104

бай Тъпчо

преди 2 години

Одеве се прибирам и гледам ушите на жената лъскави и червени кат маймунски дзадник бе.Питам я кво става и тя вика-Ами изгорих ги...Гладих и взе че ми звънна телефона, и аз вместо телефона вдигнах ютията...Викам-Ами другото ухо? Пък тя-Ами после пак ми звъннаха... И взе да ми раправя за мусаката бе.Ами то...с таз реклама дето и направиха най-много да й дигнат цената повече от на мешената скара.Или както се вика-Айде кяр и берекет и на мусаката голям късмет!

103

Анонимен

преди 2 години

Да, да, защото производството на пластмаса, на оръжия, на разни химикали, които слагат в храните, нефтът, газта, горенето на всевъзможен *** въобще не замърсяват природата и нямат нищо общо с промяната на климата, та мусаката е виновна за глобалното затопляне... Що не вземат да проверят всякакви предприятия как си изхвърлят отровните отпадъци в горите, полята, реките, моретата, океаните. Те въобще не влияят, нали?

102

Анонимен

преди 2 години

Мен повече ме вълнува производствата на Макдоналдс и подобните колко въглеродни емисии отделят. Да имаш гигантски заводи, в които от непотребни остатъци от месо да произведеш нещо, което наподобява месо, за да го продаваш на хората като бургер си е бая разход на електричество и вода, и разбира се и източник на замърсяване! Не са ли направили едно проучване и за това?

101

СЪЩОТО И ЗА

преди 2 години

ИЗМАМА и ОГРАБВАНЕ на хората с ЕКО стикери за колите и Скока на ВСИЧКО цени за Мобилните оператори жални жадни за парички СКОК в ЦЕНИТЕ на Горива, Електричество, Хляба на 4 лева, Градски Транспорт ---- фуууу *** !!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо се говори за отказване от ястие заради псевдопроучване на банда *** английски клоуни? Правете си мусака за да им покажете среден пръст. Ако имат нещо против да заповядат да посвирят на него.

99

Растата

преди 2 години

Такава глупост отдавна не бях чел. А и първо казват, че мусаката вреди на мозъка толкова, колкото вредните емисии при 50 км шофиране. После в статията се споменава за 47 часа шофиране, където разликата е космическа. Направо пълен буламач

98

Анонимен

преди 2 години

Хората ви произвеждат чepвеи да ядете, пък вие мусака, та мусака. Няма бе! Свърши мусаката! Вече светът ще еко и ще ядете чepвеи!

97

Анонимен

преди 2 години

А защо не кажат нещо и за лазанията щото и тя е подобна на мусаката пак е със кайма самоче е без картофи

96

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Безсилна ЗЛОБА !!!

95

Анонимен

преди 2 години

Мусаката е виновна!!!! Да не си помисли някой, че са ядрените оръжия .....Света полудява, но аз отказвам да участвам в тази лудост....Разбрахме, че света си остава разделен, благодарение на откачените си политици................

94

Анонимен

преди 2 години

Хората са полудели.А префинената лазаня богато полята с кайма и сто вида сосове много ли е екологична.

93

Българско ядстие

преди 2 години

Мусаката е Българска - с картофи и Гръцка - с тиквички. Македонците понеже са хем българи хем гърци правят мусака хем с картофи хем с тиквички. Никъде другаде по света няма мусака. Мусаката с картофи си е изконно българско ядстие. Всеки тук е ял мосака от най-ранно детство и до ден днешен си я готви. Който твърди че мусаката не била българско ядстие е лъжец.

92

Анонимен

преди 2 години

Казали сме гоПрост нардо слаба държава

91

зевзек

преди 2 години

Най-много метан отделят веганите. От този боб и зеле с които се тъпчат яко попръцкват...

90

Анонимен

преди 2 години

Българска или гръцка мусака, сготвена в Англия, оставя наистина маса въглероден отпечатък. Защото всичките им продукти от моркова и лука са внос, а това означава транспорт. Хайде обаче умникът, който решил че кравата пръц*ка метан, да съпостави и всичките растения, които българинът скубе от градината си, т.е. нула транспорт. Отделно те поглъщат метана и въглерода.въобще, подобни калкулатори не работят за други страни

89

Анонимен

преди 2 години

Мадж и Нидал.Двама братя с различна ценностна система.Мадж е истински патриот и защитник на онеправданите.А братчето-нидало,само взело.

88

Еко фашизъм

преди 2 години

Всички тези безумия ни ги налагат от Западна Европа където са на власт най различни еко, веган, зоо, ***, зелени, *** и други подобни крайно толерантни партий. Лошото е че и тук такива си избрахте да ви ръководят. Много млади ентусиасти ги подкрепят, но трябва да се поучат от историята, че всякакви крайности не водят към нищо добро ! Справка: фашизъм, комунизъм, абсолютна монархия и други форми на диктатура които не позволяват собствено мнение, а го налагат ! А сега ще си сготвя мусака.

87

Анонимен

преди 2 години

Мусаката не е изцяло българско ястие. По-скоро е заемка от турската кухня, а оттам от арабската. Но и в Турция, Гърция, Румъния, че даже Бразилия, Аржентина и т.н. държави също има разновидности. Всяко семейство си има собствена рецепта и това я прави уникална. Ние сме си напаснали рецептата с нашите вкусове. Ама да кажеш, че мусаката вреди на климата колкото 20 годишен дизел таралясник е абсурдно. Или като един катун римляни, дето горят гуми. Бе, тия хора нямат ли си друга работа?

86

Анонимен

преди 2 години

Добре ще не провериха за гювеча :))))

85

Истина

преди 2 години

Какво е общото между UK и Nokia? С всяка изминала година стават все по-малки.