327

Гражданин

преди 2 години

Така нар. изследователи и представители на британската медия да не ядат мусака! Никой не ги кара! И вместо да се занимават с ГЛУПОСТИ, да вземат да насочатвниманието си към нещо съществено! Има толкова планетарни проблеми - бедни, гладни, кой и защо предостави на човечеството ковид и т.н.

326

UK ваг на планетата

преди 2 години

Разбираш ли не индустрията и транспорта в UK (всичко там се внася чрез кораби, самолети и камьони бългващи въглерод) Не са кравите които ги ядът там на стейкове (кравата е най-ресурсоизискващото месо. Кравата яде и пърди много, а месото от нея е малък процент), не са нефтените платформи вадещи CO2 подземята оперирани от BP. Най големия замърсител номер 1 бил мусаката. Хахахаха. такова лицемерие като английското няма. Английски политик = враг на планетата.

325

Геро

преди 2 години

Тези измислени диетолози .. са поредните шарлатани.Баба ми живя 92 години и беше абсолютно здрава до 91 .. Яла е мусака и сланина, всичко което се яде на Българската трапеза.

324

Сата НАТО

преди 2 години

Не разбирам защо приемате всичко толкова лично и плюете по цялата нация. Държите се като някви индианци или...***...

323

...

преди 2 години

Напомня историята за евро стандартите и кривите краставици.Тема за пълнеж на информационния масив,за отклоняване на вниманието от инфлацията,пандемията,от проблемите които ни вгорчават живота...

322

toti

преди 2 години

Брейзита ще свърши тая работа и тия *** ще си получат заслуженото,както на Французите им го сложихме за световното 94г

321

Алооо

преди 2 години

Ако му сервирам на т ъ пи я учен една мусака ще си изяде пръстите. Тия освен храни ***, друго не познават. Една манджа нямат, на нас обясняват за какво става въпрос.

320

Неразбирам

преди 2 години

Англичаните нищо не казват за тяхната мазна и пържена риба с мазни картофи "фиш енд чипс" или боба им с гнусните им наденички за закуска..

319

Анонимен

преди 2 години

Така е.Историята показва,че не ни мразят поляците и американците-нищо ,че са англоговорящи.Сещам се за Владислав Варненчек,за Макгахан,за Джеймс Баучър..А от немскоговорящите предпочитам австрийците пред бездушните немци.

318

Обективен

преди 2 години

Англичаните са същите злобари като руснаците. На едните им пречи мусаката, а на другите кирилицата.

317

Пич

преди 2 години

Според британците чипсът, чийзбургера, и кроасана не са вредни. От тях часове ме заболя корема

316

Христо Христов

преди 2 години

Най-голям въглероден отпечатък оставят християнталибаните кат Урсулата със 7 ча'вета. Сетне са зелените+либералите с износа на демокрация с Ф-16 в Афганистан и вноса на афроараби в ЕС.

315

емо

преди 2 години

какво ползват тези "учени"?

314

Анонимен

преди 2 години

Говеждо,чипс и бира с с най-малък въглероден отпечатък. Пък препилите и пърдящи англета хептен

313

Анонимен

преди 2 години

Еййй,завидяха ни и за мусаката.Банско е пълно с англичани.Не им сервирайте мусака,да не се замърсява природата,давайте им само салата от марули,нищо,че е с нитрати,или точно затова.

312

Анонимен

преди 2 години

А барбекютата във всеки английски двор как се отразяват на природата?Или пушилката от тях не се брои?

311

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Очевидно мутиращият вирус води и до мутации в мозъка. И то необратими.ОК изгаря около 1/3 от норвежкия петрол и газ, без да правят мусака. И още много от други страни.

310

Анонимен

преди 2 години

Англичаните съвсем са се ошашавили.От омикрона ли е,от ваксините ли е,не знам,но не са добре с акъла.

309

Анонимен

преди 2 години

ЛИЦЕМЕРНИТЕ БРИТАНЦИ ПРИКРИВАТ СОБСТВЕНАТА СИ ВИНА, КАТО НИ ВМЕНЯВАТ НЯКАКВА ВИНА ЗА "ВЪГЛEРОДЕН ОТПЕЧАТЪК". АМИ НАЛИ НИ УНИЩОЖИХА ИНДУСТРИЯТА И СЕГА Е РЕД НА HUMAN FACTOR. СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ НАПРАВЯТ EASTERN BRITISH COLUMBIA!!! Е, ЩЕ ОСТАВЯТ И МАЛКО АБОРИГЕНИ ЗА КОЛОРИТ И ДА ИМА КОЙ ДА ЧИСТИ КИНЕФИТЕ!!!...

308

Анонимен

преди 2 години

Пратете ги британците на три букви...Направете наша класация за някое тяхно сбъркано ястие че е на първо място...Ама и те имат една кухня.....