС ще трябва да плащат милиарди въглеродни квоти на Русия според правилата които самите ЕС са измислили и договорите които са подписали за въглеродни квоти.

65

Анонимен

преди 2 години

БЪРЛИН ДА СИ ГЛЕДА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ТЪПИРИ

64

Анонимен

преди 2 години

ей за това ли синчетата на меркелица от афганистан и сирия с тапиите за ядрени физици стоят по цял ден в парковете задяват моми и дърпат козче.

63

Анонимен

преди 2 години

Дойчовците не могат да си прескочат сянката. От една страна затварят функциониращи централи за по 4 милиарда евра, а от друга да подкрепят с фондове строежа на нови в ЕС.

62

Анонимен

преди 2 години

нищо уши фон ботокс и мъжкият меркел че попръцкват и че има биогаз. германците освен че ше го душат че могат и да го гледат как свети в тъмното. важно е само да не се гори че цапа с въглерод. па и французите нали имат атомни централи. че ги натиснат да продадат малко ток да може синовете на меркел в тъмното да търсят руси снахи и невести и да не вземат да налетят случайно на некое дете на кривоносите.

61

Анонимен

преди 2 години

Макарона е много мек за да държи швабите из късо. Ерик трябва да дойде сега през май и да видим вурстоедите какво правят.

60

Анонимен

преди 2 години

Френските банки копуват газ на борсата за да дигнат цената за германците. Не е ли така?

59

hahah

преди 2 години

В крайна сметка швабите не могат да застанат срещу всички в Европа. А всички знаем какво става в такива случаи...

58

Анонимен

преди 2 години

Франция е единствената атомна сила на ЕС и няма да позволи на дойчо да и се изходи на метеното.

57

Анонимен

преди 2 години

От година на година атомните централи стават все по-безопасни и аварии от рода на тези в Чернобил и Фукушима вече са невъзможни. Даже 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй по отношение на безопасността са на много по-високо ниво от това при построяването им. А иначе от вятъра и мъглата много файда няма.

56

зз

преди 2 години

Германия просто се опитва да изнуди Франция да подкрепи включването на природния газ към "незамърсяващите" източници на енергия.

55

Анонимен

преди 2 години

Ами Германия си има тръба за газ ,защо да се напъва за ядрена енергия.В един момент ЕС е орел рак и щука...

54

Хонекер Рахе

преди 2 години

Ако искаш да разрушиш една индустрия до основи, вкарваш зелените в правителството.

53

Анонимен

преди 2 години

Немците си търсят белята и ще предизвикат енергийна криза по този начин.

52

проф. Мяучи

преди 2 години

Немските хо мо та плащат на *** а *** плащат после с тия пари да та коват про стит утки ето ви как се разпространява СПИНА.

51

Грег

преди 2 години

По соца сме имали 57 уранови мини. Имаме залежи за производство на ядрено гориво сигурно за няколко хиляди години работа на 2-3 блока. Въпросът е колко ще се изпонатровим и кой ще преработва рудата. От друга страна атомната енергия е чиста. Трябва обаче да имаме мощности, които ползват и руско и западно гориво, че сега сме на единия бряг, обаче след десетилетие кой знае...

50

Хм

преди 2 години

То светът е на ръба на ядрена война, те се закахърили за централите... Нека се поохладят тая зима, може да размислят.