491

Анонимен

преди 2 години

Киро сертификата ли е най важен в тази държава ? Оправи жизненоважните проблеми та се занимаваш с излишна дейност.

490

Анонимен

преди 2 години

Кире,като твоята декларация,нали?Тъй и тъй стана дума,я първо твоя сертификат да проверят,че нещо все фалшиви ти излизат.

489

Анонимен

преди 2 години

Ваксината нали даваше имунитет, антитела в пъти повече?? Едно боцване и ще се разбере дали има ваксина. ДА, ама НЕ!!! ВАКСИНАТА не дава имунитет а дава пари и то много пари за някои. Нищо не се връзва на Киретооо, и ще го изгоним!!

488

кол4о

преди 2 години

подаваМ - изв. се

487

кол4о

преди 2 години

отивам да се ваксинирам: вкарват ми данните в системата, както и партидата. Всичко, както си му е редът, Само че вместо да ме боцнат, подават малко парички, сертификатът се разпечатва и данните вписват в картончето, а ваксината отива в мивката. Как ще докажете, че сертификатът е фалшив? Фалшифициран е, ако моят с обработваща програма е със сменени данни. Смешно ми е, щото питам: днк ли ще аутопсират на починалите?

486

Анонимен

преди 2 години

До Драгунов:"Мисля да проверя дали сладкарницата на жена му е с бронирани стъкла. Ако продължава да наглее ше проверя и жена му дали носи на куршуми. Ще го боли повече отколкото ако го гръмна него самия."=>=>Така е, но не е мъжко.Даже мафиотите не закачат жените и децата.Не,че неговата постъпка да подтиква пенсионерите към самоубийство с 75 лв е мъжка,но не трябва да се слиза до нивото му. Проверка на междураменния пъпеш на бронебойност си е съвсем достатъчна.

485

Анонимен

преди 2 години

A да разкараме сертификатите не е ли по-добре?

484

Анонимен

преди 2 години

Да помолим Д-р Цвете слава Гълъбова да му направи психологически портрет, че нещо ме съмнява че е адекватен към,, човека с качулка та и коса в ръка.

483

Анонимен

преди 2 години

До До Развеселена:"Прекръсти се на Некомпетентна.Всеки ваксиниран се регистрира при ваксинация с номер на ваксината и къде е поставена. Всички данни са записани и проверката е елементарна."==>Като как изглежда елементарната проверка когато ваксината отиде в мивката, а серийния й номер в системата? Има тук един дето трябва да си сложи ник Некомпетентен, но това си ти.По-точно Силно затрудняващ се да мисли.Вярно,малко дълго индианско име.

482

Анонимен

преди 2 години

До Кол4о:"Нали според някои антиваксъри с ваксините се вкарвали незнам що си, дето променяло днк-то. Сори, обаче ми е смешно!"===>Смей се докато ти е смешно, че после ще ти стане тъжно когато поредната конспирация се окаже истина.Ваксане има, обратното е невъзможно.

481

Анонимен

преди 2 години

Просков е един надут пуяк и фукльо

480

1

преди 2 години

Петков,трябва да се провери,и това,колко от по4иналите ,са по4инали от друго,пък са записани от Ковид,за да се оползотворят едни пари,от здравната каса,която,дава за ле4ението на Ковид.

479

Анонимен

преди 2 години

До дааа:"ако си мъжкар разреши законно аутопсията за ковит починалите и ше лъсне истината за пладемията и сертификатите"==>Я,бе,да не си е намразил живота.Нали веднага ще отиде да прави компания на президента на Танзания, който изпрати проби от козели папая,които дадоха положителен ПСР.Ама няколко месеца по-късно президента зачезна и докато се чудят къде е излезе съобщение,че починал от сърдечен удар.Киро може да е т/ъп ама чак толкоз не е.

478

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че лъжец е по-лошо от крадец. За да откраднеш нещо, трябва да има. А лъжеца може да си лъже и на гладно и на студено.

477

Анонимен

преди 2 години

Първо някаква мизерна еднократна помощ за всички пенсионери вместо да актуализират пенсиите после се прави на журналист с проф Аргирова сега стана имунолог -патолог не знам как ще ги излови щот казаха сто пъти че образуването на антитела е индивидуално или ще ровичкат по рамената да търсят чиповете Е аз имам ваксина нямам антитела но нямсм намерение да си слагам бустер

476

Случаен минувач

преди 2 години

До този под мен. Управляват ни Кокорчо и Кирчо - Стан Лаурел и Оливър Харди.

475

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен:"Не можеш да мислиш, че всички са ментърджии като тебе, бе"===>Напротив, точно така мисли защото всеки съди за другите по себе си.Когато лъжеш на всяка крачка,естествено е да мислиш, че това е нормалното поведение, че всички постъпват така.Затова нормалните хора не вярват на такъв, който веднъж са уличили в лъжа.А у нас се намериха няколкостотин хиляди,които повярваха и заедно с фалшифицирания от машините вот ни натресоха Остап Бендер за премиер.

474

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"...уж изглежда умно момче,"++++>В профил, във фас или в какъв точно ракурс изглежда умно момче, че нещо много трудно се забелязва наличие на умност.

473

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Този няма ли си друга работа,освен да дъвче тия сертификати. По-важна работа няма ли един министър -председател на пробитата държава?"===>Именно на пробита държава министър-председателя прави това,което му наредят,той е безгласна буква.Кака Урсулка казва Кире ваксай иначе пара нанай и Киро прави каквото може.Или по-точно колкото му позволим.Ако го оставим всичките ще ни вакса,че да вземе паричките от ЕС.После паричките си ги разпределят по джобчетата и кой от където е, ание ду/хаме

472

дааа

преди 2 години

Кирчооо кирчо пак някой те пусна по пързалката - безплатен съвет- ако си мъжкар разреши законно аутопсията за ковит починалите и ше лъсне истината за пладемията и сертификатите