60

Анонимен

преди 2 години

"Пълен локдаун за мен е изключен. През изтеклите 2 години минахме през почти целия набор от мерки и до голяма степен научихме уроците си"- да не се правим на по-големи католици от Папата и да уважаваме законите на Природата. Да вярваме на лекари,които всеки ден са лице в лице с различни зарази,а не на такива,които прз живота си,болен не са виждали!

59

Анонимен

преди 2 години

Това не е Кунчев. Той се гътна още в края на октомври миналата година.

58

Утре уви 5000

преди 2 години

Утре като са над 5000 какво правим - по-добре по-малко приказки а мерки навреме.

57

Lina

преди 2 години

Ето го ... Вчера плашеше с локдаун, днес - не!До утре има много време.

56

Анонимен

преди 2 години

Тук не им стиска за нов локдаун понеже знаят, че бързо ще се срещнат с народната любов и няма къде да се скрият даже. Един от недостатъците на малката държава е, че все някой те знае къде живееш.

55

Анонимен

преди 2 години

До Провидение"Хора, осъзнавате ли къде живеете? Мислите ли, че ще промените нещо от мизерната си държавица?"===> "Ако смяташ,че си твърде малък за да промениш нещо, опитай се да заспиш, когато в стаята ти има комар"----Махатма Ганди

54

Щамопроизводители

преди 2 години

До Ваксиниран"Само антиваксърчеята да не изпортят работата и да пуснат някъф uзpog да измести омикроня!"===>Не антиваксърите,антифашистите няма как да пуснем нещо,което ще замести омикроня защото новите щамове се зараждат в организмите на ваксинираните следствие кръстосването на ваксината с вируса.Затова по време на епидемия не се парви вакса.Колко пъти го обясниха специалисти и наши и чужди,ама ваксите слушат коремни хирурзи и "лекари",които от години не са виждали пациент,но пък са дитрибутори

53

Анонимен

преди 2 години

Ако затворите държавата, хората ще излязат на улицата и ще Ви изметът. Аман от псевдо платени докторчета нямащи и един ден стаж и математици, които децата/тестовите/ направиха за смях.

52

Доган

преди 2 години

Дано ВСЕВИШНИЯ те накаже юдейски лъжецо !

51

Анонимен

преди 2 години

Алоо, ваксинирания само да те светна че в най ваксини раната държава в света почнаха да се заразяват с по два вируса едновременно. Що така бе?

50

Анонимен

преди 2 години

До до 54 - Ще поживеем, ще видим как ще стане. Вече не става въпрос за дребни грижи и тревоги. Имам усещането че ще се наложи да се борим за бъдещето си. Ако заради настинка искат да ни слагат под домашен арест, почва да става опасно.

49

Виртуален изстрел

преди 2 години

До Провидение"Мислите ли, че ще промените нещо от мизерната си държавица?"===>Сложих ти минус не защото това,което пишеш не е вярно, а защото по време на война за такива паникьорски приказки разстрелват.В момента сме във война.

48

Пепи Костов

преди 2 години

Тогава и Ангел Кунчев е бил с фалшив сертификат. Два месеца лежа по болници. Нали се сещате че ако това беше един нормален български пенсионер, отдавна да е цифра в статистиката на умрелите от "чумата на века".

47

Анонимен

преди 2 години

До ВаксиниранАбе ти като си толкова отворен я кажи на теб или на някой от другите д би ли като отидох те да се ваксинирате някой поиска ли ви резултат от направен тест за ковид?

46

Слава императоре Си!

преди 2 години

До Провидение...има НСР но в Китай еврейските маневри не вървят. Виж Ердоган като се репци на банкерите, лирата турска ще е в свободно падане...

45

Тралала

преди 2 години

Като ваксините са фалшиви, какви да са сертификатите. А заповедта е незаконна.

44

Анонимен

преди 2 години

Що така бре Кунчев? Нали взимате пример от чужбина? Я виж Нидерландия! Нищо не работи, учениците са във ваканция до 19ти. Ваканция, не онлайн. Нищо не работи там, само хранителните магазини и аптеките. А са 86% ваксинирано цялото население. Цялото Кунчев! Как да взимаме пример от чужденците и да се ваксаме, като вие не взимате пример? Без двойни аршини.

43

До 53

преди 2 години

Бил е с фалшив сертификат.

42

Анонимен

преди 2 години

Само за локдан мислите, но много добре разбирате че ще ви изяде главите ако се пробвате при нас. Тоя път и пейките няма да ви дадем да свалите.

41

Пепи Костов

преди 2 години

Американският министър на отбраната Лойд Остин е болен от коронавирус със симптоми въпреки трите игли на Пфайзер, които си е боднал. Защо продължаваме да участваме в този цирк със сертификатите, след като ваксините ОЧЕВИДНО не работят?