212

Говориш за ЕС

преди 2 години

Говориш за ЕС, а работиш в полза на Путинова Русия! Хилещ се измамник! Лъжци и измамници, да бъдете проклети до пето коляно!

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен259 Не позна. Русия и САЩ нямат "общи интереси" в България. Русия има интерес да овладее държавата и да я използва да смуче пари от ЕС и това и прави чрез Радев и неговите марионетни правителства.

210

Анонимен

преди 2 години

Let's go, Киро. Ако разбираш какво искам да кажа...

209

Анонимен

преди 2 години

Тоя слуга на Радев така ще съсипе България... После никой няма да иска да се занимава да им оправя мизериите за години напред!!

208

Анонимен

преди 2 години

256 Да, така е, но срещу нас сега действат Русия и САЩ, заедно. Имат общи интереси срещу България и ЕС.

207

Факт

преди 2 години

Тоя ще дава тон какво да се случва в ЕС? Той още нищо не е направил за България....

206

Анонимен

преди 2 години

И какво като намалите невидимата корупция? БКП ще имат да крадат повече нали! Но вече не се строи и нищо не се случва в България!!!

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 253 "Кирил Петков е говорител на американското посолство в България." Хихихи. Дори и ти не си вярваш, че марионетката на марионетката на Реетников има нещо общо с "американското посолство". Ако искаш да разбереш говорителя на кое посолство е, питай шефа му какъв е Крим.

204

Анонимен

преди 2 години

Освен, че потънахме в дългове, ликвидирахме си селското стопанство, защо краставиците ни са криви, унищожихме малкото останало производство и заложме на вноса на ГМО западни продукти 3-то качество и много много още, друго няма. Като поискат милиардите дългове назад, ще се оцъклим истински.

203

Анонимен

преди 2 години

Напред, към нулевата корупция, звучи, като към "светлото бъдеще", което ни обещанаха комунистите и което никога не дойде. Няма държава на света, в която да има нулева корупция. Виж, ако тя бъде драстично намалена, ще е успех. В това трябва, да участваме всички обаче. Един човек, една партия, едно правителство, един премиер, не може да реши този проблем, та бил той и самохвалкото "просто Киро".

202

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е говорител на американското посолство в България. Пожелаваме му, да научи, да говори правилно български и английски езици. Също и колко моста има България над река Дунав, както и къде се намира град Шумен.

201

Помните

преди 2 години

ли филма "Господин за един ден"? За него се сещам, като гледам това Кире - незнайно какъв, незнайно от къде и хоп премиер?!?!. Само че във филма, симпатягата Пурко експериментираше само със себе си и семейството си, а тоя ще продаде България.Пълен из мекяр.

200

абе червен съветски

преди 2 години

*** като БАЩА ТИ с шутове ще излезеш от тази държава

199

Анонимен

преди 2 години

Кирчо падна от небето преди 8 месеца и ето вече е премиер.

198

Анонимен

преди 2 години

Този ако каже една държава Без корупция...

197

Анонимен

преди 2 години

Чудя се как не сме се сетили по-рано, че корупцията може да бъде забранена със закон. Добре, че дойде Кирчо от Канада да ни светне.

196

Анонимен

преди 2 години

Отново приказки и никакви действия. Ще борите корупцията с БКП и Нинова във властта, която е била уволнена от Станишев заради корупция.

195

Анонимен

преди 2 години

Къде е анализа на точно тези 15 години? Плюсове,минуси,къде е Бг днес след 15 в ЕС първа по всичко лошо,и последна по всичко хубаво в ЕС. Този кирчо няма ли да се заеме с инфлацията и цените на тока,моБилните услуги и парното? Не си се цанил да инжектираш народа и да си правиш експеримент с него,а да увладееш инфлацията. Още не е осъзнал за какво е нает,и къде се намира.

194

123

преди 2 години

Слушам Азис, наслаждавам се на начина по който говори и ми става тъжно, че говори по-правилно от министър-председателя на България Кирчо, тъжно, нали?

193

Анонимен

преди 2 години

Сктивна, активна, колко да е активна - колкото да изтървем ко ню у рсм.