146

Омикрон

преди 2 години

Страшно е положението вьв ваксинираните дьржави няма какво да се льжем

145

Анонимен

преди 2 години

След 2 седмици ще е 30%.

144

Анонимен

преди 2 години

Пророка, целта е да имат основание да затворят големите, да шатнат заведенията за да не се пие и да не се събираме на компании, че ставаме опасни, може да тръгнем на революция. За това съзнателно нищо не правят. След 2 дни децата тръгват на училище. Карат го като грип бонбоните, но тестовете няма да изловят болните и заразяващите. А с тия чужденци на всякъде ще подпалят всичко. Целта е ясна. Мерки, които пазят тях от нашия гняв. Не са за здравето ни. Вече и слепеца го вижда.

143

Анонимен

преди 2 години

Вируса се кара от децата като по-тежичък грип, хората на средна възраст без ваксина го карат по същия начин, хората с ваксина не могат да станат от леглото поне 3 дни, но и те го карат като грип. Не е нужно да съм врачка, за да кажа че след 2 седмици ще пламтим. По болнавите ще напълнят и препълнят болниците и политиците ще им дойде дюшаш и ще затворят държавата. Не за да ни спасят от грипа, а да спасят себе си от стачки заради цените на парното и тока. Та така! Живи и здрави да сме всички...

142

Анонимен

преди 2 години

Никой не ходи да се тества, освен ако не му тръгне цифката.

141

Вакс Ваксов

преди 2 години

Само един починал човек...прекрасна новина...

140

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Пак виждам някакъв план при който се цели ужас и чрез ужаса да се вдигне ваксинацията . Ние си бяхме относително добре във плато-- ЕС пламна ние никаква реакция вместо да затворим всички достъпи ние точно наобратното и сега вече и ние пламваме естествено това за един месец ще мине ,но този месец ще се лае от всякъде ,че само ваксината е спасението ,а локдауна би бил една гаранция за още една вълна създадена по изкуствен път ! Да се проточи напрежението да се увеличи ваксинацията .

139

Мдаа

преди 2 години

Мисля , че трябва да се издава сертификат на всеки неваксиниран с оглед - нахлуването на омикрон вьв европа и да се карантинират ваксинираните за да не претоварим системата

138

Лаборант модена

преди 2 години

Сухите сьчки пращят вьв камината докато си пия уискито и броя пачката

137

Анонимен

преди 2 години

Кой коронавирус?

136

Анонимен

преди 2 години

Било фалшива новина, че огур шакир от файзер не искал да се ваксинира със собствената си ваксина. Напротив- човекът многократно бил заявил, че възнамерява да се ваксинира някой ден.

135

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

АЗ от хора който пуснаха имигрантите и напълниха хотелите със англичани и др ЕС омикрончовци акъл за справяне със болестта не ща ! Това са хората който жадуват да ни наложат локдаун Може би икономистите имат някакво обяснение дали локдауна е лечение при свръхпроизводство или при напечатаните пари всеки случаи епидемии със по-летален процент е имало ,но никога не е имало такава овча реакция ,хора умират от сърдечни и ракови заболявания от недохранване и какво ли не още никой не го е еня и изведнъ

134

Анонимен

преди 2 години

Глей сия, тия си мислят, че не верваме. Верваме, верваме, сичко верваме....ъхъ нема майтап.

133

Анонимен

преди 2 години

Да не се е оказало,че Кунчев по погрешка вместо с ваксина са му сложили някое безвредно разтворче за пред медиите. Може да го е било страх да си сложи от лековитата ваксина.

132

Дц Тромб

преди 2 години

Сухите сьчки испращяха след ваксинацията в англия и изрел

131

Статистика от ЮК

преди 2 години

В ЮК днес са 200 000 новозаразените. А снощи обявиха, че 90% от населението е с 1 доза, 62% с 2 дози и в момента масово се слагат и 3та доза от тия 62% народ. Говоря за лица над 12 год! Изводите са за вас. А да, и 50% от хората не успяват да ги диагностицират с нормалния тест. Разболяват се, дават отрицателен и след 2 до 4 дни дават положителен пср с тежка картина. Но го карат като грип. Все пак има доста и хоспитализирани, но смъртните случаи са минимум.

130

Анонимен

преди 2 години

Според мен има нещо гнило в Бг статистиката. Значи общо от март 2020 до сега имаме 748 000 случая на хора които са били положителни за ковид. Излиза че ако всеки е заразил от тях по 9 човека то вируса ще трябва да е минал по неофициални данни през 67 32 000 което излиза че трябва да сме досгинали стаден имунитет, но явно броя на заразените които са остановени официално е много по-малък от 748 000 и съответния брой положителни не са успели да заразят повече хора.

129

Му ха ха

преди 2 години

Ще бьде силна реклама на ваксинитеКунчев да ни раскаже как леко и безпроблемно искара - ковид след ваксинация , той нещо мьлчи по вьпроса

128

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам логиката на статистиката. Събота и неделя работели по-малко лаборатории и затова тестовете са по-малко. Ок,съгласявам се. Обаче и умрелите в събота и неделя винаги са по-малко. Спират да умират защото лабораториите са почивка ли,или когато умрат в почивен ден чак тогава им правят тест и резултатите излизат през седмицата и отива в седмичната статистика. Не схващам логиката.

127

Анонимен

преди 2 години

Пазете дистанция. Слагайте шлемове и бустери. Стойте навън и си кихайте.