81

Анонимен

преди 2 години

Според мен,С.Г.П.ще си вкара автогол с призоваването нс Министъра на МВР,като свидетел,защото вероятно не им е известно,какво му се случи и ще му се случва на бившия Министър на МВР,който беше министър по време на управлението на ГЕРБ.Много има за "риене" в обора,там,че и на други места във вътрешното министерство.А за Прокуратурата вече е известно,че ще има промени и по линия на ЕС правораздаването.И вероятно това ще засегне и цялата Съдебна система.Така,че няма лабаво.

80

Анонимен

преди 2 години

радев, янев и рашков ще бъдат осъдени колкото и да не им се ще на русофилите

79

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НАЗДРАВЕ ДРУГАРЮ РАШКОВ! ВЕЧЕ Е 13 ЧАСА И ОТ ЧАС СТЕ ПОДГРЯЛ.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 Забравихте ли последния ви такъв опит какво фиаско претърпя :)

77

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ, ЯНЕВ, РАШКОВ В ЗАТВОРА!

76

Анонимен

преди 2 години

Руската Рашка на задна прашка.

75

северозапад

преди 2 години

Ще каже и покаже ,ама друг път вече е забравил какво е казал когато човек много говори и лъже забравя и лъжите си.След толкова празници и трапези му е нужно малко да даврандиса и да се освести.

74

Анонимен

преди 2 години

До Стамат от Карнобат 81 Като гледам отчаяните ви опити да залагате само на предполагаемия алкохолизъм на Рашков и много изтърканата лъжа за 19-те апартамента, оставам с впечатлението, че положението е неспасяемо :) или пи ар севи бойко е некадърна и не може да измисли нещо, което да изглежда поне малко убедително :)

73

Анонимен

преди 2 години

много нескопосан опит за активно мероприятие, по отношение на тези пари и банки, ако отиде някой клошар или малоимотен в банка и представи пълномощно за теглене дори на 1 милион, те веднага биха викнали Полиция, а откъде този ИЗТЕГЛИТЕЛ НА ПАРИ СА ГО НАМЕРИЛИ, лансираха някаква фирма от Монтана, на която собственичката не се занимавала, а дала пълномощно на друг, е на КОЙ е дала пълномощно... хаххах тъжни смешки

72

Анонимен

преди 2 години

За сведение на "работливите" гербави трролове опорката с невъзможността да се изтеглят тези пари в брой е несъстоятелна, защото каскетът не я отрича, значи доказателствата за това са прекалено много, та да може да се отрича :) Защо изобщо му искате ареста, щом няма теглене на пари :):):)

71

Като го гледам чашкоФ пак е подгрял като руски самовар, май пак се е черпил през работно време, найлоновите пазарски пликчета дето ги разнася по софийските кръчми няма да му свършат работа и пак ще дойде ред на дамаджаната, да потуши с нея мъката и да отприщи милиционерските си прозрения, че тоя Гешев и тая прокуратура все му развалят купона и рахътлъка ... !!!

70

Анонимен

преди 2 години

Рашков не може да бъде свидетел защото е алкохолик

69

Анонимен

преди 2 години

Напротив, активираха се троловете на Прокопиев.

68

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО РАШКОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБВИНЕН И ОСЪДЕН! ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

67

Анонимен

преди 2 години

КОЙ БОЙКО НЕ ПИЕ, КОЙ????

66

МУТРЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ

преди 2 години

РЕКЕТЪТ КАТО ИДЕОЛОГИЯ

65

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

Баце руски паток се правеше на интересен, но накрая един пенсиониран милиционер от соца му го отпердаши по корумпираното чекмедже

64

Анонимен

преди 2 години

Гербавите троляци се активираха.Май ги тресе голям страх.Ни срам,ни очи,ни морал.Пропаднала крадлива ***.

63

Анонимен

преди 2 години

Рашков не може да бъде свидетел по това дело. Той знае това, което знае, от разпитите на свидетелите и заподозрените, които бяха разпитани и от прикриватурата, уж. Каскетът сега го вика, за да го сплашва и да отклонява вниманието ни от делото, с което да протака и печели време. Да бяха задали същите въпроси, щяха да знаят, каквото и той, ама ги беше страх за кого става дума :)

62

Анонимен

преди 2 години

Догодина изчегъртване на милиционери от високите етажи на прокуратура и следствие.