118

Работник

преди 2 години

Против съм с моите пари да се подпомагат кръчмари, ресторантьори, Алибеговци и такива разни!

117

Анонимен

преди 2 години

Не казвате как е приключила срещата? Падна ли Киро или този запис е от преди десет деца и е само за пиар? Измислени обещания. Трябва да се забрани на политиците да използват децата. Живота на хората не е игра. Хората не са фигурки на шахматната дъска. Запрятай ръкавите и бачкай! Стига си философствал!

116

Анонимен

преди 2 години

124 няма и да го допуснат, защото имат спуснати условия от горе. Още в самото начало се вижда кой ще е победителя в шоуто. В почти всички шоута е така. Гледаш и знаеш кои ще са на финал само като видиш реакциите на журито. А несправедливостта ври и чак балбука. Не знам защо въобще хабиш нервите на детето си и не се изнесеш. Аз на моите дори не им позволявам да участват в бг конкурси. Тук печелят децата на организаторите или на някой близък до тях. Корупцията е на всякъде. Не хаби нервите на дете

115

Браво бе

преди 2 години

...Кире, по демагогия и лицемерие надминавате и необолшевиките от Позитано! Откъде тая школа ?Кокорчо бил "спасител" на един милион пенсионери, пък този с децата взе да се снима? Колко дългове да плаща ще му лепнете на това дете! При два милиарда излишък , тихомълком профукахте и над три милиона заеми ! Колко ли се каните да дръпнете и да профукате през новата година?

114

Анонимен

преди 2 години

Кире, ако талантите са като тебе, стойте си на запад, нали е много хубаво и сте "преуспели" там, какъв го дирите тука? едвали искате да направите нещичко, по-скоро лапането ще е голямо.....

113

Алекс

преди 2 години

Изборите минаха.Спирай ПР-акциите и се захващай за сериозна работа.

112

Вече не вярвам

преди 2 години

Какви таланти? Вече трета година кандидатствам за "България търси талант" с детето ми и не го допускат дори до кастинг, а то има над 30 спечелени първи места от международни конкурси и 5 Гранд При награди от международни конкурси с над 5000 участника от различни държави.Мафията е навсякъде у нас! България е гробище за талантливите деца! Загробвате ги и с безумната си образователна система! Само емиграцията е шанс за талантливите българи!И какво означава "такива таланти" ?

111

Анонимен

преди 2 години

Let's go, Киро. Ако ме разбираш...

110

Ние

преди 2 години

Целта е да изчистим всички марионетки.

109

Анонимен

преди 2 години

Талантите : Витанов, Лъчезар Томов, проф. Аргирова, Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев, Костадин Ангелов.. Направо да милееш и да искаш да ги запазиш!

108

Бгг

преди 2 години

Кире колко си работил ти за България ? Два или три петъка имаш ? И то работата ти е една ама. Хората цял живот са работили и са плащали осигуровки и данъци. Кире не ми говори за закон и конституция и за работа видяхме те.

107

Анонимен

преди 2 години

Кирооо, идвам да те сурвакам с метлата.

106

Храмът на обречените

преди 2 години

Нямате шанс да запазите никакви таланти, ако не махнете гнилоча. А той не е само по върховете. Вие това правите, махате висшите от другите партии и слагате свои. А гнилото от долу се нагажда по стар бг обичай, почва да ви се мазни и вие си мислите, че са ваши хора. Нищо няма да запазите. Още по-бързо ще се изнесат свестните като видят, че нищо не се променя. А наглите ще станат още по-нагли и още по-гнусно ще гонят кадърните. Даже и ще ги оплюят и омажат, само за да не се чуе истината.

105

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли Кирил от Харвард с модното пембяно палтенце слим фит да пали свещичка у цръквата и да се кланя на поповете купени от ГЕРБ! Сирил е човек със западно мислене, с нови западни ценности, какви цръкви, какви свещички моля ви се.

104

ЧНГ

преди 2 години

Честита Нова година, Кирчовци. Намираме се на "влакчето на ужасите", Качихме се с радостни писъци, а май започнахме да слизаме уплашени.Кирчо като завършен измамник ви подхлъзна, а вие му се хванахте. Докато не вземе каквото са му обещали, няма да се махне.

103

долу ГЕРБ

преди 2 години

Българската православна цръква е най-православната цръква, но комунистът Борисов купи всички попове.

102

Анонимен

преди 2 години

Не му трябва на Кирил да ходи по църквите, боко и без това си е накупил поповете.

101

Анонимен

преди 2 години

Кирчо нема да се покаже у цръква със свещичка да кади тамян, Сирил е учил в Харвард!

100

Анонимен

преди 2 години

Често хората, дето имат талант в дадена област, не са добри в друга. Малцина са тези, дето като Кирчо и Кокорчо са еднакво зле във всичко. Кирчо лъжливото овчарче излъга не само за гражданството. Кокорчо фалира Everbread с 9 милиона британски лири и продаде софтуера като го отградна. Съдружникът му каза, че е мноооого умен мошеник. Отърва се със споразумение от затвора. Нали са таланти? Танат е и гаджето Спецов. Продал фалиралата си фирма на сламено лице. Абсолютни измамници с пешки около тях.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111Нема да се заличим, споко, обаче и мен ме дразни факта, че обръща внимание на измисленото грипче а затваря очи пред належащите проблеми в обществото :) Затова го смятам за шарлатанин и мисирка, води се по други акъли, не по неговия :))