166

Малко инфо

преди 2 години

Днес немската агенция RKI (тези, които са отговорни за всичко случващо се около Коронита) ей така решават и променят официалните данни за изминалата седмица. От всички заразени 80% ваксинирани, 16% бустер и 4% неваксинирани (от 186 на 1096 човека). В цял свят е така..

165

До 237

преди 2 години

Тоз морал го запази за себе си. Ние сме неморалисти. От две години всичко е с обратен знак. Няма да се ваксинираме.

164

Ваксиниран с връзки

преди 2 години

Процента на ваксинирани в България даде доста отговори на въпроси защо и колко:Защо и колко спазваме закони.Защо и колко работим.Защо и колко ни е грижа за ближнияАко имаше недостиг на вакснини, предполагам че щяха да се обърнат процентите :)

163

Анонимен

преди 2 години

Здрасти форумни герои и квартални друсаняци и алкохолици! Днеска ще си приказваме ли?

162

Ани

преди 2 години

Този г-н, все с някакви черни статистики. 10 000, 20 000, сбъдна ли се поне една прогноза? Егати оптимиста...

161

Проф слет проф....

преди 2 години

от прос по прос, не знае да си обели един картоф ! Младока с козята брадичка, след години ще прилича на Радой Ралин, но той беше приятен, а тоя стана досаден ***!

160

Анонимен

преди 2 години

между петата и шестата водка брадавичестия алкохолик бълнува щурмове ,настъпления ,вълни .Витанка оди се записвай в клуба на анонимните алкохолици не ни занимавай с про-ст-отиите си вече две години.Аман.

159

Анонимен

преди 2 години

Айде още един със статистики извадени през ануса. Стига с тия от дебелото черво мнения бе хора. Поне публикувайте как сте ги смятали тия числа та да можем да се смеем малко като гледаме как не можете да смятате. Ако пък не сте и смятали мисля че можете да си бръкнете в дупето без лубрикант и да гледате колко навътре ще влезе и според това да давате мнения. Мисля че ще е по-близко до истината.

158

Анонимен

преди 2 години

Тези, които са за задължителна ваксинация на когото и да е било- да влизат в затвора!!! Правото на труд не може да те задължава да правиш нещо против волята си- това е написано в конституцията. Незаконно е да принуждаваш човек да прави каквото и да е против волята му!

157

Кауфландски Каубой

преди 2 години

Гледай теб за не те настъпи по ухото ,вражалецо , когато си в пълзящата фаза, след като си поел и бустерната си доза пърцуца ...

156

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя битник?

155

дгрхтдц

преди 2 години

Всеки пр0стак с математическо образование понеже няма акъл за физика и химия решава да стане платен говорител лобист по телевизията. Това е момента да се саморекламира все едно е нещо, а реално е кръгла нула.

154

Не гледайте

преди 2 години

...омикрона, ами гледайте КАК СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЩЕ НИ ГО НАТРЕСЕ ЯКО ПРЕЗ КИРЧОВОТО! ЧЕСТИТО НА ВЕЛИКОМАКЕДОНИЯ!

153

Обективно

преди 2 години

Витанов ПОЗНАВА. КОЛКОТО 3 ДА НЕ НИ СЕ ЩЕ.

152

?

преди 2 години

Тоя какво ще прави, ако няма пандемия? ТВ звезда.

151

Анонимен

преди 2 години

И как ще го хванете омикрона, като тестовете не го ловят? В ЮК 50% от бързите тестове дават негативен и за няколко дни става ясно, че е доста позитивен! Та чакаме естествено заразяване. От утре хлапетийте са в училище и ще е як купон, защото дребните го карат като обикновен грип, а докторите питат дали са правили тест с плюнка. И като чуят че е бил негативен, директно си го пишат грип без никакви изолации. Това е добре де, защото бързо ще се разболеем. Но е зле за болните и тия дето чакат за бол

150

хаха

преди 2 години

Както попита Мангъров: на 15 януари в колко часа настъпва?

149

прав си

преди 2 години

До Анонимен има един починал с можеби омикрон..82 годишен австралиец с куп придружаващи заболявания.

148

Анонимен

преди 2 години

Поредния платен лъжец ...гад

147

Това е гавра

преди 2 години

Как може т.н. "Математик", че и "професор" да дава мнения и прави прогнози за вирус.Това е все едно готвач, да дава съвети на зъболекаря, как се пломбира зъб.Тотално изтрещяване!