73

Анонимен

преди 2 години

Няма болон купувайте сега! В софия е по скъпо от берлин но това е нормално . Купи бг колиба стани богат сега!

72

Лопе

преди 2 години

Сега значи да помислим.Например Тошо има 1000 евров банката които са на влог с лихва 0.10 пр. Той обаче не тегли парите а мисли да ги изхарчи в Франция.Инфлацията в България е 7 пр. Но в ЛЕВА, тоест върху парите на Тошо които са в Евро инфлацията е 7 делено на 1.95593 или грубо 3.5 процента. НО Тошо ще харчи тези пари следващата седмица в Франция където инфлацията е 2.79пр. Ако Тошко ще ги харчи в Германия там той е загубил около 5 пр.Искам да кажа че инфлацията не е толкова страшна и че по

71

Анонимен

преди 2 години

Аз още в началото на миналата година купих 3. Имах малко спестени и наследени пари и предпочитам да ги вложа в тухла, отколкото да ги изяде инфлацията. Доста ходене и разкарване беше, докато открия подходящи за и врати и я имоти и да си заслужават. Два до докторската градина и един на Шишман. Ремонтирах ги и ги пуснах в аирбнб, има прилична заетост и доста по-добра доходност от колкото парите да са на влог в банката.

70

Анонимен

преди 2 години

Има инфлация, през следващата година ще е по-висока. Също така все повече се говори за нея, което допълнително плаши хората за спестяванията им. Всеки бърза да си набие парите в имот.

69

до тоя с 3-те жилища

преди 2 години

Да бе разбрахме колко сте велики баровци и как ще ни купите и съборите жилищата за да ни е скъпо ама като се вдигнат тия с минималните заплати ПАК ще плачете както става на всеки еди колко си години. Щото все сте много велики и после я усещате народната любов мноооого дълбоко! Който се смее последен се смее най- добре!

68

Анонимен

преди 2 години

Имало силния интерес към жилищата хахахаха търсете причина за да надувате цените..

67

На Митьо Очите имоти

преди 2 години

конфискувани купиха ли ги?! Или предпочитат да станат милионери с лов на рапани...спестяване от закуски...Спокойния живот от соца не може да го имаме, зверилник е тук. А Очите пеше пишлэгарче побойник само по соца.

66

Балон са напъните да

преди 2 години

строим модерна държава с питиепродавници. И понеже в Бг много се краде и има много парички за изпиране, ще продължава така за жалост.

65

Анонимен

преди 2 години

'' От треска за имоти до опасения за балон '' .......................... Няма нужда нито от треска, нито от опасения ... невидимата ръка на пазара регулира всичко по възможно най-добрия начин.

64

Анонимен

преди 2 години

Вторият имот трябва са е с 3 пъти по голям данък от първият, а всеки следващ с по 10 пъти, българинът трябва да се превъзпита по трудният начин ако искаме да се живее нормално, иначе всичко ще стане в бетон

63

Не сме Военен режим!

преди 2 години

ДС мафията феодализира страната и на мнооого места са роби и робовладелци. И по-лошо ще става!

62

За Военен режим сме!

преди 2 години

до 87 Китай най-корумпираната дъжава а една от първите икономики в света. Ако беше по-малко корумпирана, щеше да е първа във вселената. В Китай през 1989г. изкараха танкове на площада, ние не изкарахме. Колко са успехите на китай досега, а къде са нашите. В ДНК-то на българина е загнездена крадливост! Точно за такива племена са издигнали Великата китайска стена.

61

Анонимен

преди 2 години

Нещо си се объркал. В Китай пращат в лагер и на смърт тези, които не дават от техния дял на който трябва. Китай е най-корумпираната държава, която някой може да си представи. Но корупцията е изключително канализирана. Не случайно никой не иска да емигрира там. Кандидатите да заживеят в Китай съществуват само по форумите. В реалността е друго - покажи на китаеца самолетен билети и паспорт за нормална държава и му порасват крила. В страна, в която има само роби и робовладелци е така..

60

За Военен режим сме!

преди 2 години

Защото България се напълни с крадци и предатели, пък дори и с много имоти. В Китай такива или ги пращат в Трудов лагер, или ги ликвидирват. Имотите ако си крал много ги конфискуват. И понеже отмениха смъртното наказание, българите ще продължават да се гледат на кръв по улиците, да се бият и трепат, по закона на джунглата. Не беше така по соца, а хората бяха по-добри...

59

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше пазарни принципи и реален пазар на инвестиционни инструменти, това нямаше да се случи. Това, че се случва показва само, че се създава илюзията за пазар. В момента поведението на купувачите се определя от паника, за която са отговорни медиите - едно непазарно образувание и политиците. И тък като банките са част от политическата каста, пишете пазарните принципни умрели. Живеете в едно АПК и да ви кажа .. вие сте животнитв е него. Накъдето ви наритат - натам и тръгвате.

58

до тоя с 3-те жилища

преди 2 години

Ако искаш ще си вземеш 2-ро, 5-то и 10-то жилище ама данъка ти ще е х2, х5 или х10 - ти си преценяш. Защо трябва спекулант да плаща същия данък като хората на минимална заплата с 1 жилище за живеене? Нали си демократ - ще си плащаш демократично! Аман от тарикати!!

57

Лъжедемокрация е

преди 2 години

колега 78, защото за да е един добре, много други трябва да са зле! Държавата за едни е майка, за други мащеха. Всичко съм си постигнал сам, никой нищо не ми е дал. Живеем скромно в малко жилище. А за пожар и др. има застраховки. Успех в строежа и застраховането. И запомни - живота е кратък, българската пpoстотия вечна!

56

хикс

преди 2 години

Нали помните какво ви казах за новините за имоти , веднага след Нова година ......

55

до тоя с 3-те жилища

преди 2 години

Нали не са ти жилищата в същия град уж бе ***?!?! Ти не си за данъци ами направо за народен съд и бачкане в мината.

54

Лъжедемокрация е

преди 2 години

хлабавата `демокрация` и точно защото нЕкои имат по няколко имата, други нищо няма да имат. Вълчи времена! Червен ДС феодализъм. И бежанци от лошото не искат да останат тук.